Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σημειωνω συμμετοχες , μόλις(αν) συμπληρωσουμε 8 ατομα και πάνω θα μπορουμε να κανονίσουμε και για κλήρωση και λοιπες λεπτομερειες. Κανονες esl λέω (3 deck , στις 2 νικες , όποιος νικαει συνεχιζει με το ιδιο deck ο αλλος αλλάζει κτλ κτλ). 

1. Orgios

2. Xaniared

3. Τmark

4. ....

5. ....

6. ....

7. ....

8. ....

Δημοσ.

Οι ώρες θα είναι πολυ flexible , στην ουσια θα κανονίζετε με τον αντίπαλο σας και θα αναφέρετε αποτελεσμα 

παραδειγμα ladder (αν με το καλο εχουμε παραπανω παικτες το διαμορφώνουμε)

Ο νικητης προχωράει κτλ κτλ

wpid-tree-001-001.jpg?w=604

Δημοσ.

Παιζει, αναλογα την ορεξη και τις ωρες, βγαλτε προγραμμα και θα πω αν ειναι για σιγουρα, αν και δεν παιζω πλεον ιδιαιτερα θα μπω για την πλακα.

Δημοσ.

http://blog.playon.gg/dungeons-and-dragons/

Δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι αποτελεσματικα, αλλα απο οτι φαινεται ο αρθρογραφος γνωριζει το παιχνιδι και σιγουρα δεν εχει κανει τα κλασικα λαθη που συνανταμε σε dragon decks (ελλειψη anti-aggro καρτων - taunters, υπερβολικα λιγοι δρακοι ή υπερβολικα πολλοι δρακοι και τελικα πολλες μετριες καρτες στο deck).

Eπισης ειναι ενημερωμενος για το current meta. Λεει οτι ειναι 5 times legend player.

Δημοσ.

@xaniared

I just saw a message in my battle.net menue, saying that Blizzard wants to apologize again for the inconveniences on the europe server last week and that each player who made an account before 3rd May will receive 2 free packs(can't remember if classic or gvg).

@XmorsX

Δεν ξερω για τα αλλα deck αλλά του Paladin του δεν με ενθουσιασε, το muster παραειναι καλο για να βγει απο την λίστα και δεν θεωρω ο defender of argus οτι αρκει (μαλλον σιγουρα δεν αρκει καθως το δοκιμασα).

Το Demon Zoo είναι υπερβολικα καλο για μενα αυτη την στιγμη . εφτασα lvl 9 με συνεχομενες νικες και χωρις κόπο και αν χάσω κανα παιχνιδι θα είναι περισσοτερο απο δικο μου λαθος παρα απο ικανοτητα του αντιπαλου.

Χθες στην Αρενα μου έκανε κατι περιεργο , επαιζα με mage και turn 5 (και ενω δεν είχα creatures ενώ ο αντιπαλος είχε 2) παω να παιξω τον 2/4 draw a card , μου ξοδευει τα mana αλλά δεν μου παίζει τίποτα!!! Το καταλαβε και ο αντιπαλος (αρχισε τα sorry) και γω προσπαθουσα να καταλαβω αν lagare or something.... To παιχνιδι τελικα το κερδισα όμως :) Κατεβασε και άλλο creature , turn 6 του τα παγωσα , turn 7 του τα σκότωσα (4 damage παντου) Cheatερι τρελο ο mage....

Αντε να μαζευτουμε θελω τουρνουα!! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...