Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εάν γίνεται να δηλώσω και εγώ συμμετοχή στο νέο τουρνουά.

Το battlenet μου είναι: bilmap#2169

Δημοσ.

Μου έκατσε αρένα με Sylvanas και Ysera, δεύτερη φορά που μου βγαίνει διπλό legendary. Την άλλη φορά με Antonidas και Feugen είχα κάνει 1-3, για πάμε να επαναλάβουμε τον άθλο.

Δημοσ.

αντε ρε και εψαχνα μια ωρα χθες να δω τι κανω λαθος :P

για μενα straza ειναι πιο χρησιμη απο την ysera

Alextrasza εφτιαξα, βοηθάει πολύ στο control warrior.

Alexstrazsa και Ysera τώρα παίζουν και οι δύο σε control warrior. Διαβάστε το guide μου και κάντε και κανα upvote :) Σε λίγες μέρες θα το ενημερώσω

http://www.hearthpwn.com/decks/224746-classic-control-warrior-constantly-updated

Δημοσ.

μου λειπει ο baron geddon και μια και ο warrior εχει ουσιαστικα μονο 2 ΑΟΕ , τον geddon και το brawl(αντε και λιγο το bite), δεν την παλευω στο τρεχον meta με control warrior

upvote εκανα, αλλα ειναι στανταρια :P

Δημοσ.

Στανταρια ειναι, εχω ακριβως την ιδια λιστα απο αλλου(δεν θυμαμαι ποιον streamer) αλλα φυσικα κανω upvote για να στηριξουμε τον φιλο που εκανε τον κοπο να το γραψει, επισης μπορει να το αλλαξει αναλογα πιο μετα. Αν δεν εχεις geddon βαλε κανα δευτερο brawl, εγω προσωπικα οταν παιζω CW βαζω παντα 2 brawl γιατι οι περισσοτεροι περιμενουν 1 και κανουν over extend μετα.

Δημοσ.

Παιδιά όταν λέει πως για card of the season πρέπει να είσαι 20 lvl στο ranked τι εννοεί? Πως θα πρέπει να εχω ανεβει 20 lvl ή το σήμα να λέει 20 lvl? Αν ισχύει το 2ο,και με 1/3 αστέρια παίρνεις την κάρτα?

Παρεμπιπτόντως επειδή είμαι πολυ αρχάριος παίζει και να μπέρδεψα πράγματα αλλα λογικά καταλάβατε τι εννοώ :P

Δημοσ.

Παιδιά όταν λέει πως για card of the season πρέπει να είσαι 20 lvl στο ranked τι εννοεί? Πως θα πρέπει να εχω ανεβει 20 lvl ή το σήμα να λέει 20 lvl? Αν ισχύει το 2ο,και με 1/3 αστέρια παίρνεις την κάρτα?

Παρεμπιπτόντως επειδή είμαι πολυ αρχάριος παίζει και να μπέρδεψα πράγματα αλλα λογικά καταλάβατε τι εννοώ :P

το σημα να λεει 20 lvl, ναι και με 1/3 το παιρνεις

το card of the season ειναι για την εμφανιση στο πισω μερος των καρτων, διακοσμητικος δηλαδη, μη δινεις σημασια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...