nrkmaiden Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Ερώτηση - παράπονο... Βρίσκεται κανείς άλλος στην δυσμενή θέσει όπως εγώ όπου ενώ παίζει 1,5 να μην έχει καταφέρει να μαζέψει τις "χρήσιμες" κάρτες όπως Sylvanas - Dr.Boom - Alexstrasza κλπ.?! Αν ναι, τι κάνεις?! Έχετε σκεφτεί να παρατήσετε το κωλοπαίχνιδο?!1?!!? Παίζω σχεδόν από την αρχή, παρότι είχα κάνει Opt-in από τους πρώτους στην παρέα μου πήρα το key λίγο πριν την έναρξη της public beta, αλλά casual, το πολύ 2 ώρες την ημέρα... Αλλά σχεδόν κάθε μέρα... Έχω καταφέρει να μαζέψω "gold" για όλα τα patches (Nax, GvG, BM) και μια φορά κατάφερα να μαζέψω 4Κ για να πάρω 40άδα.. Ε! Έχω πάρει τα @@ μου όλο αυτόν τον καιρό.. Έχω βαρεθεί να στήνω deck με κόστος βαριά-βαριά 3Κ. Μου λείπουν πάρα πάρα πολλες κάρτες και νιώθω ότι η blizzard με έχει αδικήσει γιατί οι φίλοι μου έχουν σταματήσει το game "αιώνες" τώρα αλλά έχουν σχεδόν όλες τις κάρτες! Λόγο κωλοφαρδίας φυσικά! Για να μην ότι πλέον για να μου πέσει Sylvanas ή Alex. θα πρέπει να τις κραφτάρω όπου για να μαζέψω 3.2Κ σε dust θα έχω βγει στη σύνταξη... Εεεε νησάφι πια!!! Κάνω αρένες μπας και μου πέσει τίποτα αλλά ποτέ! Σόρρυ για το ξέσπασμα αλλά τρελάθηκα και σήμερα με τις κάρτες που πήρα από αρένα... !!!! i know dat feel bro Παιζω και εγω τοσο καιρο και εκτος απο nax legs μου εχει τυχει thalnos και lorewalker(εγινε σκονη για ragnaros) και εχω κραφταρει ragnaros cenarius και Dr Balanced. Καθε pack εχει 40 σκονη και μια μετρια rare αντε βαρια epic.
firepc Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 γτ κατι magic cards εχουν * και ειναι πειραγμενες; τι παιζει;
kostask91 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Aυτο το rush hunter και το mech mage, πραγματικος καρκινος ειναι... Δεν εχει ενδιαφερον το ranked απο ενα σημειο και μετα . Τωρα να ρωτησω καμια συμβουλη για το main deck μου. Ειμαι 11 ranked. Τι μπορω να αλλαξω για να καλυτερεψει ?
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Aυτο το rush hunter και το mech mage, πραγματικος καρκινος ειναι... Δεν εχει ενδιαφερον το ranked απο ενα σημειο και μετα . Τωρα να ρωτησω καμια συμβουλη για το main deck μου. Ειμαι 11 ranked. Τι μπορω να αλλαξω για να καλυτερεψει ? Mech mage,Zoo Και Facehunter ειναι ο λογος που το hearthstone πλεον το εχω για τα Dailies που και που. Οσο για το παραπανω αν παιζεις γενικα Demon Lock θες οπωσδηποτε Voidwalker και Malganis(αν εχεις). 1 Big game hunter επισης δεν βλαπτει με τοσους Dr Boom που βλεπουμε 1
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια μπορω να συχρωνισω λογαριασμο απο android σε pc η κανω νεο παιχνιδι ? Επεξ/σία 25 Μαΐου 2015 από Anorymous
alan2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Βρίσκεται κανείς άλλος στην δυσμενή θέσει όπως εγώ όπου ενώ παίζει 1,5 να μην έχει καταφέρει να μαζέψει τις "χρήσιμες" κάρτες όπως Sylvanas - Dr.Boom - Alexstrasza κλπ.?! Αν ναι, τι κάνεις?! Έχετε σκεφτεί να παρατήσετε το κωλοπαίχνιδο?!1?!!? i know dat feel bro Παιζω και εγω τοσο καιρο και εκτος απο nax legs μου εχει τυχει thalnos και lorewalker(εγινε σκονη για ragnaros) και εχω κραφταρει ragnaros cenarius και Dr Balanced. Καθε pack εχει 40 σκονη και μια μετρια rare αντε βαρια epic. Αυτή τη στιγμή είμαι σε καλύτερο rank στο ασιατικο σερβερ που έχω απλό grim patron kai hunter απο το Ευρωπαϊκό σερβερ που έχω τις legendary και to handlock me Dr Boom. Φαίνεται ευνοούνται τα επιθετικά (rush)deck.
Orgios Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 o xaniared μου εστειλε λινκ για το επόμενο τουρνουα μας, δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ! Να θυμήσω οτι εκρεμμεί ο τελικός μεταξυ Zus και Xaniared για το τρέχον τουρνουά, να μας πείτε πότε θα παίξετε να πάρουμε μάτι! 2
xaniared Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αυτή τη στιγμή είμαι σε καλύτερο rank στο ασιατικο σερβερ που έχω απλό grim patron kai hunter απο το Ευρωπαϊκό σερβερ που έχω τις legendary και to handlock me Dr Boom. Φαίνεται ευνοούνται τα επιθετικά (rush)deck. Στον Ασιάτικο Server είναι αρκετά χαμηλότερης ποιότητας παίκτες. Ο ευρωπαϊκός είναι ο πιο δύσκολος και ακολουθεί ο αμερικάνικος
ADHD Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Στον Ασιάτικο Server είναι αρκετά χαμηλότερης ποιότητας παίκτες. Ο ευρωπαϊκός είναι ο πιο δύσκολος και ακολουθεί ο αμερικάνικος Ο Asian απλα πρεπει να εχει αρκετα διαφορετικό meta ισως και το επιπεδο να ειναι χαμηλοτερο οντως, ο ΕU και ο US server ιδια δυσκολια εχουν πανω κατω, για να πας legend πρεπει να κανεις καλο grind και να ξερεις τα mirror matches δεν αλλαζει αυτο σε οποιον server και να παιξεις. Μη νομιζετε δηλαδη οτι ενας rank 10 παιχτης στον EU γινεται legend στον US η στον Asia..
alan2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Κοντεύω τα 1600 dust. να φτιάξω Ysera ή Alextrasza? Eχω ήδη Rag, Sylvanas, Jaraxuss, H.Jones, Thalnos
XMorsX Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Κοντεύω τα 1600 dust. να φτιάξω Ysera ή Alextrasza? Eχω ήδη Rag, Sylvanas, Jaraxuss, H.Jones, Thalnos Εξαρταται τι deck θα παιξεις. Στον control warrior παντως, η Alextrazsa ειναι σημαντικοτερη απο την Ysera, που μπορει αν αντικατασταθει απο τον Nefarian ή τελος παντων καποι αλλη control card. Επισης η Alextrazsa ειναι βασικη για freeze mage. Aν δεν εχεις Dr.Boom παντως, φτιαχνεις αυτον πρωτα.
kostask91 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Mech mage,Zoo Και Facehunter ειναι ο λογος που το hearthstone πλεον το εχω για τα Dailies που και που. Οσο για το παραπανω αν παιζεις γενικα Demon Lock θες οπωσδηποτε Voidwalker και Malganis(αν εχεις). 1 Big game hunter επισης δεν βλαπτει με τοσους Dr Boom που βλεπουμε Voidcaller τωρα μαζευω gold για naxxramas. Μalganis δεν εχω, εχω ομως τον big game hunter και τον εβαλα στη θεση του siphon soul. Παλι τα ιδια... Θα το σταματησω μου φαινεται 8 games επαιξα, τα 6 ηταν εναντιον rush ... ΦΤΑΝΕΙ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις