Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω να αλλάζει deck ο νικητής είναι πιο δίκαιο.

Αυτο το συζηταμε (γενικα τους κανονες , αν και του esl νομιζω ειναι δικαιοι) , αλλα αν σκεφτεις οτι αν ξερεις εσυ τι deck εχει ηδη ο αντιπαλος και τι παιζει , μπορεις να διαλεξεις το καταλληλο deck για να τον αντιμετωπίσεις, αυτο το πλεονεκτημα το χανεις αμα ο νικητης αλλαξει deck ... Γενικα παντως μπορουμε να τους απλοποιησουμε , ανεπισημο τουρνουα ειναι....

Δηλωση συμμετοχης ΕΔΩ

Quic Rules

• Before the game, each player must declare three heroes, no restrictions
  • Winner must keep their hero & deck for the next game, loser must use a previously unused hero & deck
  • Creating new decks inbetween rounds is allowed (Not during matches!)
  • All matches are best of three; Final: Best of five!

Επίσης αν θέλετε θα μπορουσαμε και να streamαρουμε ή να σωσουμε το βιντεο των αγωνων για να το ανεβασουμε μετα :) ( λεμε τωρα ,μια ιδεα εριξα)

Υ.Γ.Α ξεχασα να προσθεσω οτι αν χρειαστεί έχουμε και teamspeak διαθεσιμο

Επεξ/σία από Orgios
  • Like 1
Δημοσ.

Tι τσαμπα packs ηταν αυτα θεε μου!!!!

ενα alarm bot που μου λειπε, ενα shadow flame και... w8 for it... χρυση epic καρτα του hunter με τα φιδια!

Δημοσ.

πολυ χρησιμη καρτα το alarmo bot, μπαινει σε ολα τα decks :P

αυτα τα dragon decks που βλεπω στη ladder εχουν καμια τυχη?δεν ειδα κατι να με εντυπωσιασει μεχρι τωρα, οχι οτι πολυπαιζω βεβαια, ισα ισα για τα dailies

Δημοσ.

βαλτε και εμενα στο τουρνουα. αλλα με το μαλακο οι σφαλιαρες που θα φαω. :-D

στο ποστ του οργιος εχει λινκ

Δημοσ.

δεν το πιστεύω, δεν μου έχει τύχει ποτέ legendary , και άνοιξα και άλλα 4 πακ μετα τα 2 που είχε free. τόσο γκαντέμης είμαι? :P

Δημοσ.

Λοιπον το paladin deck που εφτιαξα προχτες μόλις το δοκίμασα και με πηγε απο το lvl 9 στο 8 ανετα , στην αρχή είχα 2 ητττες εναντια σε control (Warlock και Warrior ,close ηταν παντως φτασαμε στις 3 καρτες) και 6 συνεχόμενες νικες (4 εναντια σε Warlock Zoo , 2 εναντιον Rogue Control    easy λεμε ) . Οποιος θελει να το ριξει μια ματια αξιζει ,ιδιαιτερα εναντιον aggro (δυστυχως ακομα δεν πετυχα hunter).

Απο κει και πέρα για το event είμαστε πλέον 7, παρακαλω δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ και όχι με ένα απλό post εδω , για να βγουν matchups κτλ  (@xaniared καλη φαση το site δεν το ηξερα).   8 θα ειμαστε ανετα , όσοι περισσοτεροι είμαστε όμως τόσο καλυτερα!!

• Like 1
Δημοσ.

Λεω αν συμφωνειτε και σεις να αφησουμε ανοικτες τις συμμετοχες μεχρι αυριο ωστε απο την Παρασκευη να ξεκινησουμε να παιζουμε...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...