paularas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) γιατί μου φάνηκε ότι οι 2 πρώτοι βγαίνουν με face hunter και οι άλλοι 2 με priest να bufareis mob hp στον θεό και μετά -> swap hp @ dmg και τέλος edit 1: νταξ το έκαναν δύσκολο και κουραστικό με το rng που ήθελε για να καθαρίσεις αυτήν την εβδομάδα Επεξ/σία 25 Απριλίου 2015 από paularas
Orgios Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εγω παλι τα εβγαλα ολα με την πρώτη με ενα shamανο deck δικο μου, παλιο κιολας είχα να παιξω μήνες Οπότε ψήθηκα για πρωτη φορα να κανω ενα deck με τις καρτες που "κερδισα" και να δω που φτάνω , εκανα ενα paladin deck και κόλησα γύρω στο lvl 12 ... Ερωτηση: Ti κίνητρο θα μπορουσα να εχω για να κυνηγησω lvl πχ 5 και πανω? Εκτός απο αυτο της αυτοικανοποιησης (που το πετυχαίνεις και αλλιως ) 1
Tmark Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Currently, δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό κίνητρο για να κάνεις grind μέχρι το legend rank, εκτός από το Legend card back και τα golden portraits. Όταν με το καλό κάνουν revamp το ladder, τότε μιλάμε, 1
Orgios Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Παντως οι καινουριες καρτες ανανέωσαν το ενδιαφερον μου... Ελπίζω στο μέλλον να φτιαξουν το competitive κομματι, μου αρεσει ιδιαίτερα πχ η competitive οργανωση του MTG κατι αναλογο θα ηθελα και εδω...
alex_000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Currently, δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό κίνητρο για να κάνεις grind μέχρι το legend rank, εκτός από το Legend card back και τα golden portraits. Όταν με το καλό κάνουν revamp το ladder, τότε μιλάμε, έχω legend cardback και golden warrior, paladin, warlock, και hunter.. το σκέφτομαι που και που ότι θα κάνω και τους άλλους gold και η blizzard θα ασχολείται ακόμα με τους casuals και θα το παρατήσω..
xaniared Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Για legend δεν έχει κάποιο κίνητρο αλλά για εμάς που παίζουμε μόνο ladder τα παιχνίδια σε αυτο το rank είναι πιο ενδιαφέρον με πολλούς δυνατούς παίκτες
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 To legend card back απο την στιγμή που θα το παρεις μένει στο account for ever?
ultralisk Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 για begginer αν θέλει να πάρει κάποια card packs να κυνηγήσει classic ή gvg?
xavier Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 και arachnid,plague,construct απο naxxramas θα ελεγα ειναι καλη περιπτωση...
Tmark Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ψηθείτε να ανεβάσουμε screenshot από τα profiles μας, κάνοντας hover και πάνω στο Arena key για να δούμε τα wins του καθενός. Κάνω την αρχή:
paularas Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 φαίνεται από το icon το μέγιστο κλειδί που έχει βγάλει ο καθε ένας
Tmark Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ναι απλά εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάθε κλειδί ξεχωριστά σε πόσες νίκες αντιστοιχεί, για αυτό είπα για hover από πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις