Metaksas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 εχει πεσει πολυ το leg rate η μου φαινεται? ενα πακετακι ανοιξα σημερα των 40, κ μονο 3 εδωσε :/
KilliK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=I3KpSFHoBo4 https://www.youtube.com/watch?v=Q-3k3v0GM0E 1
Hykman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ο Innkeeper του Hearthstone μας μιλάει για μια συνηθισμένη βραδια hearthstone μέχρι που ένας μυστηριώδης επισκέπτης ήρθε,με αυτο τον τροπο απλά η Blizzard αποφάσισε να μας ανακοινώσει τον νέο Hero. http://tiletechs.blogspot.gr/2015/06/hero-hearthsone.html
Orgios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 2 Legendary ανοιξα τον τελευταιο μήνα, και οι 2 ήταν ο Gahrzilla ..... 1
Arikado Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Παιδια καλησπερα!Παιζω το game πολυ χαλαρα και εχω επικεντροθει στον Paladin!Επειδη δεν το πηρα στα σοβαρα "ακαψα" πολλες καρτες!!!!Με αποτελεσμα να μην εχω πολλες και καλες!Μπορειτε να μου προτεινεται καποιο free deck η καποιο deck που να χρειαζεται ελαχιστο dust?Kιριως για Paladin!Ευχαριστω! (εννοειτε πως εχω καποιες rare και epic του class)
xavier Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Παιδια καλησπερα!Παιζω το game πολυ χαλαρα και εχω επικεντροθει στον Paladin!Επειδη δεν το πηρα στα σοβαρα "ακαψα" πολλες καρτες!!!!Με αποτελεσμα να μην εχω πολλες και καλες!Μπορειτε να μου προτεινεται καποιο free deck η καποιο deck που να χρειαζεται ελαχιστο dust?Kιριως για Paladin!Ευχαριστω! (εννοειτε πως εχω καποιες rare και epic του class) gvg ή brm να φανταστω δεν παιζουν ε? 1
Arikado Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Οχι δυστηχως!Και δεν εχω καμια ορεξη να πληρωσω εννοειτε!Εχω αρκετες common απο το class 1 epic το weapon και 2 rare.0 Legendary.
XMorsX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Παιδια καλησπερα!Παιζω το game πολυ χαλαρα και εχω επικεντροθει στον Paladin!Επειδη δεν το πηρα στα σοβαρα "ακαψα" πολλες καρτες!!!!Με αποτελεσμα να μην εχω πολλες και καλες!Μπορειτε να μου προτεινεται καποιο free deck η καποιο deck που να χρειαζεται ελαχιστο dust?Kιριως για Paladin!Ευχαριστω! (εννοειτε πως εχω καποιες rare και epic του class) http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/37ixjq/basic_naxxramas_blackrock_mountain_deck_guides/ Τα καλυτερα ειναι warlock zoo, face hunter και grim patron warrior (αν εχεις το BRM adventure) απο τα φθηνα. Δυστυχως ο paladin δεν εχει δυνατα φθηνα decks (αυτην την περιοδο ουτε τα κανονικα του decks θεωρουνται δυνατα), αλλα δες τι μπορεις να κανεις με τα παραπανω που σου εστειλα. Υποψιν, το hearthstone δεν ειναι ιδαιτερα φιλικο σοτυς νεους παικτες που δεν αγοραζουν με κανονικα χρηματα. Αν σκοπευεις να ασχοληθεις για καιρο, καλο ειναι να ξεκλειδωσεις τις δυο περιπετειες με κανονικα χρηματα και οχι in-game gold, αλλιως σε παει πολλους μηνες πισω. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 New hero , Magni Bronzebeard Απο οτι διαβαζω δεν ειναι νεος ηρωας αλλα skin μαλλον για το Warrior με διαφορετικα εφε που απο οτι λενε απο κατω στα σχολια θα κοστιζει 10 δολλαρια. Κοινως /facepalm.
Arikado Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/37ixjq/basic_naxxramas_blackrock_mountain_deck_guides/ Τα καλυτερα ειναι warlock zoo, face hunter και grim patron warrior (αν εχεις το BRM adventure) απο τα φθηνα. Δυστυχως ο paladin δεν εχει δυνατα φθηνα decks (αυτην την περιοδο ουτε τα κανονικα του decks θεωρουνται δυνατα), αλλα δες τι μπορεις να κανεις με τα παραπανω που σου εστειλα. Υποψιν, το hearthstone δεν ειναι ιδαιτερα φιλικο σοτυς νεους παικτες που δεν αγοραζουν με κανονικα χρηματα. Αν σκοπευεις να ασχοληθεις για καιρο, καλο ειναι να ξεκλειδωσεις τις δυο περιπετειες με κανονικα χρηματα και οχι in-game gold, αλλιως σε παει πολλους μηνες πισω. Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!!
XMorsX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Απο οτι διαβαζω δεν ειναι νεος ηρωας αλλα skin μαλλον για το Warrior με διαφορετικα εφε που απο οτι λενε απο κατω στα σχολια θα κοστιζει 10 δολλαρια. Κοινως /facepalm. Aπο τη μια απορω που δε ντρεπονται με τετοια αρπαχτη. Απο την αλλη, ειναι καθαρα cosmetic change που δεν κανει το παιχνιδι πιο pay-to-win και χαιρομαι που βρισκουν τροπο να βγαλουν κερδη χωρις να ριχνουν τους free-to-players. Αλλα 10 δολλαρια ο ηρωας? Αν δινανε ενα alternative hero για καθε εναν υπαρχον θα το καταλαβαινα. Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!! Παρακαλω.
xaniared Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 .... Αλλα 10 δολλαρια ο ηρωας? Αν δινανε ενα alternative hero για καθε εναν υπαρχον θα το καταλαβαινα. Παρακαλω. Αρα 90 ευρω για όλους τους alternative οταν βγουν........
XMorsX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Αρα 90 ευρω για όλους τους alternative οταν βγουν........ Τι να σχολιασεις
Tmark Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μετα το σημερινο σταματαω το Hs, το παρακανε η Blizz. Αντι να διορθωσει το παιχνιδι της και να βαλει νεα features καθεται και χαλαει resources για cosmetics. Ακου 10 δολλαρια για μερικα pixels και 2-3 extra sounds effects & emotes.. Η απληστια της Blizz εφτασε επιπεδα Ubi & Ea. Απο card backs τιποτα αλλο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις