Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτήσω ρε παιδιά έτυχα  edwin vancleef αξίζει να τον κρατήσω να τον σπάσω για άλλες κάρτες;

Xαχχα απο το spectate που εκανες σε μενα ε; :-P

Τυχερος και συ οσοι με εχουν κανει spectate εχουν βγαλει και ενα lege!

Δημοσ.

ναι απο εκείνο ήταν :D

To καταλαβα, πριν ενας αλλος φιλος μου, εκανε spectate και αυτος και του εκατσε millhouse, βλακεια μεν αλλα πηρε 400 dust. :-D

Δημοσ.

Καλά είσαι, εγώ τώρα πάω σιγά σιγά τον Druid golden, ~320 wins. Αλλά δεν βοηθάει το ότι παίζει κυρίως αρένα..

Δημοσ.

Εκανα 3 deckακια με χιλια ζόρια , καθώς λείπουν πολλες καρτες, 3 legendary και 2 rare και δεν ξέρω τι αλλο να κάνω dust... Θα το παλεψω με παραλλαγες να δω που θα παει... Εχω τον Malygos αλλα τον λυπαμαι...

Δημοσ.

Εκανα 3 deckακια με χιλια ζόρια , καθώς λείπουν πολλες καρτες, 3 legendary και 2 rare και δεν ξέρω τι αλλο να κάνω dust... Θα το παλεψω με παραλλαγες να δω που θα παει... Εχω τον Malygos αλλα τον λυπαμαι...

Πλεον ο Malygos παιζει freeze mage με emperor Thaurissan. Το οποιο ομως δεν ειναι σε καμια περιπτωση budget deck, αν δεν εχεις συγκεκριμενες καρτες δεν εχει νοημα να το κανεις κουτσουρεμενο.

Επισης παιζει και σε gimmick OTK shaman decks me ancestral call σαν το παρακατω, αλλα ειναι fun decks, οχι για να νικας.

https://tempostorm.com/decks/otk-shaman-magicamy-meta-snapshot

Δημοσ.

To οτι δεν εχω ragnaros και yshera γενικα με ποναει... Εκανα Face Hunter και ενα Dragon Paladin τα οποια πάνε αρκετα καλα αλλά προσπαθω να μαθω Patron Warrior καλα το οποιο και ευχαριστιεμαι περισσοτερο (50% win rate  μου παει προς το παρον). Χωρις Gromash και κυριώς beserker ομως χάνει ενα ποσοστο της δυναμης του...

Δημοσ.

To οτι δεν εχω ragnaros και yshera γενικα με ποναει... Εκανα Face Hunter και ενα Dragon Paladin τα οποια πάνε αρκετα καλα αλλά προσπαθω να μαθω Patron Warrior καλα το οποιο και ευχαριστιεμαι περισσοτερο (50% win rate  μου παει προς το παρον). Χωρις Gromash και κυριώς beserker ομως χάνει ενα ποσοστο της δυναμης του...

O grommash ευτυχως δεν ειναι απαραιτητος, το deck ειναι εξισου καλο και χωρις αυτον. Οι berserkers ομως ειναι βασικοι, δε ξερω καν αν παιζεται το deck χωρις αυτους. Ευτυχως ειναι rare, οποτε αργα η γρηγορα θα τους τυχεις. Το deck ειναι αρκετα καλο, οποτε δεν ειναι κακη επιλογη να τους craftaρεις κιολας αν βιαζεσαι.

Το face hunter ειναι διαχρονικα αξιοπρεπες deck, οσο δεν παιζουν πολλοι warrior και freeze mage θα εχει επιτυχια.

Με dragon paladin πειραματιζομαι και εγω, δυστυχως δεν εχω tyrion ουτε ysera οποτε δεν προκειται να πετυχω φοβερα αποτελεσματα. Σιγουρα ομως θα εχει επιτυχια το concept, o dragon consort ειναι πολυ δυνατος.

Το επομενο καλο και φθηνο deck που μπορεις να κυνηγησεις ειναι το κλασικο warlock zoo. Aπο την στιγμη που βγηκε η blackrock mountain adventure και η καρτα Imp Gank Boss, εχει παρει τα πανω του. Αρκετοι εχουν φτασει και rank 1 legend με παραλλαγες του.

• Like 2
Δημοσ.

O grommash ευτυχως δεν ειναι απαραιτητος, το deck ειναι εξισου καλο και χωρις αυτον. Οι berserkers ομως ειναι βασικοι, δε ξερω καν αν παιζεται το deck χωρις αυτους. Ευτυχως ειναι rare, οποτε αργα η γρηγορα θα τους τυχεις. Το deck ειναι αρκετα καλο, οποτε δεν ειναι κακη επιλογη να τους craftaρεις κιολας αν βιαζεσαι.

Εχω τους 4/3 haste (εεε charge :) κακες συνηθειες βλέπεις ) και ενώ δεν εχουν synergy με το ολο deck έστω και μόνοι τους κατι κανουν...

Το face hunter ειναι διαχρονικα αξιοπρεπες deck, οσο δεν παιζουν πολλοι warrior και freeze mage θα εχει επιτυχια.

Το καλό είναι οτι είναι ξεκουραστο deck , ψιλοπαίζει μόνο του...

Με dragon paladin πειραματιζομαι και εγω, δυστυχως δεν εχω tyrion ουτε ysera οποτε δεν προκειται να πετυχω φοβερα αποτελεσματα. Σιγουρα ομως θα εχει επιτυχια το concept, o dragon consort ειναι πολυ δυνατος.

Ουτε εγω εχω tyrion και ysera αλλά με διπλο Azzure Drake και Cromaggus κατι γινεται, οκ δεν ειναι συγκλονιστικοι οπως οι πρωτοι 2 αλλά αποκτας board πολυ νωριτερα...

Το επομενο καλο και φθηνο deck που μπορεις να κυνηγησεις ειναι το κλασικο warlock zoo. Aπο την στιγμη που βγηκε η blackrock mountain adventure και η καρτα Imp Gank Boss, εχει παρει τα πανω του. Αρκετοι εχουν φτασει και rank 1 legend με παραλλαγες του.

Ναι αλλα και εκει μας λειπει το imp-losion :)

με 2300 Dust ειμαι ενταξει :) (μην ειμαι και πλεονεκτης...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...