chill Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 handlocks everywhere Μάλλον συνεχίζουμε και αυτό το μήνα με huntards παντού.....Έχει κουράσει το όλο θέμα με το χαζοclass. 1
guido Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 το αστείο με τους face huntards είναι ότι συνήθως νοιώθουν και την ανάγκη να σπαμάρουν emotes "thank you" "hunt you" κτλ, το οποίο λέει πολλά για ένα μεγάλο ποσοστό του ποιοι και γιατί επιλέγουν να παίξουν το συγκεκριμένο deck/class 2
ultralisk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 είμαι rank 5 και πραγματικά πλέον 7 στα 10 decks είναι handlocks...απίστευτα retarded deck όπου ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ σε κάθε turn τι θα δεις οι huntards είναι πλέον πιο λίγοι και τους έχω 50-50, αλλά μόνο και μόνο που το play αυτό δεν απαιτεί ούτε καν legendaries, καταλαβαίνεις πόσο broken είναι μόλις ολοκληρώσω τις 500 wins για το πορτραίτο, δεν ξαναγγίζω ranked ποτέ...casual FTW που βλέπεις και κάτι διαφορετικό ρε παιδί μου το αστείο με τους face huntards είναι ότι συνήθως νοιώθουν και την ανάγκη να σπαμάρουν emotes "thank you" "hunt you" κτλ, το οποίο λέει πολλά για ένα μεγάλο ποσοστό του ποιοι και γιατί επιλέγουν να παίξουν το συγκεκριμένο deck/class +1000
XMorsX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Aν σου κατσει και 12 νικες. Οπως και να εχει, δυσκολα κατω απο 8, εκτος και αν εισαι ατυχος και σε πατησουν aggro decks στα πρωτα games.
ultralisk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ακούω προβλέψεις: 6-3 ώπα 4 consecrations και 4 Truesilvers?...ναι πας για πιο πολύ
Metaksas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δεν κανεις κατι συγκεκριμενο με αυτες τις καρτες, αλλα εχεις αρκετες καλες. Δες εδω εναν Trap Hunter, ειναι aggressive variant. http://www.liquidhearth.com/staff/monk/PowerRank/June2015_1/Romanp_Trap_Hunter.png Επισης εδω tempo mage https://tempostorm.com/hearthstone/decks/hyunher-tempo-mage Nα και κλασικος face hunter https://tempostorm.com/hearthstone/decks/naiman-eu-rank-2-legend-face-hunter στον tempo mage εναλλακτικη στο Archmage Antonidas?
Orgios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τι γινεται με το τουρνουα ρε παιδια ? Κουνηθείτε λίγο γιατι θα το ληξω και θα αυτοανακυρηχθω νικητης με δημοκρατικες διαδικασιες :) 1
XMorsX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τι γινεται με το τουρνουα ρε παιδια ? Κουνηθείτε λίγο γιατι θα το ληξω και θα αυτοανακυρηχθω νικητης με δημοκρατικες διαδικασιες :) Απο εβδομαδα εγω. Εξετασεις βλεπεις.
chill Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 είμαι rank 5 και πραγματικά πλέον 7 στα 10 decks είναι handlocks...απίστευτα retarded deck όπου ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ σε κάθε turn τι θα δεις Μην ορκίζεσαι. Είναι απίστευτη πώρωση να βλέπεις τους mage να βάζουν το secret του summon opp. minion στο round 3 και να τους πετάς τον guardian που δεν μπορεί να επιτεθεί Τουλάχιστον ο handlock, θέλει προσπάθεια για να φτιαχτεί και δεν είναι επ' ουδενί god mode όπως οι huntards.
guido Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Είναι απίστευτη πώρωση να βλέπεις τους mage να βάζουν το secret του summon opp. minion στο round 3 και να τους πετάς τον guardian που δεν μπορεί να επιτεθεί αυτό και αν είναι προβλέψιμο πλέον σε κάθε περίπτωση δεν το βάζω στην ίδια μοίρα με τους facehunters
kostask91 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μου εκατσε τρελο deck στην αρενα με ragnaros και baron στον paladin. Προς το παρον ειμαι 6-1 αντε να δουμε
XMorsX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 στον tempo mage εναλλακτικη στο Archmage Antonidas? Kel'Thuzad ή Flamestrike.
xavier Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 το αστείο με τους face huntards είναι ότι συνήθως νοιώθουν και την ανάγκη να σπαμάρουν emotes "thank you" "hunt you" κτλ, το οποίο λέει πολλά για ένα μεγάλο ποσοστό του ποιοι και γιατί επιλέγουν να παίξουν το συγκεκριμένο deck/class οχι ρε, ειναι μεσα στην τακτικη του deck το σπαμαρισμα... 1
ADHD Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Face hunter χωρις emotes δεν γινεται.. Ενταξει παιδια ενα fun casual game ειναι το hs και σπανε πλακα με τα emotes και με τα BM, ημαρτον να βγάζουμε και πόρισμα για το ποιοι ειναι και τι κανουν στη ζωη τους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις