Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dr Boom είναι συνώνυμο του turn 7 και must have κάρτα. Cenarius δεν σπας με την καμία. Σπάσε τις άλλες τις χαζομαρες που εχεις για να κραφταρεις Boom

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Dr Boom είναι συνώνυμο του turn 7 και must have κάρτα. Cenarius δεν σπας με την καμία. Σπάσε τις άλλες τις χαζομαρες που εχεις για να κραφταρεις Boom

ποιές να σπάσω δηλαδή? απο epic cards σπάω τίποτα? έχω αρκετές.

δεν θέλω να κάνω καμια βλακεία παιδιά γιαυτό ρωτάω , συγνώμη που έχω γίνει κουραστικός.

Δημοσ.

ποιές να σπάσω δηλαδή? απο epic cards σπάω τίποτα? έχω αρκετές.

δεν θέλω να κάνω καμια βλακεία παιδιά γιαυτό ρωτάω , συγνώμη που έχω γίνει κουραστικός.

Μονο τον greenskin μπορεις, αλλα και παλι θα ελεγα οχι, μπορεις να τον βαλεις σε midrange weapon classes οπως ο paladin όσο σου λειπουν καλυτερες καρτες.

Πολλες epic ειναι για πεταμα, αλλα μακροπροθεσμα δε συμφερει να σπας μη-χρυσες καρτες που δεν εχεις πολλαπλες. Καλυτερα αν βιαζεσαι να αγορασεις καμια 40αρα φακελακια.

Δημοσ.

μπορώ να σπάσω καποια απο τις συγκεκριμένες?

golden shadowform

twisting nether

golden doomslayer

golden imp master

Δημοσ.

Για priest ποιες ειναι οι πιο σημαντικες legend?Εκτος απο sylvanas.

Εξαρτάται το deck, αλλά θα έλεγα οπωσδήποτε Vol'jin, Dr. Boom και ίσως Black Knight ή Ragnaros αν θέλεις να παίξεις ολοκληρωμένο control deck.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

golden shadowform

twisting nether

golden doomslayer

golden imp master

1. Όλες αν έχεις ήδη δυο κανονικές.

2. Μπορείς να σπάσεις τα shadowform και imp master ακόμη και αν δεν τις έχεις 3+ φορές. Πρακτικά και το twisting nether δεν παίζει παρά μόνο σε κάποια combo decks που δεν δουλεύουν το ίδιο καλα πλέον. Αλλά αν δεν είναι χρυσό δεν αξίζει να το σπάσεις για τα 100 dust.

Εξαρτάται το deck, αλλά θα έλεγα οπωσδήποτε Vol'jin, Dr. Boom και ίσως Black Knight ή Ragnaros αν θέλεις να παίξεις ολοκληρωμένο control deck.

Στο λεγόμενο Chinese priest variation, παίζουν μόνο οι sylvanas, black knight και tosley από Midrange legendaries, ενώ σαν finisher χρησιμοποιείται η ysera, η οποία όμως είναι προαιρετικη, χρήσιμη κυρίως απέναντι σε άλλα control decks. Ο tosley είναι ενδιαφέρουσα επιλογή, διότι με καλό stat distribution αποτελεί all round καλή κάρτα ανάμεσα στις πολλές situational του priest, και τα spare parts κάνουν combo με τον wild pyromancer και ενίοτε με το sw death και τον bk. Σε control meta χρησιμοποιείται και ο vol'jin.

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Ερώτηση - παράπονο...

Βρίσκεται κανείς άλλος στην δυσμενή θέσει όπως εγώ όπου ενώ παίζει 1,5 να μην έχει καταφέρει να μαζέψει τις "χρήσιμες" κάρτες όπως Sylvanas - Dr.Boom - Alexstrasza κλπ.?!
Αν ναι, τι κάνεις?! Έχετε σκεφτεί να παρατήσετε το κωλοπαίχνιδο?!1?!!?

Παίζω σχεδόν από την αρχή, παρότι είχα κάνει Opt-in από τους πρώτους στην παρέα μου πήρα το key λίγο πριν την έναρξη της public beta, αλλά casual, το πολύ 2 ώρες την ημέρα...
Αλλά σχεδόν κάθε μέρα...

Έχω καταφέρει να μαζέψω "gold" για όλα τα patches (Nax, GvG, BM) και μια φορά κατάφερα να μαζέψω 4Κ για να πάρω 40άδα..
Ε! Έχω πάρει τα @@ μου όλο αυτόν τον καιρό..
Έχω βαρεθεί να στήνω deck με κόστος βαριά-βαριά 3Κ.
Μου λείπουν πάρα πάρα πολλες κάρτες και νιώθω ότι η blizzard με έχει αδικήσει γιατί οι φίλοι μου έχουν σταματήσει το game "αιώνες" τώρα αλλά έχουν σχεδόν όλες τις κάρτες! Λόγο κωλοφαρδίας φυσικά!

Για να μην ότι πλέον για να μου πέσει Sylvanas ή Alex. θα πρέπει να τις κραφτάρω όπου για να μαζέψω 3.2Κ σε dust θα έχω βγει στη σύνταξη...
Εεεε νησάφι πια!!! Κάνω αρένες μπας και μου πέσει τίποτα αλλά ποτέ!

Σόρρυ για το ξέσπασμα αλλά τρελάθηκα και σήμερα με τις κάρτες που πήρα από αρένα... !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση - παράπονο...

Βρίσκεται κανείς άλλος στην δυσμενή θέσει όπως εγώ όπου ενώ παίζει 1,5 να μην έχει καταφέρει να μαζέψει τις "χρήσιμες" κάρτες όπως Sylvanas - Dr.Boom - Alexstrasza κλπ.?!

Αν ναι, τι κάνεις?! Έχετε σκεφτεί να παρατήσετε το κωλοπαίχνιδο?!1?!!?

Παίζω σχεδόν από την αρχή, παρότι είχα κάνει Opt-in από τους πρώτους στην παρέα μου πήρα το key λίγο πριν την έναρξη της public beta, αλλά casual, το πολύ 2 ώρες την ημέρα...

Αλλά σχεδόν κάθε μέρα...

Έχω καταφέρει να μαζέψω "gold" για όλα τα patches (Nax, GvG, BM) και μια φορά κατάφερα να μαζέψω 4Κ για να πάρω 40άδα..

Ε! Έχω πάρει τα @@ μου όλο αυτόν τον καιρό..

Έχω βαρεθεί να στήνω deck με κόστος βαριά-βαριά 3Κ.

Μου λείπουν πάρα πάρα πολλες κάρτες και νιώθω ότι η blizzard με έχει αδικήσει γιατί οι φίλοι μου έχουν σταματήσει το game "αιώνες" τώρα αλλά έχουν σχεδόν όλες τις κάρτες! Λόγο κωλοφαρδίας φυσικά!

Για να μην ότι πλέον για να μου πέσει Sylvanas ή Alex. θα πρέπει να τις κραφτάρω όπου για να μαζέψω 3.2Κ σε dust θα έχω βγει στη σύνταξη...

Εεεε νησάφι πια!!! Κάνω αρένες μπας και μου πέσει τίποτα αλλά ποτέ!

Σόρρυ για το ξέσπασμα αλλά τρελάθηκα και σήμερα με τις κάρτες που πήρα από αρένα... !!!!

Κοιτα, το παιχνιδι δεν απευθυνεται σε οσους δεν σκοπευουν να δινουν χρηματα ανα τακτα διαστηματα, εκτoς και αν παιζεις τοσο πολυ και εισαι τοσο καλος που να κανεις συστηματικα και συχνα 7+ νικες στην αρενα. Ηταν λαθος που εδωσες τοσο gold στις περιπετειες, επρεπε να τις αγορασεις και με το gold να απρεις φακελακια. Επισης η blizzard απαιτει απο εσενα 20-25 ευρω το μηνα ελαχιστο για να ακολοθουθεις τους ρυθμους της μαζι με τα dailies χωρις αρενες.

Φυσικα μπορεις να εισαι και απολυτως free-to-play παιχτης (οπως περιπου ειμαι εγω) αλλα δεχεσαι οτι θα αργισεις πολυ να μαζεψεις ολες τις staple legandaries.

Δημοσ.

Κατάλαβα.. να το πάρω χαμπάρι ότι δεν πρόκειται ποτέ να είμαι on par με τους άλλους στα Ranked και να ελπίζω μόνο σε κωλόφαρδα drops στην αρένα για να παίξω τις legendary cards.

Πάντως κανείς δεν σου εγγυάται ότι αν αγοράζεις 20-30 φακελάκια τον μήνα θα έχεις τις κάρτες που θέλεις...! Είναι εντελώς random!
Έχω διαβάσει στο reddit περιπτώσεις ατόμων που έχουν δώσει 100άδες δολάρια και ακόμη τους λείπουν κάρτες..
Αν αυτό είναι το plan της blizz. όχι ευχαριστώ. 
Καλύτερα να παίξω HoTS στο οποίο ακόμη και να μην δώσεις λεφτά (για την ώρα) μπορείς να έχεις όλους τους ήρωες απλά δεν θα έχεις τα skins... δεν επιρρεάζεται το gameplay δηλαδή.

Δημοσ.

Κατάλαβα.. να το πάρω χαμπάρι ότι δεν πρόκειται ποτέ να είμαι on par με τους άλλους στα Ranked και να ελπίζω μόνο σε κωλόφαρδα drops στην αρένα για να παίξω τις legendary cards.

Πάντως κανείς δεν σου εγγυάται ότι αν αγοράζεις 20-30 φακελάκια τον μήνα θα έχεις τις κάρτες που θέλεις...! Είναι εντελώς random!

Έχω διαβάσει στο reddit περιπτώσεις ατόμων που έχουν δώσει 100άδες δολάρια και ακόμη τους λείπουν κάρτες..

Αν αυτό είναι το plan της blizz. όχι ευχαριστώ. 

Καλύτερα να παίξω HoTS στο οποίο ακόμη και να μην δώσεις λεφτά (για την ώρα) μπορείς να έχεις όλους τους ήρωες απλά δεν θα έχεις τα skins... δεν επιρρεάζεται το gameplay δηλαδή.

Mπορεις να πας legend με φθηαν decks hunter και warlock τα οποια ειναι ισαξια των ακριβοτερων control decks που θα συναντας. Αλλα διγουρτα μην περιμενεςι οτι θα μπορεις ανα πασα στιγμη να κανεις το κορυφαιο deck απο οποια κλαση θες χωρις να δωσεις καποια χρηματα.

Αν αγοραζεις 20-30 φακελακια το μηνα, αν μη τι αλλο θα γεμισεις dust οποτε θα φτιαξεις καλες καρτες. Απλως δεν ειναι ευκαταφρονητη επενδυση η παραπανω, ετσι?

Δημοσ.

Mπορεις να πας legend με φθηαν decks hunter και warlock τα οποια ειναι ισαξια των ακριβοτερων control decks που θα συναντας. Αλλα διγουρτα μην περιμενεςι οτι θα μπορεις ανα πασα στιγμη να κανεις το κορυφαιο deck απο οποια κλαση θες χωρις να δωσεις καποια χρηματα.

Αν αγοραζεις 20-30 φακελακια το μηνα, αν μη τι αλλο θα γεμισεις dust οποτε θα φτιαξεις καλες καρτες. Απλως δεν ειναι ευκαταφρονητη επενδυση η παραπανω, ετσι?

Ε δεν είναι και λίγο τα 20€ το μήνα για κάτι που προλαβαίνω μόνο casual να το κάνω...

Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο που είχα όταν έπαιζα WoW για να "καώ" οπότε δεν θεωρώ ότι αξίζει να δίνω και 20€ έτσι...

Απλά θα ήθελα τουλάχιστον η Blizz να βοηθήσει τουλάχιστον... και όχι μόνο εμένα.. αλλά και τους νέους παίκτες...

Αν δηλαδή ξεκινούσαμε σήμερα... φανταστείτε πόσα χρήματα θα έπρεπε να δώσει κάποιος!

Και όλα αυτά χωρίς να είναι σίγουρος ότι με 100 packs θα είναι οκ... 

Θα ήθελα η Blizz να έχει είτε περισσότερα daily quests είτε να αύξανε το ποσό των golds ανα quest.!!!

Και με κάποιο τρόπο να μπορείς να επιλέξεις από την αρένα το pack που θέλεις να πάρεις... GvG ή το παλιό!

Όσο για τα φθηνά decks... Ε όταν παίζεις με αυτά 1 χρόνο κάποια στιγμή τα βαριέσαι!!

Δημοσ.

golden shadowform

twisting nether

golden doomslayer

golden imp master

Σταματήστε να κρατάτε άχρηστες κάρτες επειδή είναι epic ή legendary ή gold. Αν δεν ξέρεις τι να σπάσεις διάβασε παρακάτω. (Έχω βγάλει μερικές γιατί ειναι παλιός οδηγός)

https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2q75b3/guide_hearthstone_disenchanting_guide/

--- COMMON ---

Classic

• Wisp
  • Dust Devil
  • Young Dragonhawk
  • Eye for an Eye
  • Forked Lightning
  • Tauren Warrior
  • Thrallmar Farseer
  • Ancient Brewmaster
  • Mogu'shan Warden
  • Silvermoon Guardian
  • Summoning Portal

GvG

• Ship's Cannon (Pirate !)
  • Flying Machine
  • Gnomeregan Infantry
  • Salty Dog (Pirate !)
  • Cobra Shot

--- RARE ---

Classic

• Angry Chicken
  • Savagery
  • Bloodsail Corsair (Pirate !)
  • Ancestral Spirit (!)
  • Mana Wraith
  • Pint-Sized Summoner
  • Alarm-o-Bot (!)
  • Demolisher (!)
  • Felguard
  • Emperor Cobra
  • Headcrack
  • Mind Control Tech (!)
  • Questing Adventurer (!)
  • Ancient Mage
  • Bite
  • Holy Wrath (RNG !)
  • Abomination
  • Blessed Champion

GvG

• One-eyed Cheat (Pirate !)
  • Target Dummy
  • Gnomish Experimenter

--- EPIC ---

Classic

• Bestial Wrath
  • Hungry Crab (Crab <3 !)
  • Patient Assassin (!)
  • Far Sight
  • Southsea Captain (Pirate !)
  • Spellbender
  • Mindgames (RNG !)
  • Pit Lord
  • Kidnapper
  • Gladiator's Longbow (Hunter control ?!)

GvG

• Bouncing Blade (I really think this card is too situationnal, could be discussed in comments !)
  • Mini-Mage
  • Sabotage
  • Wee Spellstopper
  • Anima Golem (Same as bouncing blade !)
  • Dark Wispers (!)
  • Tree of Life

--- LEGENDARY ---

Classic

• Lorewalker Cho (Fun !)
  • Millhouse Manastorm
  • Nat Pagle
  • Tinkmaster Overspark (RNG !)
  • The Beast
  • Gruul
  • Nozdormu (Fun !)
  • Onyxia (!)

GvG

• Hemet Nesingwary (!)
  • Blingtron 3000
  • Mimiron's Head
  • Gazlowe (!)
  • Flame Leviathan
  • Mekgineer Thermaplugg
  • Foe Reaper 4000 (!)
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...