Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα μπορω αποψε, και μαλλον και αυριο ολη μερα.

Αύριο μεσημέρι κατά τις 3?

Δημοσ.

Dayfas #2160 το δικό μου

Τρομερό και φοβερό το δεύτερο παιχνίδι με τον φίλο XMors, πάνω που σχεδόν είχε τελειώσει το παιχνίδι μιας και δεν είχα brawl και είχε γεμίσει το board με τα πάντα όλα, πέταξα nefarian και πήρα twisting nether. 

Περιμένω orgios να το ανεβάσει, ήταν απίστευτο παιχνίδι, από αυτά που δεν σε νοιάζει αν θα κερδίσεις ή αν θα χάσεις

Η αξία του ηττημένου, δίνει αξία στον νικητή.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εχασα 0-2.

Ο Zus και στα δυο με control warrior.

Στο πρωτο εγω με midrange hunter, εκανα καλη αρχη και θεωρουσα πως θα νικησω οταν ειχα loatheb και highmane στο board, αλλα εγινε φοβερο swing με shield block + 2 shield slams.

Στο δευτερο εφτιαξα handlock με πολλα threats. Παλι ειχα φοβερη αρχη, ο zus ειχε να απαντησει με removals ομως. Τελικα πηρα το πανω χερι και φαινοταν οτι θα νικησω, αλλα ο zus απαντησε με ενα twisting nether απο nefarian, και αργοτερα με shadowflame. Τελικα εφτασα σε fatigue και εχασα, ημουν και καπως ατυχος που ο jaraxxus ηταν στον πατο του deck.

Οπως μου ειπανε spectators, πρεπει να εχασα lethal οταν ο zus επαιξε nefarian. Ο zus ειχε 24 life, εγω μετρουσα 23 dmg απο board με 2 darkbombs, αλλα ειχα και ενα defender of argus στο χερι που δεν τον ελαβα υποψιν.

Ηταν πολυ καλο παιχνιδι το τελευταιο, με πολλες ανατροπες μεχρι τελους.

Καλη συνεχεια!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι χωρούσε ο argus στο board σου, πρέπει να δούμε το παιχνίδι, ανυπομονώ, ήταν ματσάρα λέμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...