Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλό είναι οτι είναι ξεκουραστο deck , ψιλοπαίζει μόνο του...

Πολύ mindless όμως ρε παιδί μου, δεν θέλει και πολύ σκέψη το deck. 

Για αυτό προτιμάω control decks..

Δημοσ.

Παιδια help. πηγα και αγορασα paysafe card και τωρα βλεπω οτι δεν μπορω να την χρησιμοποιησω στο hearthstone. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω η την πατησα?

Δημοσ.

Παιδια help. πηγα και αγορασα paysafe card και τωρα βλεπω οτι δεν μπορω να την χρησιμοποιησω στο hearthstone. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω η την πατησα?

μια λύση είναι να αγοράσεις μέσω κάποιας άλλης ιστοσελίδας όπως : http://www.kinguin.gr/catalogsearch/result/index/?q=hearthstone

αλλά έχει περιορισμό αλλά μόνο packs ,adventure δεν γίνεται νομίζω!

Δημοσ.

Απλα χανω και χρηματα ετσι ε? Γιατι ειδα πως με 10 ευρω μπορεις να αγορασεις 7 πακετα και σε αυτο το site σου δινει 5. Η κανω λαθος?

Δημοσ.

Απλα χανω και χρηματα ετσι ε? Γιατι ειδα πως με 10 ευρω μπορεις να αγορασεις 7 πακετα και σε αυτο το site σου δινει 5. Η κανω λαθος?

Δεν το εχς δοκιμασει, use at your own risk.

http://www.gamekeysnow.com/keys/Hearthstone-Card-Pack

Δε ξερω αν δεχεται paysafe, αλλα οπως και να εχει ειναι καλη περιπτωση.

Δημοσ.

έχει διάφορα πακέτα απο οτι ξέρω δλδ τα 4 πακέτα έχουν 5,41 με ενα protection που βάζει η σελίδα, αν το βγάλεις έχουν 4,71 που σημαίνει οτι μπορείς να πάρεις 2x4 με 9,42 ( δεν έχω αγοράσει απο εκεί απλά ξέρω την σελίδα), το κακό είναι οτι δέχεται μονο μέχρι 10 πακέτα απο τέτοιου είδους αγορές για κάθε account ,η βλακεία είναι οτι τα 10 πακέτα κανουν 10,87 που με μια δεκάρα paysafe δεν κάνεις την δουλεία σου

Δημοσ.

Ok εβαλα και τους beserkers στο Patron Warrior και ειναι μέρα με την νύχτα, όντως αυτες οι 2 καρτες είναι το μισο ντεκ :)  Και μπορω να πω οτι είναι το καλυτερο combo deck που έχω παίξει εδώ και πολυ καιρο (αν και ομολογω οτι δεν έχω παίξει και πολλά καθως συνήθως έπαιζα με δικες μου "δημιουργιες" ).

Very enjoyable να βλέπεις αντιπαλους 4-5 γυρο να κανουν quit :) o face hunter με είχε ριξει lvl 14 και ο warrior με ανεβασε σουμπιτο στο 11...

Δημοσ.

στον 4-5 γύρο? το grim patron από μόνο του έχει 5 mana και για σωστό combo χρειάζονται παραπάνω. στους πρώτους γύρους μαζεύεις κάρτες και ψάχνεις για το καλύτερο trade

όσο για face hunter, πιστεύω είναι από τα πιο δυνατά deck. κάτι έκανες λάθος

Δημοσ.

Για το face Hunter ισως να εχεις και δικιο, ειτε γιατι δεν το αγαπησα οσο επρεπε , είτε μου εκατσαν μερικα κακα matchups,

Αλλα το patron warrior μου ετυχε πολλες φορες (ιδιως παίζοντας δευτερος, κρατωντας το 1 mana artifact) ο συνδυασμος warsong commander / berserker/ whirlwind , είτε warsong commander/deaths bite(μερικες φορες και dread corsair) /patron/whirlwind     να αναγκασει τον αντιπαλο που δεν έχει απαντησεις στο χερι να κανει quit...

btw δεν εχω Grommash οποτε παιζω με 2 dread Corsair.... βασικα υπάρχουν πολλοι συνδυασμο που κανουν τον αντιπαλο να κανει quit , πχ εναντιον palladin berserker και whirlwind εναντιον muster κτλ κτλ  

Δεν λεω οτι δεν μπορει να εχει απαντησεις , λεω οτι οταν δεν τις έχει , δεν το παλευει... Και προφανως δεν ειμαι στα ψηλα lvl ακομα , μολις πάτησα lvl 11, φανταζομαι στα ψηλοτερα θα τρωει περισσοτερα ζορια το deck...

Δημοσ.

Πάντως χτες που σε έκανα spectate μια χαρά τα πήγες ως Hunter.

Με πέτυχες αφού εφαγα τις σφαλιαρες :) Απο την στιγμη που αρχισες να κανεις spectate αρχισαν και οι νικες :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...