Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ώρα είμαι 5/1 στην αρένα, highest score so far :) (το streamάρω κιόλας αλλά επειδή έχει κόσμο στο σπίτι έχω κλειστό mic)

edit: και περιμένω την katie να στεγνώσει το μαλλί για ρεβάνς

Δημοσ.

Σιγά μην δαπανήσω ιδιαίτερο χρόνο σε μια beta....έπαιξα τρεις μερούλες στην closed είδα αυτό που ήθελα να δω, στο final πάλι.

Δημοσ.

Beta Keys με κλήρωση εδώ:

http://www.hearthpwn.com/news/169-hearthstone-beta-key-giveaway-thralls-trial

Λήγει στις 7 pm λέει, τώρα ποιας χώρας 7...

Σιγά μην δαπανήσω ιδιαίτερο χρόνο σε μια beta....έπαιξα τρεις μερούλες στην closed είδα αυτό που ήθελα να δω, στο final πάλι.

Καλά, ας πάρω εγώ key και θα δεις αν θα δαπανήσω χρόνο σε μια beta.

Καθημερινές δε με νοιάζει, το Σ/Κ όμως στο γραφείο θα γίνεται της κολάσεως!

Δημοσ.

Νομιζω πως απο εδω και περα οτι progress κανεις, θα μεινει και για το release.

Ή εχω καταλαβει λαθος και θα μεινει απλα μεχρι να τελειωσει και η open beta?

Ισχύει αυτό που λες. Η Blizzard είπε ότι δεν θα υπάρξει άλλο wipe στο game, ούτε στην open beta ούτε στο release.

Δημοσ.

Εγώ κατάλαβα ότι μετά το τελευταίο wipe, το progress θα μένει, αλλιώς πώς πληρώνει κοσμος για decks?

Από την άλλη όμως, πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί όσοι δεν πήραμε key και θα μπούμε στο παιχνίδι όταν της αυλώσει της Blizzard να κάνει open τη beta?

Δημοσ.

Δεν θα γινει αλλο wipe. Αλλα και να γινοταν τα λεφτα σου δεν τα χανεις. Για καθε deck που ανοιγες σου εδιναν 100g πισω και 150 για καθε arena. Εγω σκεφτομαι αυτην ή την αλλην εβδομαδα να τους σταξω αλλα 45€ και να ειμαι κατα 2/3 κομπλε. Θα σας ανεβασω και ενα sp mage deck που εως 5ο γυρο σερνεται και μετα με λιγο καλο χερι κερδιζεις (65-80% win rate) <br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Ps1: μονο με 2 frost nova + 2 cone of cold εχεις 4 γυρους που ο αλλος δεν παιζει mobs, με ooze του σπας το weap etc etc

Δημοσ.

Αυτή είναι η μλκια, ότι έγινε η beta κανονικό release για λίγους επί της ουσίας...

Δηλαδή, θα μπούμε οι υπόλοιποι μετά από ένα μήνα ας πούμε και θα πέφτουμε με τύπους που έχουν ξεσκιστεί σε Arena και crafting για να μη μιλήσω για τις cards...

Έλεος... 

Δημοσ.

Αυτό όντως είναι μαλακία κι απορώ γιατί το έκαναν.. Θα μπορούσαν να κάνουν ένα wipe μια μέρα πριν την open beta κι όλοι θα ήταν χαρούμενοι..

Δημοσ.

σκέψου ότι στο long run το να έχει ο άλλος 1-2 μήνες προβάδισμα θα είναι σχεδόν τίποτα. οκ και πήγες master *** την 1η εβδομάδα, τι να το κάνεις όταν (λογικά) θα σου πετάει ladder reset κάθε εβδομάδα. γιατί είπαν ότι δεν θα μηδενίσουν τα decks αλλά όχι και τα rankings. έτσι με ένα καλό budget build / deck μια χαρά είσαι και εσύ challenging. Μπορεί να μην έχεις μερικές op κάρτες αλλά ο καλός ο παίκτης θα φανεί. Τώρα αν είναι άμπαλος κάποιος ακόμα και με του kripp το pala deck (83%+ win rate) θα πάρει μπάλες... 

http://www.hearthpwn.com/decks/8360-kripps-fatpally

πάρτε να το έχετε btw... 

ps1: σκέψου pre wipe, αρένα δεν είχα κάτω από 5-6/9 win rate και τώρα είμαι στα 3-4/9, ακόμα ήμουν gold ** με χίλια ζόρια και παιχνίδια και τώρα έκανα την χειρότερη αρχή (3 ήττες σε ranked επειδή κατά λάθος το είχα ανοίξει, 1 ήτα μετά στο 1ο παιχνίδι και με 6 σερί νίκες και 2-3 ήττες στο σύνολο πήγα με το καλημέρα gold * και λογικά πάει άνετα diamond / master)  

Δημοσ.

Ρε παιδιά οταν ανεβαίνεις lvl υπάρχει καποια ουσιαστική σημασία εκτος απο το να σου κάτσουν καλύτερες κάρτες η ενος μπορεις πχ να μείνει 20 lvl με εναν χαρακτήσα και παρολα αυτα να εχεις πολυ καλες κάρτες και αν την αναβαθμίσεις αγοράζωντας αλλες ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...