XMorsX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μη το βλεπετε ετσι. Αν θελει, ας το βαλει και 1000 ευρω. Ειναι καλο που η blizz στοχευει να παρει χρηματα με συναλλαγες που δεν σου προσφερουν πλεονεκτημα στο παιχνιδι. Ετσι, ισως φιλοτιμηθει να προσφερει πιο τιμιες τιμες στα πραγματα που εχουν αξια. Ειναι αναλογη φαση με το Hots. 5 και 10 ευρω ο χαρακτηρας, ειναι εξωφρενικες τιμες. Αλλα κανεις δεν σε υποχρεωνει να τα σκασεις, ουτε εχεις μειονεκτηαμ απεναντι στους αλλους αν δεν το κανεις. Βασικα αυτη τη φορα στο hearthstone ειναι ακομη καλυτερη φαση, διοτι πραγματικα δεν προσφερει τιποτα το νεο skin. 1
Tmark Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Food for thought. https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/38je1b/you_know_how_you_can_prevent_stuff_like_the_90/
xaniared Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Πάντα έτσι ήταν η blizzard παιδιά και δεν πρόκειται να αλλάξει. 1
ultralisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 πόσο κατεστραμένο εγκέφαλο πρέπει να έχεις για να παίζεις face hunter και zoo warlock ακόμα ΚΑΙ στα casual
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μπορεί να έκανε δοκιμή κάποιος. Προσωπικά όταν θέλω να δοκιμάσω κάποιο deck, παίζω casual. Επι της ευκαιρίας. Όταν εσύ παίζεις casual, σημαίνει ότι και ο αντίπαλος παίζει casual ή μπορεί για αυτόν να είναι ranked game; Δηλαδή το matchmaking γίνεται ξεχωριστά για τα casual & ranked;
Orgios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Παντως μακαρι σε ολα τα παιχνιδια να χρειαζοταν λεφτα μόνο για cosmetic αλλαγες... Απο την στιγμη που δεν επηρεαζει το gameplay δεν με ενδιαφερει... Με λίγα λόγια η blizzard παει να τα παρει απο αυτους που τους περισσευουν και δεν ξερουν τι να τα κανουν Όποτε πολυ καλα κανει 1
xaniared Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μπορεί να έκανε δοκιμή κάποιος. Προσωπικά όταν θέλω να δοκιμάσω κάποιο deck, παίζω casual. Επι της ευκαιρίας. Όταν εσύ παίζεις casual, σημαίνει ότι και ο αντίπαλος παίζει casual ή μπορεί για αυτόν να είναι ranked game; Δηλαδή το matchmaking γίνεται ξεχωριστά για τα casual & ranked; Οτι game mode ξεκινήσεις παίζεις με αντίστοιχο αντίπαλο. Υπάρχει και κρυφό mmr για να παίζουν αντίπαλοι ίδιας δυναμικότητας
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μωρέ αντίστοιχης δυναμικότητας ναι, αλλά υπάρχει περίπτωση ο αντίπαλος να παίζει σε ranked?
kostask91 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 πόσο κατεστραμένο εγκέφαλο πρέπει να έχεις για να παίζεις face hunter και zoo warlock ακόμα ΚΑΙ στα casual Προσωπικα παιζω face hunter στο casual καμια φορα, οταν θελω να παρω γρηγορες νικες για να μπω καμια αρενα. Αλλα γενικα μαζι σου και γω. Τα χω συχαθει . Πλεον εχω αλλαξει τα deck μου ωστε να ανταπεξερχονται σε rush , αφου η πλειοψηφια rush παιζει
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μωρέ αντίστοιχης δυναμικότητας ναι, αλλά υπάρχει περίπτωση ο αντίπαλος να παίζει σε ranked? Οχι βεβαια Για αυτο υπαρχουν 2 διαφορετικα queues
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ελιωσα στο γελιο με το παραπανω εκει που ελεγε για τον Ha Ha
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 http://www.hearthpwn.com/cards/103-southsea-deckhand
Προτεινόμενες αναρτήσεις