xavier Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ο bloodmage thalnos αξίζει? Μου έκατσε σήμερα! Τρελή ρεντα απο εκεί που δεν είχα legends απεκτησα 2 σε 2 μέρες ! Μου λείπουν πολλά βασικά legendary ακόμα αποτι βλέπω όμως καλη καρτα, την κραατας 1
xaniared Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ο bloodmage thalnos αξίζει? Μου έκατσε σήμερα! Τρελή ρεντα απο εκεί που δεν είχα legends απεκτησα 2 σε 2 μέρες ! Μου λείπουν πολλά βασικά legendary ακόμα αποτι βλέπω όμως Καρτάρα.
bomberb17 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μάζεψα πάλι 1600 dust και είμαι έτοιμος για ένα ακόμα legendary craft... Τι μου προτείνετε; (έχω naxx - brm και από τα έξτρα έχω boom, malorne, bolvar fordragon, Al'akir, Grommash, Millhouse, Harrison, Hogger και Nozdormu). Προσωπικά είμαι μεταξύ Ragnaros και Ysera..
BadBoy Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μάζεψα πάλι 1600 dust και είμαι έτοιμος για ένα ακόμα legendary craft... Τι μου προτείνετε; (έχω naxx - brm και από τα έξτρα έχω boom, malorne, bolvar fordragon, Al'akir, Grommash, Millhouse, Harrison, Hogger και Nozdormu). Προσωπικά είμαι μεταξύ Ragnaros και Ysera.. Ανάμεσα στα 2 Ragnaros σίγουρα, απλά αν παίζεις Paladin είναι και ο Tirion μια καλή επιλογή.
XMorsX Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ο ragnaros είναι πιο ιδιαίτερος, η ysera μπορεί να αντισταθεί με τον nefarian. Επίσης, ανάλογα τα deck που παίζεις, ίσως θέλεις να φτιάξεις sylvanas. 1
paularas Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 γιατί με 2 mana cost έχεις card draw + spell power? κάθε 1 mana αυτό που σου δίνει στην κάρτα είναι + 1 + 1 θεωρητικά. από εκεί και πέρα, μερικές κάρτες έχουν μεγαλύτερο value από κάποιες άλλες. το θέμα είναι με το κάθε 1 mana που έχεις όταν το χρησιμοποιείς να το κάνεις έτσι ώστε το συνολικό mana value που έχεις στο board (είτε ως presense είτε ως spells για να αφαιρέσεις presence από τον αντίπαλο είτε ως minions δικά σου) να είναι μεγαλύτερο από του αντιπάλου και αυτό είναι, αυτό που θα φέρει την νίκη στο τέλος. /wall of text mode off edit 1: σκέψου ότι το +1 sp μπορεί να σου δώσει +1 σε ένα single spell αλλά σε px swipe δίνει +1 στο main που το κάνει 5 (άρα καθαρίζεις με 1 hit τις περισσότερες 4-6 mana κάρτες με ένα spell 4 mana + 2 dmg στα διπλανά που μπορεί σε ένα zoo να είναι γεμάτο το αντίπαλο board) δλδ με 4 + 2 mana κάρτες έχεις: 5 dmg main + 2 x 6 (πες ότι δεν βαράς face) σε mobs = 12 + 5 = 17 dmg on board + ένα minion δικό σου που έχει 1/1 value + card draw όλα αυτά στο turn 5 + coin / turn 6 1
xaniared Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μάζεψα πάλι 1600 dust και είμαι έτοιμος για ένα ακόμα legendary craft... Τι μου προτείνετε; (έχω naxx - brm και από τα έξτρα έχω boom, malorne, bolvar fordragon, Al'akir, Grommash, Millhouse, Harrison, Hogger και Nozdormu). Προσωπικά είμαι μεταξύ Ragnaros και Ysera.. Καταρχήν σπάσε malorne,millhouse, bolvar, nozdromou και φτιάχνεις και δευτερη legendary Γιατί έτσι? Δεν μου γεμίζει το μάτι.. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ αδύναμη αλλά κάνει παπάδες. Με rogue και mage μπορείς να ξεκινήσεις τρελά combo λόγω του 2 mana cost και το +1 spell dmg να κάνει τη διαφορά. Τραβάς extra κάρτα και πολλες φορές τραβάει και removals και silence
aris1986 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Εφτιαξα malygos! Mαζευα 1 μηνα και...! Αρρωστια ο δρακος τον εβαλα σε mage και rogue. Περιττό να πω οτι σε rogue με sinister strike σφαζει ανυποψιαστα θυματα.
XMorsX Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Εφτιαξα malygos! Mαζευα 1 μηνα και...! Αρρωστια ο δρακος τον εβαλα σε mage και rogue. Περιττό να πω οτι σε rogue με sinister strike σφαζει ανυποψιαστα θυματα. Eγω παιζω απο το λογαριασμο της φιλης μου με Malygos warlock και γουσταρω πολυ. Διοτι δεν ειναι gimmick, αλλα πολυ δυνατο finisher, μαζιμε emperor thaurissan και soulfires / darkbombs. 1
aris1986 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Προβλημα με τον μαγο εχω μεχρι στιγμης, δεν τον χαιρομαι με malygos οσο θα πρεπε, κοιταω builds κιολας αλλα και παλι δεν ξερω τι να κανω...
XMorsX Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Προβλημα με τον μαγο εχω μεχρι στιγμης, δεν τον χαιρομαι με malygos οσο θα πρεπε, κοιταω builds κιολας αλλα και παλι δεν ξερω τι να κανω... Τελευταια χρησιμοποιουν τον Malygos σε κλασσικα freeze mage decks λογω του Emperor, αντι του Pyroblast ας πουμε. Δες μια τετοια λιστα. ΕDIT: Παραθετω πετυχημενες decklists με Malygos: Warlock https://tempostorm.com/decks/malylock-meta-snapshot-14 Mage https://tempostorm.com/decks/hyped-malygos-freeze 1
paularas Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 malygos + missles x2 + arcane blast x2 + breath (εκείνο με το - mana για κάθε mob που ψοφάει) = άπειρο γέλιο μιας και σε 1 turn βαράς κανά 30dmg+
XMorsX Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 malygos + missles x2 + arcane blast x2 + breath (εκείνο με το - mana για κάθε mob που ψοφάει) = άπειρο γέλιο μιας και σε 1 turn βαράς κανά 30dmg+ Nαι λες για το mega mass explosion που κυκλοφορει στο hearthpwn: http://www.hearthpwn.com/decks/243184-mage-mass-explosion Ωραιο ειναι, αλλα ειναι παντως gimmick, αν δε σου κατσει καλος γυρος με malygos ατυχησες.
aris1986 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/243184-mage-mass-explosion Τα εχω βαλει αλλα με nukaroun χαλαρα, ισως δεν παιζω εγω σωστα με αυτο το mentality που πρεπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις