Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ακομη ερωτηση,αξιζει να κρατησω ενα angry chicken που βγηκε απο pack η να το κανω dust? ψιλοαχρηστο μου φαινεται σκεπτομενος οτι παιζω κυριως warlock και paladin...αντιθετο με αυτα που βλεπω σε διαφορα ποστ ... Επισης δεν εχω καταληξει ακριβως με ποιο class θα παιζω,αλλα ποιο legendary ειναι σχετικα all around?εχω γυρω στο 650 dust ,σχετικα λιγο αλλα μαζευω :D ... Sorry για τις ψιλοκουλες ερωτησεις αλλα ολοι απο καπου αρχισαμε :) ..

Δημοσ.

Σπαστην θα έλεγα εγω. Παλιά έπαιζαν warrior με angry chicken και defender of argus. Τουλάχιστον σε μένα ένας δυο με είχαν σκίσει αλλά μιλάμε για αρχές 14.

Δημοσ.

Μια ακομη ερωτηση,αξιζει να κρατησω ενα angry chicken που βγηκε απο pack η να το κανω dust? ψιλοαχρηστο μου φαινεται σκεπτομενος οτι παιζω κυριως warlock και paladin...αντιθετο με αυτα που βλεπω σε διαφορα ποστ ... Επισης δεν εχω καταληξει ακριβως με ποιο class θα παιζω,αλλα ποιο legendary ειναι σχετικα all around?εχω γυρω στο 650 dust ,σχετικα λιγο αλλα μαζευω :D ... Sorry για τις ψιλοκουλες ερωτησεις αλλα ολοι απο καπου αρχισαμε :) ..

Δες τη λίστα που έχω βάλει 2-3 σελίδες πίσω για να ξέρεις ποιες μπορέις να σπάσεις άφοβα

Ο Thankmark που παίζει με τον dayfas στο τουρνουα να μου στειλει μνμ στο insomnia

Δημοσ.

Εγώ είμαι ρε, πέρασε τον ετσι τον Zus, δεν έχω καθόλου χρόνο αυτές τις μέρες δυστυχώς..

Δημοσ.

Φτιαχτηκε ο DrBoom Και ηδη επιασε δουλεια στα μισα deck που παιζω :) Το τουρνουα το βλέπω στασιμο , what happened? :)

Δημοσ.

Ποιο να craftαρω?

Ysera/Archmage/Tirion/Malganis/Geddon/Harrison/Mukla/Thalnos

Ysera Tirion thalnos έχουν το μεγαλύτερο value αλλα πρέπει να έχεις και τις υπόλοιπες κάρτες για να κάνεις κάποιο ολοκληρωμένο deck

Δημοσ.

Ποιο να craftαρω?

Ysera/Archmage/Tirion/Malganis/Geddon/Harrison/Mukla/Thalnos

Σε τετοιες περιπτωσεις οταν ειναι πολλες οι επιλογες ειτε διαλεξεις exclusive legendary αν παιζεις κυριως 1 class,πχ Tirion αν παιζεις paladin,Antonidas αν παιζεις πολυ mage κλπ αλλιως μετα πας στο Legendary που μπαινει στα περισσοτερα decks,πχ Ysera,Harisson,Thalnos. 

Ο Mukkla ουτως ή αλλως δεν αξιζει σε σχεση με τις παραπανω αρα ξεγραψε τον :P

Δημοσ.

Έχασα σήμερα έτσι ...

Όλα τα secrets λειτουργούν μόνο στο γύρο του αντιπάλου. Αν έχεις όπλο και ice block για παράδειγμα δεν είσαι immune όταν βαράς minion. Οπως επίσης αν φας damage απο  misdirection και έχεις ice block για παραδειγμα

zWodEpG.png

Ανεβάστε κανένα βιντεάκι απο το τουρνουά ρε παιδιά

Δημοσ.

Έφτιαξα ένα deck με 26 spells, 2 Mana Wyrm και 2 Sorcerer's Apprentice, απλά και μόνο για να βγάλω το quest. Τόσο γέλιο είχα καιρό να ρίξω. Ακόμη και όταν χάνω (ναι, έχω κερδίσει!) γίνεται του RNG το κάγκελο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...