Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα έβγαζα -1 vigil -1 Scarlet -1 Volcanic -1 Dr Boom για +1 Blessing +1 Defender +1 Nelfarian (ή Chrommagus) +1 big game hunter, η λογική θα ήταν να βελτιωσεις λίγο την αμυνα σου (taunt)  και να εγγυηθεις activation για τα αυγα, επιπλεον το blessing δεν ειναι ποτε νεκρη καρτα σε εναν Paladin...

Θα προσπαθουσα να βρω χωρο για ενα 2ο equality (προτεραιοτητα) και concecration (με υποψήφιους να φυγουν το volcanic drake και coqhammer) Δοκιμασε τον Guardian και αν δεις οτι δεν σου κανει βαλε τον Dr Boom ξανα στην θεση του...

Οπως και να χει θελει δοκιμες...

Επισης απο την στιγμη που υπάρχει το Muster for battle , ο Hungry dragon για μενα είναι καλύτερος απο τον Volcanic, ενώ και ο Aldor peacekeeper και ο Corruptor θα μπορουσαν να είναι μονός αριθμός στο deck... Εναλλακτική στο blessing ειναι και ο abusive sergeant που αναλογα σε ποιον παίζεις εναντίον είναι καλύτερος ή χειρότερος....

Υ.Γ. Παιζει να σε μπερδευω περισσοτερο απο οτι σε βοηθαω :)

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επισης απο την στιγμη που υπάρχει το Muster for battle , ο Hungry dragon για μενα είναι καλύτερος απο τον Volcanic

Εγώ το ανάποδο θα έλεγα.

Δημοσ.

εξαρταται απο την περιπτωση παντα βεβαιως και το curve...

There all done :)

Master Of None

Νομιζω οτι κατι τετοιο θα πηγαινε καλα... Αλλά όπως είπα... Δεν εχω Tyrion και Ysera :(

Δημοσ.

Καλα ναι εννοείτε, απλά συνήθως ρίχνω Volcanic Dragon από 0-2 mana, που είναι αρκετά καλό από μόνο του.

Δημοσ.

Παιδιά το deck δε δουλευει. Ισως το παίζω λάθος, ίσως είμαι άτυχος αλλα δυστυχώς ο pala δε πάει καθόλου καλά μετά το brm...

Δημοσ.

Ναι είναι αληθεια... Μετα απο καποιες δοκιμες σημερα, βλέπω οτι πρέπει να φτηνηνει το deck... Χωρίς να είναι κακό, μαλλον ο τιτλος που του έδωσα του αρμοζει, είναι jack of all trades... αλλα master of none... Παρολαυτα τον αγαπησα τον paladin και θα προσπαθησω να δω αν σωζεται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τον άφησα προς το παρόν και έπιασα τα 2 παρακάτω decks για αυτή την season. Το σερί με το Druid deck είναι 7-1.

Link.png Site: Control Warrior

Στο Warrior deck έβαλα 2 Blackwing Corruptor και έβγαλα Loatheb + Thaurissan. Επίσης έβγαλα Ragnaros και έβαλα Nefarian (3 dragons στο σύνολο για να έχω synergy με τους Blackwing Corruptors). Σκέφτομαι μήπως αντί για Nefarian έβαζα Chromaggus αλλά δεν είμαι σίγουρος, τι λέτε?

Έβγαλα το ένα Whirlwind για ένα Revenge.

Επεξ/σία από Tmark
  • Like 2
Δημοσ.

ο Nefarian σου δίνει σίγουρα 2 καρτες, αλλά τρωει big game hunter, o Chromaggus σπάνια τραβαει αλλά άμα τραβήξει κερδίζει... ζόρια... Εγώ πάντως αυτό θα δοκιμάσω σήμερα Master of None v2      , γιατί όχι quartermaster θα ρωτησει κανεις? Ετσι και αλλιως όλοι πανικοβαλονται και παιζουν σαν να τον εχεις στο χέρι και σου σκοτώνουν τα στρατιωτακια, με αυτον τον τρόπο οι αντιπαλοι φοβουνται μια κάρτα που δεν έχεις :)   Επίσης είναι στην θέση του Belcher που είναι απαραίτητος... 

Το αυγο έφυγε γιατί θελω εγγυησεις early on και όχι το lotto ... αντε να δούμε ...

Δημοσ.

Το γιατι ειναι νεο το τι κανει ο καθε μπιπ δεν το καταλαβα ποτε μου να πω την αληθεια,ποσο μαλλον τετοιου ειδους καρβουνα. Εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι οντως θα ριξει αυτο το ποσο αν δεν δω Printscreen βεβαια δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να εχει δωσει και 200ευρω πχ.

Δημοσ.

Εγώ τον άφησα προς το παρόν και έπιασα τα 2 παρακάτω decks για αυτή την season. Το σερί με το Druid deck είναι 7-1.

Link.png Site: Control Warrior

Στο Warrior deck έβαλα 2 Blackwing Corruptor και έβγαλα Loatheb + Thaurissan. Επίσης έβγαλα Ragnaros και έβαλα Nefarian (3 dragons στο σύνολο για να έχω synergy με τους Blackwing Corruptors). Σκέφτομαι μήπως αντί για Nefarian έβαζα Chromaggus αλλά δεν είμαι σίγουρος, τι λέτε?

Έβγαλα το ένα Whirlwind για ένα Revenge.

Προτιμω Nefarian, εχεις ηδη στοχους για BGH και το card draw σου (Shield Block) ειναι στα 3 mana, δε μπορεις να το παιξεις στον ιδιο γυρο με Chrommagus. Ουτε μπορεις να ριξεις turn 6 Chromm οπως κανει ο Paladin.

To Revenge ειναι κακη καρτα, λογω του οτι ανεβαζεις armor το life σου σπανια θα ειναι κατω απο 12 οταν θα θελεις τα 3 dmg AoE. Οσο zoo και να συναντας δε νομιζω πως αξιζει.

Στον Druid, ποσο καλα σου εχει δουλεψει η Alextratza? Γενικα δεν προτιμαται, αφενως το combo σου κανει 14 dmg μονο, απο την αλλη γενικα περνας dmg κατα την διαρκεια του παιχνιδιου στον αντιπαλο μεχρι να ερθει η ωρα να την ριξεις. Eπισης, εχε στο νου σου τον druid of the flame αντι του shade of naxx, βοηθαει πολυ απεναντι σε face hunter και zoo, αν και ειναι ομολογουμενως κακο απεναντι σε grim patron warrior.

Δημοσ.

ισως να ειχα αδικο για το volcanic λεω να το δοκιμασω, θα streamαρω παραλληλα για να κρατησω αποδειξεις :)

Δημοσ.

Προτιμω Nefarian, εχεις ηδη στοχους για BGH και το card draw σου (Shield Block) ειναι στα 3 mana, δε μπορεις να το παιξεις στον ιδιο γυρο με Chrommagus. Ουτε μπορεις να ριξεις turn 6 Chromm οπως κανει ο Paladin.

To Revenge ειναι κακη καρτα, λογω του οτι ανεβαζεις armor το life σου σπανια θα ειναι κατω απο 12 οταν θα θελεις τα 3 dmg AoE. Οσο zoo και να συναντας δε νομιζω πως αξιζει.

Το revenge θα αντικατασησει το whirlwind. Έχω παίξει 50 ranked με revenge και είναι πολύ καλύτερο. Ουσιαστικά σου δίνει μια extra επιλογή που δεν είχες πριν. O Nefarian δεν είναι αρκετά καλός για να αντικαταστήσει την ysera. Mόνο αν δεν έχει κάποιος τις κάρτες μπορεί να τον βάλει. Τον δοκίμασα σε καμιά δεκαρία παιχνίδια και τις μισές φορές μου έδωσε άχρηστα spells. Η ysera σε αντίθεση είναι πολύ δύσκολο να πεθάνει και κάθε γύρο που περνάει σου δίνει μια σίγουρα καλή κάρτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...