Tmark Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ναι. Το mmr επηρεάζεται από τα wins-losses σου. 1
Orgios Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 σκατα... ολοι εμαθαν να παιζουν εναντια σε patron warrior.... αντε να το γυρισουμε σε control
BadBoy Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μετα απο καιρο, τα ξανακαταφερα. Tons of removal, cycle και ποιοτικα minions συνθετουν ενα κορυφαιο deck, τοσο απεναντι σε aggro όσο απεναντι σε midrange-control. Η μονη μου ηττα απεναντι σε ενα shaman στις 7 νικες που καταφερε να προστατεψει zap-o matic και το εκανε combo με flametongue totem. Η ώρα κολλάει απίστευτα, έπαιζα ένα Shaman εκείνη την ώρα και έκανα νίκη με Zap-o-matic, Flametongue και Abusive combo στις 7 νίκες. Λες να παίξαμε μαζί;
paularas Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 η στιγμή που βρίσκεις πιο ενοχλητικό deck από face hunter.... ps1: fun fact.... με σπάμαρε bm πριν του τα πετάξω στο κεφάλι όλα. http://imgur.com/wnK9IMT,Nin6onS,0KndWf4 3 photos έχει μέσα 1
XMorsX Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Η ώρα κολλάει απίστευτα, έπαιζα ένα Shaman εκείνη την ώρα και έκανα νίκη με Zap-o-matic, Flametongue και Abusive combo στις 7 νίκες. Λες να παίξαμε μαζί; Θα μπορούσε, αν και να σου πω δε θυμάμαι τον abusive. Δε μπορώ να σκεφτώ τρόπο να το επιβεβαιώσουμε. Πως σε λένε στο παιχνίδι? Πως πήγε η αρένα σου?
XMorsX Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 @Tmark διαβασα το θεμα σου στο reddit: https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/34wz94/dragon_control_paladin/ Θεωρω πως ο adanthar εδωσε μια πολυ σωστη απαντηση, και εγω παιζοντας και διαβαζοντας αποψεις εχω καταληξει οτι απο το dragon pack και synergy αξιζουν μονο οι corruptors, οι οποιοι δεν χρειαζονται πανω απο 3 μεγαλους δρακους για να ενεργοποιηθουν (οποτε Paladin με 2 dragon consorts και εναν Chrommagus ή/και Ysera ειναι αρκετο). Παρολα αυτα, δοκιμασα σημερα το παρακατω deck απο το Strifecro: http://i.imgur.com/K7HhV1D.jpgκαι μπορω να πω οτι ειναι πιο αποτελεσματικο απο τον κλασικο midrange-control dragon paly που προσπαθουμε να κανουμε να δουλεψει τοσο καιρο. Δεν εχω και quartermaster, lay on hands, Tyrion, καποιος που τις εχει φανταζομαι θα δει ακομη καλυτερα αποτελεσματα.
Tmark Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ναι το άλλαξα ριζικά το deck κι εγώ, το έπαιζα τελείως λάθος. Καλό το deck του Strifecro, αντι για quartermaster θα βάλω Chromaggus. Βέβαια έχει 0 heals..
XMorsX Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ναι το άλλαξα ριζικά το deck κι εγώ, το έπαιζα τελείως λάθος. Καλό το deck του Strifecro, αντι για quartermaster θα βάλω Chromaggus. Βέβαια έχει 0 heals.. Eιναι πιο γρηγορο, και τα heals γενικα ειναι κακες καρτες απεναντι σε ολα τα υπαρχοντα decks πλην του face hunter, διοτι κοστιζουν tempo, το οποιο ειναι πιο σημαντικο απεναντι σε aggro απο το μεμονομενο heal, με εξαιρεση τον face hunter παλι. Μονο στον 'βαρυτερο' control paladin εχουν νοημα, το οποιο ομως ειναι deck που σταματησε να παιζεται ακριβως επειδη πλεον δε δουλευει. Kαι εγω εχω βαλει Chromaggus, αλλα δεν εχω Tyrion. Στην συγεκριμενη περιπτωση νομιζω θα προτιμουσα μια πιο γρηγορη καρτα που να υποστηριζει το board οπως ο quartermaster, για παραδειγμα ενα Defender of Argus, Sludge Belcher ή μια Blackrock Technician για πιο δυνατα plays on curve. Βεβαια και Consort στα 5 - Chrom στα 6 ειναι πολυ δυνατο play. 1
xaniared Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 @Tmark διαβασα το θεμα σου στο reddit: https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/34wz94/dragon_control_paladin/ Θεωρω πως ο adanthar εδωσε μια πολυ σωστη απαντηση, και εγω παιζοντας και διαβαζοντας αποψεις εχω καταληξει οτι απο το dragon pack και synergy αξιζουν μονο οι corruptors, οι οποιοι δεν χρειαζονται πανω απο 3 μεγαλους δρακους για να ενεργοποιηθουν (οποτε Paladin με 2 dragon consorts και εναν Chrommagus ή/και Ysera ειναι αρκετο). Παρολα αυτα, δοκιμασα σημερα το παρακατω deck απο το Strifecro: http://i.imgur.com/K7HhV1D.jpgκαι μπορω να πω οτι ειναι πιο αποτελεσματικο απο τον κλασικο midrange-control dragon paly που προσπαθουμε να κανουμε να δουλεψει τοσο καιρο. Δεν εχω και quartermaster, lay on hands, Tyrion, καποιος που τις εχει φανταζομαι θα δει ακομη καλυτερα αποτελεσματα. Έχω όλες τις κάρτες. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Είναι κρίμα να μην δουλευει το κλασσικό control pala και προσπαθώ να βρώ ένα αξιοπρεπές pala deck για ladder. Δε φαίνεται lay on hands. Το έχει μέσα?
Orgios Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) To lay on hands δυστυχως ή ευτυχως ποτέ δεν μου αρεσε, καλο το life gain καλο και το card draw αλλά χανεις πολυ σε tempo, αμα είσαι πίσω χανεις το παιχνιδι, άμα είσαι μπροστά δίνεις την ευκαιρια στον αντιπαλο να σε προσπερασει, γι'αυτο μου φαινεται σαν win more καρτα, σου κερδιζει παιχνιδια που ουτως ή αλλως θα κέρδιζες. Βοηθαει μοναχα οταν εισαι με 2 Life εναντιων aggro και σας εχουν τελειωσει οι καρτες.... Προσωπικά παιζω στην θεση του έναν Guardian of kings και μου κανει αψογα την δουλεια Τι κερδιζω vs lay on hands? 2 γυρους σε threat στο board + οτι damage προλαβει να κανει, παιζει στο 7 το lay παιζει στο 8 ενώ περναει και ενας γύρος χωρις να παιξεις threat Τι χάνω vs lay on hands? -2 life gain και -2 καρτες just my 2 cents... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2015 από Orgios
XMorsX Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω όλες τις κάρτες. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Είναι κρίμα να μην δουλευει το κλασσικό control pala και προσπαθώ να βρώ ένα αξιοπρεπές pala deck για ladder. Δε φαίνεται lay on hands. Το έχει μέσα?Όχι δεν το έχει, αντί αυτού έχει ένα solemn vigil. Έχει προσπαθήσει να φτιάξει το deck έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται όσο καλύτερα γίνεται αυτή την κάρτα και τους volcanic drakes. Εγώ μπερδεύτηκα, εννοούσα ότι δεν έχω coghammer. Το lay on hands όντως έχει προβλήματα. Αλλά παραμένει το καλύτερο card draw για τον κλασικό mid-range paladin. Σκοπός του ειναι να παιχτεί όταν σου έχουν τελειώσει οι κάρτες στο χέρι, όπου αν δεν το είχες θα έχανες tempo έτσι κι αλλιώς. Το heal είναι δευτερευων, συνήθως δε σε σώζει απέναντι σε aggro decks, βοηθάει όμως να κερδίσεις τους attrition wars με άλλα mid-range και control decks κρατώντας σε μακριά από το burst range τους. Αν πάνω από όλα σε ενδιαφέρει να πας legend με paladin, άσε τους δράκους και παίξε μια πιο δοκιμασμένη έκδοση, σαν αυτη που έχουν στο featured deck του paladin: https://tempostorm.com/ Θα είναι δύσκολο ομως και πάλι, διότι θα έχεις κακό match-up με warrior, αφού οι περισσότεροι παίζουν patrons. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2015 από XMorsX
Orgios Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Το solemn vigil είναι καλυτερο γιατι μπορείς να παιξεις στον ίδιο γύρο και κατι ακόμα... Ο Dragon Paladin δεν χρειαζεται τόσο το card draw, εγω παιζω 2 Azzure Drakes και Chrommagus και με καλυπτουν (απο την αλλη ομως δεν ειμαι και ο πιο πετυχημενος paladin player ) , αλλά δεν έχω Tirion και Υshera... αν τους ειχα θα ειχα διαμορφωσει διαφορετικα το deck.... Παντως όντως στα 5 drop γινεται ο κακος χαμος ...
XMorsX Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Το solemn vigil είναι καλυτερο γιατι μπορείς να παιξεις στον ίδιο γύρο και κατι ακόμα... Ο Dragon Paladin δεν χρειαζεται τόσο το card draw, εγω παιζω 2 Azzure Drakes και Chrommagus και με καλυπτουν (απο την αλλη ομως δεν ειμαι και ο πιο πετυχημενος paladin player ) , αλλά δεν έχω Tirion και Υshera... αν τους ειχα θα ειχα διαμορφωσει διαφορετικα το deck.... Παντως όντως στα 5 drop γινεται ο κακος χαμος ... Για να παίξεις το vigil φθηνά πρέπει να ανταλλάζεις πρώτα στο board, οπότε το γεγονός ότι τραβάς κάρτες φθηνα είναι δώρων άδωρον, αφού δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις πριν κάνεις ανταλλαγές. Επίσης, ο κλασικός paladin δεν παίζει σαν το zoo να ανταλλάσει συνέχεια πολλά μικρά minions, έχει τα minibots, muster for battle, ίσως jugglers και κανένα zombie chow και αυτό ήταν. Μετά τους πρώτους γύρους, είναι δύσκολο να το παίξεις με καλή έκπτωση ( το arcane intellect του mage παίζεται μόνο σε freeze mage ο οποίος διψάει για draw, οι mech / tempo mages το αγνοούνε παρά την έλλειψη draw που έχουν. Αυτό για να συγκρίνουμε τι έκπτωση πρέπει να πετύχεις με το vigil). Με λίγα λόγια, το vigil έχει προοπτικές αλλά θέλει να διαμορφώσεις το deck σου γύρω από αυτό όπως έκανε ο strifecro, αλλιώς είναι προβληματικό στον κλασικό paladin. Μην ξεχνάμε, ο azure δεν παίζεται στον κλασικό mid-range paly, προτιμούνται αλλά 5αρια. Ούτε ο chrommagus παίζεται στην μη dragon εκδοχή. 1
Tmark Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εγώ έβγαλα Chromaggus και κράφταρα 1 Quartermaster και δοκιμάζω Guardian of Kings αντί για Lay on Hands, μετά από τη συμβουλή του Όργιου. Επίσης σκέφτομαι μήπως έβγαζα Scarlet Purifier για Big Game Hunter ή Kezan Mystic, αλλά με προβληματίζει το πως θα κάνω activate τα nerubian eggs. Site: Deck
XMorsX Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εγώ έβγαλα Chromaggus και κράφταρα 1 Quartermaster και δοκιμάζω Guardian of Kings αντί για Lay on Hands, μετά από τη συμβουλή του Όργιου. Επίσης σκέφτομαι μήπως έβγαζα Scarlet Purifier για Big Game Hunter ή Kezan Mystic, αλλά με προβληματίζει το πως θα κάνω activate τα nerubian eggs. Site: Deck Βλεπω εχεις βγαλει και ενα blessing of might, εχεις ηδη μονο 4 activators, προσωπικα τους θεωρω πολυ λιγους. Η δικια μου τακτικη ειναι να εχω τουλαχιστον 6 activators, ο strifecro εχει 5, πιο λιγοι μου φαινονται πολυ λιγοι. Εγω θα εβγαζα τον guardian of kings και θα εβαζα το δευτερο blessing οf might. Στα 7 mana, ειναι αργος απεναντι σε aggro ετσι κι αλλιως. Φυσικα ουτε το lay on hands ενδείκνυται για το συγεκριμενο deck, το οποιο ειναι ταχυτερο απο τους midrange paladins που παιζαμε μεχρι τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις