Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Αυτό όντως είναι μαλακία κι απορώ γιατί το έκαναν.. Θα μπορούσαν να κάνουν ένα wipe μια μέρα πριν την open beta κι όλοι θα ήταν χαρούμενοι..

Σε όλα σχεδόν τα betas, αν πέσει wipe, είναι όταν ξεκινάει η open, για να ξεκινήσουν όλοι από το 0.

Το να είναι κλειστό και να μην γίνεται wipe είναι... Blizzard.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδιά οταν ανεβαίνεις lvl υπάρχει καποια ουσιαστική σημασία εκτος απο το να σου κάτσουν καλύτερες κάρτες η ενος μπορεις πχ να μείνει 20 lvl με εναν χαρακτήσα και παρολα αυτα να εχεις πολυ καλες κάρτες και αν την αναβαθμίσεις αγοράζωντας αλλες ?

Αν δεν κανω τραγικο λαθος , τα lvls δεν παιζουν κανενα ρολο 

Απλα οσο ανεβαινεις σου δινει gold καρτες που ειναι μονο εφε κ τιποτα αλλο

• Like 1

Αν δεν κανω τραγικο λαθος , τα lvls δεν παιζουν κανενα ρολο 

Απλα οσο ανεβαινεις σου δινει gold καρτες που ειναι μονο εφε κ τιποτα αλλο

Αρα άδικα εχω παει τον mage lvl 30 :P

Αδικα οχι αλλα δεν ειναι priority να ανεβασεις μονο εναν

Τους πας πρωτα ολους 10 , να εχεις τα basic decks και να παρεις κ τα 100 gold και μετα βλεπεις τι γουσταρεις να παιξεις

μπορεί να το λέμε από 1-2 φορές σε κάθε σελίδα ότι 1) δεν θα γίνει wipe και 2) και να γίνει όπως έγινε στο 1ο wipe έτσι θα γίνει και στο 2ο. δηλαδή 100g/ booster , 150g / arena entry 

πάρτε και το sp mage που σας είπα πριν 

kodExMd.jpg

Εγώ κατάλαβα ότι μετά το τελευταίο wipe, το progress θα μένει, αλλιώς πώς πληρώνει κοσμος για decks?

Από την άλλη όμως, πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί όσοι δεν πήραμε key και θα μπούμε στο παιχνίδι όταν της αυλώσει της Blizzard να κάνει open τη beta?

Και να κάνει wipe ο άλλος που έχει ήδη παίξει δε παίζει να χάσει από σένα που όσα streams και να έχεις δει, είναι άλλο το να παίξεις και άλλο το να τα βλέπεις μόνο.

Το deck του paulara για παράδειγμα πάντα θα κερδίζει και τα δικά μου και του Άταλλου και του Spank και όλων των παιδιών που έχουν φτιάξει μεν deck αλλά budget με όσα έχει αρχικές κάρτες και αν του κάτσει καμία από τα ελάχιστα booster που έχει ανοίξει.

Γι'αυτό όμως, η Αρένα τα σπάει. Εκεί δεν σε νοιάζει αν ο άλλος έχει σκάσει 200ευρώ για κάρτες, και εσύ και αυτός θα έχετε 3 κάρτες να διαλέξεις 1, randomnly το ποιες θα σου εμφανίσει μέχρι να φτιάξεις deck των 30 καρτών. Εκεί στην Arena είναι καθαρά θέμα να σου κάτσει καμία κάρτα αλλά κυρίως να μπορέσεις να στήσεις deck on the spot με στρατηγική και πλάνο με κάρτες που ακόμα δεν σου έχουν έρθει.

Play Ranked Mode μόνο όταν μπορέσω να βάλω και εγώ κανά φραγκο να φτιάξω τουμπανέιρο deck, αλλιώς μόνο Unranked. Βασικά Αρένες μέχρι να τελειώσουν τα gold και μετά Unranked να κερδίσουμε τα gold + quests για να ξαναπάμε Arena

• Like 1

1) ποια η χρησιμοτητα του unranked?

2) Deck το οποιο θα ειναι γεμάτο με taunt cards δεν ειναι και wining deck?

2) Ο κατάληλος για να σου απαντήσει για αυτο ειναι ο  zeniath :P

1) Απλα παιζεις για να βγαλεις gold και να κανεις practice χωρις να επηρεασεις rank/mrr

2) Οχι απαραιτητα , υπαρχουν silences που βγαζουν το taunt αλλα και Aoes που αν πεταξεις 3-4 taunt κατω θα στα φανε για πλακα οποτε δν εχει ιδιαιτερο νοημα

Εγω πλεον τρωω ξυλο , δεν ξερω γιατι

Βεβαια μονο 2 packs εχω αγορασει + οτι εχω παρει απο το game αλλα μονο για hunter εχω deck που να μπορω actually να παιξω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...