Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείτε, μας κάνει όλους φίλους και spectate τα matches. Αλλιώς κάποιος stream.

Δημοσ.

Κατι μπορεί να γίνει είτε μέσω stream είτε μεσω spectate αλλά θα πρεπει να συμφωνησουν ολοι καθως μπορει να χρησιμοποιηθει για cheating... Προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου , αν θελει καποιος να κανει cheat be my guest, το τουρνουα ειναι για χαβαλε μεταξυ μας και να περασουμε καλα πανω απ'ολα, κυπελα δεν μοιραζουμε αλλά οπως και να χει σε κατι τετοιο θα πρεπει να συμφωνησουν ολοι.

Εγω συμφωνω btw... :)

Υ.Γ. Ηδη εχω σταμπαρει 2 ματσακια που θελω να παρακολουθησω :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υ.Γ. Ηδη εχω σταμπαρει 2 ματσακια που θελω να παρακολουθησω :)

Που βλέπεις τα ματς? 

Άκυρο τα είδα. Ωραία ματσάκια!

Επεξ/σία από Tmark
Δημοσ.

Μπήκα και εγώ, αν και βλέπω ότι έστειλα έτσι τον orgios στον επόμενο γύρο, άνευ αγώνος :P

Δημοσ.

Μπήκα και εγώ, αν και βλέπω ότι έστειλα έτσι τον orgios στον επόμενο γύρο, άνευ αγώνος :P

Καλε μου ανθρωπε!! :) Μακαρι να γίνουμε και περισσότεροι σιγα σιγα :) Εγω στο τελος θα δώσω ένα steam key στο νικητη (τιποτα το ιδιαιτερο εχω καποια περισσια απο humble bundle ) με το Adventure A New Beginning - Final Cut

Λοιπόν χθες με λίγο παραπανω απο μία ώρα gaming ο paladin με πήγε lvl 6 :) Αν εξαιρεσεις τις 2 ηττες που εκανα στην αρχη , έχει κανει πάνω απο 10 νικες συνεχόμενες (με το seal of light να είναι φανταστικη προσθηκη!!!) και πλεον πάσχει απο το φαινόμενο της οξείας υπερdeckουρίασης!! (patend pending... )  :)  

Btw χθες επαιξα μόνο εναντιον control ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έ μετά το rank 6-7 τα control decks πληθαίνουν.. Εγώ έφτιαξα ένα Demonlock deck, παραλλαγή του deck του Spark.

Θα το δοκιμάσω το απόγευμα για να δω αποτελέσματα. http://www.hearthpwn.com/decks/247730-demonlock

Επεξ/σία από Tmark
Δημοσ.

Στο μυαλο μου ο warlock πρεπει να είναι ή φουλ aggro ή φουλ control... Δοκιμασε το και πες μας πως πηγε!

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν βλέπω αλλες συμμετοχες , θα μπορουσαμε αν συμφωνείτε να ξεκινήσει το πρωτο ζευγαρι και σημερα, δηλαδη ο Icefrog με τον Dayfas και αυριο να κανουμε την 2η σειρα των αγωνων....

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν βλέπω αλλες συμμετοχες , θα μπορουσαμε αν συμφωνείτε να ξεκινήσει το πρωτο ζευγαρι και σημερα, δηλαδη ο Icefrog με τον Dayfas και αυριο να κανουμε την 2η σειρα των αγωνων....

Σήμερα δυστυχώς δουλεύω, αύριο έχω ρεπό και το Σ/Κ κάθομαι, γι' αυτό δήλωσα κιόλας συμμετοχή.

Αν μπορεί κάποιο άλλο ζευγάρι να ξεκινήσει από σήμερα ίσως?

Δημοσ.

Λοιπόν ο πίνακας έχει ώς εξής. Αν συμφωνούν όλοι το ξεκινάω. Αναγκαστικά θα παίξουμε πρώτο γύρο για να μπορούν να πάνε 4 άτομα στα ημιτελικά. Όλα τα παιχνίδια Best of 3 και ο τελικός Best of 5. Θα χρησιμοποιήσουμε τους κλασικούς κανόνες ESL. Εγώ λογικά θα μπορώ να παίξω το σ/κ.

Rules

• Before the game, each player must declare three heroes, no restrictions
  • Winner must keep their hero & deck for the next game, loser must use a previously unused hero & deck
  • Creating new decks inbetween rounds is allowed (Not during matches!)
  • All matches are best of three; Final: Best of five!

hqKs4p7.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...