georgeklo Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 να κάνω μια ερώτηση στο βιντεάκι που έβαλες ,πώς το έχεις κάνει και φαίνεται το deck και τι έχει παίξει ο αντίπαλος;
xaniared Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 να κάνω μια ερώτηση στο βιντεάκι που έβαλες ,πώς το έχεις κάνει και φαίνεται το deck και τι έχει παίξει ο αντίπαλος; Στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα η απάντηση + αυτό
Nihilist Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εγώ έχω κάνει ένα Rogue Murloc Deck με δικιές μου επιλογές(εκτός των Murloc) και έχω πάει rank 12. Γενικά δεν μπορώ να κάνω αυτά τα deck που βλέπω σε guides καθώς δεν μου τυχαίνουν πολλές κάρτες με την καμία. Λέτε να ξεκινήσω arena? Μόνο classic packs αγοράζω επειδή μαρέσουν περισσότερο οι κάρτες από κει αλλά λέτε να συμφέρει η arena συγκριτικά με τα classic?
xaniared Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εγώ έχω κάνει ένα Rogue Murloc Deck με δικιές μου επιλογές(εκτός των Murloc) και έχω πάει rank 12. Γενικά δεν μπορώ να κάνω αυτά τα deck που βλέπω σε guides καθώς δεν μου τυχαίνουν πολλές κάρτες με την καμία. Λέτε να ξεκινήσω arena? Μόνο classic packs αγοράζω επειδή μαρέσουν περισσότερο οι κάρτες από κει αλλά λέτε να συμφέρει η arena συγκριτικά με τα classic? Οτι γουστάρεις θα παίζεις. Εμένα για παράδειγμα δε μου αρέσει καθόλου η αρενα και δε παίζω κξαι καθόλου.... Για να κάνεις decks πρέπει να ανοίγεις κλασσικά packs ενώ η αρένα δίνει GVG... 1
Karamol3golas Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ειμαι σχετικα καινουριος,φανταστειται να εχω τους 3-4 παικτες level 12-13 και τους αλλους 6-7 (35 normal wins ) , και θα θελα να μαθω αν αξιζει περισσοτερο να παιζω classic η αρενα...Εννοω πως αν 1 στα 2 ειναι win αξιζει η αρενα να βγαινω με 3-3?αν οχι απο τι score πρεπει να βγαινω για να ειναι worth?Τελος βλεπω καποιους αντιπαλους στο classic , εχουν 5-6 legendaries και οι μισες rare και epic.. πως γινεται να κερδισω και εγω μερικες?γιατι απο τα 15 περιπου ανοιγμενα πακετα να εχω τυχει 15 rare και αυτο ηταν...Εγω ειμαι ο κατσικοποδαρος η ετσι ειναι? ..Ευχαριστω εκ των προτερων ...
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Για Arena πιστευω οτι αξιζει απο 5 και πανω αν εισαι καινουργιος πραγμα λιγο δυσκολο. Οσο για Legendary ενταξυ τι να κανουμε υπαρχουν και πολλα ατομα που εχουν δωσει χρηματα στο παιχνιδι αρα λογικο να εχουν και αρκετες καρτες.
xaniared Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Για Arena πιστευω οτι αξιζει απο 5 και πανω αν εισαι καινουργιος πραγμα λιγο δυσκολο. Οσο για Legendary ενταξυ τι να κανουμε υπαρχουν και πολλα ατομα που εχουν δωσει χρηματα στο παιχνιδι αρα λογικο να εχουν και αρκετες καρτες. Είναι ρυθμισμένο απο τη Blizzard στις 5 νίκες να παίρνεις πίσω τα λευτά σου. Παλιά ηταν στις 7
Orgios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Είναι ρυθμισμένο απο τη Blizzard στις 5 νίκες να παίρνεις πίσω τα λευτά σου. Παλιά ηταν στις 7 Όπως επίσης αν δεν έχεις mage να τον πίνεις... Αν και περιέργως χτες έκανα 7-3 με warrior και μαλιστα με μετριο deck... Καθισα είδα την συλλογή μου χθες και πρόσεξα οτι αν θυσιασω τον hogger και ένα golden preparation τότε φτίαχνω μία απο τις legendary που μου λείπουν... αλλά 1ον τις λυπάμαι , ιδιως ο hogger μου εχει κερδίσει απειρα παιχνιδια και 2ον τι να φτιαξω? Dr Boom? Tyrion? Yshera? μου λειπουν αρκετα... p.s. Χθες γύρισα σε paladino για ranked και επανήλθα rank 5 p.s2 Να ενημερώνετε το event οσοι παιζεται (report scores και λοιπα... )
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Όπως επίσης αν δεν έχεις mage να τον πίνεις... Αν και περιέργως χτες έκανα 7-3 με warrior και μαλιστα με μετριο deck... Καθισα είδα την συλλογή μου χθες και πρόσεξα οτι αν θυσιασω τον hogger και ένα golden preparation τότε φτίαχνω μία απο τις legendary που μου λείπουν... αλλά 1ον τις λυπάμαι , ιδιως ο hogger μου εχει κερδίσει απειρα παιχνιδια και 2ον τι να φτιαξω? Dr Boom? Tyrion? Yshera? μου λειπουν αρκετα... p.s. Χθες γύρισα σε paladino για ranked και επανήλθα rank 5 p.s2 Να ενημερώνετε το event οσοι παιζεται (report scores και λοιπα... ) Και ομως ο Dr Boom ειναι το μονο Legendary που αξιζει πραγματικα για Craft(ακομα και αν τον nerf αρουν καποια στιγμη θα μπορεις να τον σπασεις για 1600Dust αρα χαμενος δεν εισαι). 2
Zus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Έχω σπάσει χρυσή Onyxia για να κραφτάρω Boom. Τρελά imba καρτάρα
aris1986 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Η onyxia μου ήρθε σε pack απλά γενικοτερα δεν πολύ παίζεται στα deck απ ο,τι βλέπω. Ο Dr.Boom πάλι μολις τον βγάλεις ξενερώνει ο άλλος. Και να τον φας με big game hunter μένουν οι παλιοβομβες ....
xavier Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 το ωραιο με τον μπουμ ειναι οτι αν ο αντιπαλος σου κανει κλιαρ με αοε , τον παιζεις μετα και εχεις παλι γεματο board
alan2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Για arena υπάρχει το heartharena.com που συμβουλεύει και με βάση τις συνέργειες των καρτών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις