Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατί μου φάνηκε ότι οι 2 πρώτοι βγαίνουν με face hunter και οι άλλοι 2 με priest να bufareis mob hp στον θεό και μετά -> swap hp @ dmg και τέλος

edit 1: νταξ το έκαναν δύσκολο και κουραστικό με το rng που ήθελε για να καθαρίσεις αυτήν την εβδομάδα

Επεξ/σία από paularas
Δημοσ.

Εγω παλι τα εβγαλα ολα με την πρώτη με ενα shamανο deck δικο μου, παλιο κιολας είχα να παιξω μήνες :P

Οπότε ψήθηκα για πρωτη φορα να κανω ενα deck με τις καρτες που "κερδισα" και να δω που φτάνω , εκανα ενα paladin deck και κόλησα γύρω στο lvl 12 ... Ερωτηση: Ti κίνητρο θα μπορουσα να εχω για να κυνηγησω lvl πχ 5 και πανω? Εκτός απο αυτο της αυτοικανοποιησης (που το πετυχαίνεις και αλλιως :)   )

• Like 1
Δημοσ.

Currently, δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό κίνητρο για να κάνεις grind μέχρι το legend rank, εκτός από το Legend card back και τα golden portraits. 

Όταν με το καλό κάνουν revamp το ladder, τότε μιλάμε,

• Like 1
Δημοσ.

Παντως οι καινουριες καρτες ανανέωσαν το ενδιαφερον μου... Ελπίζω στο μέλλον να φτιαξουν το competitive κομματι, μου αρεσει ιδιαίτερα πχ η competitive οργανωση του MTG κατι αναλογο θα ηθελα και εδω...

Δημοσ.

Currently, δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό κίνητρο για να κάνεις grind μέχρι το legend rank, εκτός από το Legend card back και τα golden portraits. 

Όταν με το καλό κάνουν revamp το ladder, τότε μιλάμε,

έχω legend cardback και golden warrior, paladin, warlock, και hunter.. το σκέφτομαι που και που ότι θα κάνω και τους άλλους gold και η blizzard θα ασχολείται ακόμα με τους casuals και θα το παρατήσω..

Δημοσ.

Για legend δεν έχει κάποιο κίνητρο αλλά για εμάς που παίζουμε μόνο ladder τα παιχνίδια σε αυτο το rank είναι πιο ενδιαφέρον με πολλούς δυνατούς παίκτες

Δημοσ.

To legend card back απο την στιγμή που θα το παρεις μένει στο account for ever?

Δημοσ.

Ψηθείτε να ανεβάσουμε screenshot από τα profiles μας, κάνοντας hover και πάνω στο Arena key για να δούμε τα wins του καθενός. 

Κάνω την αρχή:

1XZcW9y.png?1

Δημοσ.

Ναι απλά εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάθε κλειδί ξεχωριστά σε πόσες νίκες αντιστοιχεί, για αυτό είπα για hover από πάνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...