Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tι decks παιζετε?

Αρχισα να ασχολουμαι λιγο με το crafting ( μαλλον κακως τοσο νωρις ) κ εφτιαξα ενα budget hunter deck με beasts που δουλευει αρκετα καλα νομιζω , αρκει να κανεις clear το board του αλλου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Tι decks παιζετε?

Αρχισα να ασχολουμαι λιγο με το crafting ( μαλλον κακως τοσο νωρις ) κ εφτιαξα ενα budget hunter deck με beasts που δουλευει αρκετα καλα νομιζω , αρκει να κανεις clear το board του αλλου

Χα έκανα το ίδιο χθες και εγώ και μέχρι στιγμής με έχει πάει 7/1 στα Play. Μόλις πήρα και τα 300 gold από το achievement για 100 wins in any mode. Θα λιώσω αρένες σήμερα. Για την ώρα streaming μάχες με τον Tmark :D

• Like 1

Ναι ειναι καλουτσικο , αν κανεις clear τo board παει καλα

Κατι τετοιο παιζω http://hearthstone.blizzpro.com/2013/10/12/deck-list-of-the-week-hunter-its-a-trap/ με καποιες μικρες αλλαγες

Εγώ παίζω priest με το heal combo draw a card  και μου φαίνεται αρκετά λειτουργικό(προς το παρών) ,ειδικά σε συνδυασμό  με δύο Mind Blast(που κοστίζει μόνο 2 mp) και κάποιες charge κάρτες ο άλλος χωρίς να το περιμένει δέχεται μαζικό dmg.

Ο priest παίζει καλά αν του κάτσει να κάνει combo με +2 Health/Draw Card επάνω σε Gurubasi Berserker και να τον healarei συνεχώς μαζί με τον Cleric που τραβάς κάρτα κάθε φορά που healάρεις ένα minion. Αλλά και πάλι υπάρχουν Hex/Sheep/Hunter's Mark/Execute κλπ για να διώχνουν τα πολύ δυνατά τέρατα οπότε είναι και λίγο gamble.

Πάντα μιλάμε για budget decks έτσι; Για decks με καλές κάρτες δε ξέρω και πως λειτουργούν γιατί είναι pretty much άγνωστες οι περισσότερες

Ναι εννοειται οτι μιλαμε για decks με καρτες που ειναι προσιτες για τους καινουριους

Στο hunter deck που εχω , εχω μονο 1 rare , με τα περισσοτερα να ειναι common

Τουμπανιαζεις οσο μπορεις τα hyenas και κρατας clear το board με multi shot / explosive shot , ταυτογχρονα εχεις τα stealthed cards που ειναι untouchable και κοβεις direct

Αυτο που εχω καταλαβει παντως ειναι οτι οι περισσοτεροι παιζουν για το early game damage με μικρα cards που δεν κοστιζουν πολυ Mana

Άμα έχεις 2 Jugglers και 2 Buzzards στο deck και low cost beasts να κατεβάζεις συνεχώς και να κάνεις combo με τις 2 άλλες κάρτες αξίζει. Αρκεί όμως να έχεις multishot, hunter's mark κλπ για να στέλνεις τα high health/dmg τέρατα του αντιπάλου γρήγορα.

Οι hyenas τα σπάνε με αυτό το deck γιατί low health beasts θα έχεις οπότε θα φεύγουνε αέρα και θα buffάρονται αυτές.

Αλλά αυτό το deck είναι εύκολο να στο τσακίσει ο άλλος αν έχει πολλά AoE low dmg spells για να σου κάνει συνεχώς clear το board. Για την ώρα πάντως βολεύει

Είναι το μόνο που σε σώζει όταν σου σκάει 6+ health minions. Εκτός αν προτιμάς να χαλάς 2 spells αντί για 1 + ένα 1/1 minion. Προτιμώ το δεύτερο να σου πω την αλήθεια αλλά είναι ανάλογα και πως σου αρέσει να έχεις playstyle 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...