nrkmaiden Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 μαζεψα επιτελους 1500+ dust. Για προτεινετε ποια leg να craftαρω. Εχω rag και του druid συν ολες απο nax και πρωτο brm.
tehAllantin Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 έχει μηπως κανείς κανα key να δω τι στο καλο ειναι αυτο το παιχνίδι; θα του ημανε ευγνώμον!
aris1986 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 έχει μηπως κανείς κανα key να δω τι στο καλο ειναι αυτο το παιχνίδι; θα του ημανε ευγνώμον! Ειναι free!NO keys!
xaniared Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 που πως; http://us.battle.net/hearthstone/en/ Κάνε λογαριασμό και κατεβασέ το.
alan2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 xixo warlock http://postimg.org/image/ez6k3ukfx/ εδω με τι αντικαθισταται ο Mal Ganis? 2o doomguard dread infernal emperor THurizan?
xavier Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 μαζεψα επιτελους 1500+ dust. Για προτεινετε ποια leg να craftαρω. Εχω rag και του druid συν ολες απο nax και πρωτο brm. dr balance φυσικα 3
paularas Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 η κάρτα που έχει αλλάξει το όνομα του turn 7 από turn 7 σε dr boom turn 1
XMorsX Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 xixo warlock http://postimg.org/image/ez6k3ukfx/ εδω με τι αντικαθισταται ο Mal Ganis? 2o doomguard dread infernal emperor THurizan? 2ο Doomguard. Οι αλλες 2 δεν εχουν καλο synergy με το υπολοιπο deck, περα απο τον voidcaller οσον αφορα το dread infernal.. Oριστε παραδειγμα απο την λιστα του Κολεντο. http://www.liquidhearth.com/staff/monk/PowerRank/April2015_3/Kolento_Zoo.png 1
Orgios Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 btw o aggro warlock είναι τρελο cheat, καταφερα να αγγιξω μαζι του lvl 10 χθες (μετα συναντησα 2 warlock control και επεσα 11 παλι) . Τρελή techια ο Sea Giant (τον χρησιμοποιων πολλοι δεν ειναι δικια μου ιδεα) ενω παίζω παραλληλα και ενα Demonheart και εναν argent commander (αυτα είναι δικιες μου ιδεες lol) . O sea giant βγαινει ανετα μετα απο ενα implosion και δημιουργει τρελα προβλήματα στον αντιπαλο ενω το demonheart το βλέπω σαν ένα εξτρα 5/5 charge Creature καθως πάντα θα υπάρχει ενα minion σου κάτω . Ο Argent Commander προσθέτει ένα ακόμα Charge Creature και νομιζω οτι ταιριαζει περισσότερο στο υφος και την επιθετικότητα του deck (θελεις να μην σταματας τις επιθεσεις και να προσθέτεις threats ) απο ας πουμε Sylvanas και Dr.Boom, ενώ δεν καταλαβαίνω όσους παιζουν aggro και δεν εχουν Loatheb . Σε μία διαφορετική νότα σήμερα θα πειραματιστώ με αυτό το deckακι στην προσπάθεια μου να κανω τον paladin πιο viable εναντιον aggro (κυριως,) και combo deck (βλέπε Patron Warrior) μέσα στο μυαλό μου αυτο κερδίζει aggro matchups (αλλά μόνο εκει καθως δεν το δοκιμασα ακομα) παραμένωντας ανταγωνιστικό εναντίoν Control...
xaniared Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 btw o aggro warlock είναι τρελο cheat, καταφερα να αγγιξω μαζι του lvl 10 χθες (μετα συναντησα 2 warlock control και επεσα 11 παλι) . Τρελή techια ο Sea Giant (τον χρησιμοποιων πολλοι δεν ειναι δικια μου ιδεα) ενω παίζω παραλληλα και ενα Demonheart και εναν argent commander (αυτα είναι δικιες μου ιδεες lol) . O sea giant βγαινει ανετα μετα απο ενα implosion και δημιουργει τρελα προβλήματα στον αντιπαλο ενω το demonheart το βλέπω σαν ένα εξτρα 5/5 charge Creature καθως πάντα θα υπάρχει ενα minion σου κάτω . Ο Argent Commander προσθέτει ένα ακόμα Charge Creature και νομιζω οτι ταιριαζει περισσότερο στο υφος και την επιθετικότητα του deck (θελεις να μην σταματας τις επιθεσεις και να προσθέτεις threats ) απο ας πουμε Sylvanas και Dr.Boom, ενώ δεν καταλαβαίνω όσους παιζουν aggro και δεν εχουν Loatheb . Σε μία διαφορετική νότα σήμερα θα πειραματιστώ με αυτό το deckακι στην προσπάθεια μου να κανω τον paladin πιο viable εναντιον aggro (κυριως,) και combo deck (βλέπε Patron Warrior) μέσα στο μυαλό μου αυτο κερδίζει aggro matchups (αλλά μόνο εκει καθως δεν το δοκιμασα ακομα) παραμένωντας ανταγωνιστικό εναντίoν Control... Ευτυχώς που μου θύμισες τον Argent Commander για να τον κάνω disenchant γιατί νόμιζα πως ήταν soulbound απο Naxx... 1
Orgios Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ψηνεστε να κανουμε ένα τουρνουα? Κυπελλο style ,2 νικες ματς κτλ κτλ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις