Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι πολυ οταν τα δεχεσαι απο ΜΙΑ καρτα μαγειας;

Aν αφησες κατω Malygos ζωντανο, ειναι φυσιολογικο να συμβει αυτο.

Δημοσ.

gina too stronk nurf plz :P

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ.

Έτσι είναι αυτά τα P2W games. Σου πετάει ο άλλος τα legendary του (βλέπε Malygos) και σε κάνει 15 dmg σε ένα round.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά δεν μπορώ να συνδεθώ στο battle net , μου λέει offline και ανα 60 sec να κάνω reconnect αλλα τίποτα.

έχει κανείς άλλος θέμα?

Δημοσ.

ρε παιδιά δεν μπορώ να συνδεθώ στο battle net , μου λέει offline και ανα 60 sec να κάνω reconnect αλλα τίποτα.

έχει κανείς άλλος θέμα?

Και εγω. Το λεει εχει θεμα με τον server...

Πανω που βρηκα χρονο...

Δημοσ.

έχω golden cenarius και μου έτυχε κανονικός τώρα. σκέφτομαι να σπάσω τον golden και να κραφτάρω άλλο legendary αλλα δεν ξέρω ποιο.

έχω ως τώρα : cenarius, al akir, thalnos, greenskin,harrisson,dr boom

παίζω hunter, shaman κυρίως τώρα και λίγο warlock(το παλιό απλό zoo deck χωρις legendaries blackrock κλπ)

τι να φτιάξω?

Δημοσ.

έχω golden cenarius και μου έτυχε κανονικός τώρα. σκέφτομαι να σπάσω τον golden και να κραφτάρω άλλο legendary αλλα δεν ξέρω ποιο.

παίζω hunter, shaman κυρίως τώρα και λίγο warlock(το παλιό απλό zoo deck χωρις legendaries blackrock κλπ)

τι να φτιάξω?

Ragnaros. Αφενως ειναι η δυνατοτερη all-round μετα τον Βοοm, αφετερου παιζεται σε mech shaman.

Δημοσ.

τι να φτιάξω?

Προφανως και Sylvannas. Οπως ο Dr Boom που μπαινει σε καθε μα καθε Deck ετσι και η Sylvannas. Καλος και ο Ragnaros αλλα με τοσα Rush decks εχει χασει αρκετα την αξια του.

Τα Deck που παιζεις παντως ειναι αυτα που αποκαλω εγω σαν ''εμετος'' του Hearthstone :P

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...