nrkmaiden Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δεν ειναι πολυ οταν τα δεχεσαι απο ΜΙΑ καρτα μαγειας; Μηηηηπως ηταν pyroblast + spelldamage?
XMorsX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δεν ειναι πολυ οταν τα δεχεσαι απο ΜΙΑ καρτα μαγειας; Aν αφησες κατω Malygos ζωντανο, ειναι φυσιολογικο να συμβει αυτο.
ADHD Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 gina too stronk nurf plz Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
XMorsX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ειχε κατω 2 legendary H μια θα ηταν ο Malygos, ενας μπλε δρακος που δινει +5 damage σε καθε spell. 1
Locko Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Έτσι είναι αυτά τα P2W games. Σου πετάει ο άλλος τα legendary του (βλέπε Malygos) και σε κάνει 15 dmg σε ένα round. 1
XMorsX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μην τρελαθουμε κιολας ομως ετσι? O Malygos ειναι το τελευταιο πραγμα που κανει το Hearthstone pay to win.
xavier Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 η παρουσια του emperor εχει κανει εφικτα τα malygos decks σε οποιαδηποτε μορφη και τα otk γενικοτερα...
haris013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ρε παιδιά δεν μπορώ να συνδεθώ στο battle net , μου λέει offline και ανα 60 sec να κάνω reconnect αλλα τίποτα. έχει κανείς άλλος θέμα?
aris1986 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ρε παιδιά δεν μπορώ να συνδεθώ στο battle net , μου λέει offline και ανα 60 sec να κάνω reconnect αλλα τίποτα. έχει κανείς άλλος θέμα? Και εγω. Το λεει εχει θεμα με τον server... Πανω που βρηκα χρονο...
haris013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 έχω golden cenarius και μου έτυχε κανονικός τώρα. σκέφτομαι να σπάσω τον golden και να κραφτάρω άλλο legendary αλλα δεν ξέρω ποιο. έχω ως τώρα : cenarius, al akir, thalnos, greenskin,harrisson,dr boom παίζω hunter, shaman κυρίως τώρα και λίγο warlock(το παλιό απλό zoo deck χωρις legendaries blackrock κλπ) τι να φτιάξω?
XMorsX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 έχω golden cenarius και μου έτυχε κανονικός τώρα. σκέφτομαι να σπάσω τον golden και να κραφτάρω άλλο legendary αλλα δεν ξέρω ποιο. έχω ως τώρα : cenarius, al akir, thalnos, greenskin,harrisson,dr boom παίζω hunter, shaman κυρίως τώρα και λίγο warlock(το παλιό απλό zoo deck χωρις legendaries blackrock κλπ) τι να φτιάξω? Ragnaros. Αφενως ειναι η δυνατοτερη all-round μετα τον Βοοm, αφετερου παιζεται σε mech shaman.
πανηλειακός Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 hunter Πολυ Op εφτασα rank 9 με μια legendary Μονο..(δεν έχω άλλη)
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 έχω golden cenarius και μου έτυχε κανονικός τώρα. σκέφτομαι να σπάσω τον golden και να κραφτάρω άλλο legendary αλλα δεν ξέρω ποιο. έχω ως τώρα : cenarius, al akir, thalnos, greenskin,harrisson,dr boom παίζω hunter, shaman κυρίως τώρα και λίγο warlock(το παλιό απλό zoo deck χωρις legendaries blackrock κλπ) τι να φτιάξω? Προφανως και Sylvannas. Οπως ο Dr Boom που μπαινει σε καθε μα καθε Deck ετσι και η Sylvannas. Καλος και ο Ragnaros αλλα με τοσα Rush decks εχει χασει αρκετα την αξια του. Τα Deck που παιζεις παντως ειναι αυτα που αποκαλω εγω σαν ''εμετος'' του Hearthstone 4
alan2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 hunter Πολυ Op εφτασα rank 9 με μια legendary Μονο..(δεν έχω άλλη) απο περιέργεια..ποιά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις