Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιζουν prepaid καρτες για το battlenet? Οι κλασσικες prepaid που παιζουν στα περιπτερα κανουν? ευχαριστω

Δημοσ.

Παιζουν prepaid καρτες για το battlenet? Οι κλασσικες prepaid που παιζουν στα περιπτερα κανουν? ευχαριστω

Οχι αλλα παιζει αγορα απο διαφορα Site μεσω Paysafe οπως πχ απο το Kinguin για αγορα packs.

Δημοσ.

everyone get in here, εντελως broken η καρτα...θελεις πτυχιο μαθηματικου για να βγαλεις το damage με τα charges κτλ....

απλα κανεις mulligan για οπλα στο ξεκινημα...

• Like 2
Δημοσ.

ξέρεις κανείς αν μπορώ να βάλω με κάποιο τρόπο το hearthstone στο iphone 3gs?πιο πολύ για να πάρω το pack θέλω γιατί δεν κρατάει και η μπαταρία

Δημοσ.

ξέρεις κανείς αν μπορώ να βάλω με κάποιο τρόπο το hearthstone στο iphone 3gs?πιο πολύ για να πάρω το pack θέλω γιατί δεν κρατάει και η μπαταρία

Βαλτο σε  iphone -ipad -mac filou και παρε το pack

Δημοσ.

Όσο περιέργο και αν ακούγεται κανένας φίλος μου δεν έχει iphone!δεν πείραζει, έλεγα μήπως υπάρχει καμια πατέντα για να το βάλω, δεν χάθηκε και ο κόσμος , ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημοσ.

Ο Chromaggus μου έσπασε τα νεύρα στο Heroic, πέρασε μιάμιση ώρα χωρίς να το καταλάβω :P Μένει ο Nefarian @ Heroic για αύριο. 

Αναφορικά με τον chromaggus δοκίμασα Mage με Arcanist, πολλά Secrets και Apprentice, έφτασα πολύ κοντά αλλά πέθανα ένα γύρο πριν τον τελειώσω. Μετά όσες φορές και να δοκίμασα δεν ξαναδούλεψε το concept. Ο λόγος που δούλεψε αρχικά ήταν ότι είχα double apprentice στο starting hand. Έπειτα είδα μπας και μπορώ να κάνω κάτι με Deathlord Priest, αλλά το 2-3 που έχει ο Chromaggus που buffάρεται από τα spells με έφερε σε δύσκολη θέση και δεν μπόρεσα σε 3 games που δοκίμασα να πετύχω σωστό divine spirit inner fire combo. 

Η δουλειά έγινε με Warlock τελικά. Τα υπόλοιπα στο spoiler. 

Ψάχνουμε flame imp, egg, juggler, imp gang boss και owl οπωσδήποτε για τα drakes που βγάζει. Δεν αφήνουμε ποτέ την κάρτα που του δίνει -3 στα spells. Αν τύχει να έχει πολλές κάρτες στο χέρι και έχουμε απάντηση σε μεγάλο board με ένα καλό shadowflame, κρατάμε την κάρτα με το -3 στα minions. Αλλιώς προσπαθούμε να τη διώξουμε κι αυτή. Πάντως με ένα power overwhelming shadow flame στο owl του έφαγα 3 minions έτσι. Σε κάποια φάση μες στο game περιμένουμε να έρθει ο cho και του δίνουε πίσω την heal κάρτα. Έτσι αρχίζει να αυξάνεται το health μας και μπορούμε να κάνουμε και κάνα tap αν χρειαστεί. Στην onyxia ήμουν κωλόφαρδος, γιατί όταν την έπαιξε είχα κάτω Boom και στον προηγούμενο γύρο είχα πάρει Swipe από τον Cho. Θέλει λοιπόν πολύ τύχη το matchup, δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας standard τρόπος. Βοηθά αρκετά και το γεγονός ότι με την Sucubus και το Soulfire, με λίγη τύχη μπορεί να κάνουμε discard καμιά απ τις κάρτες του.

9H01qsy.jpg

17vDIPc.jpg

QkmP7iT.jpg

• Like 1
Δημοσ.

κατάλαβα... θα φέρω βαζελίνες για αυτά που μένουν

ps1: τελικά το έκαναν πιο δύσκολο και από το naxx και πιο demanding σε κάρτες για να το βγάλεις (με εξαίρεση τον sapphiroth που ήθελε 2x pyro και 2x iceblock)

Δημοσ.

Και ναιιιιι, ανοιξα πακετακι απλο και μου ρθε iLLidan Stormrag

και σε demon warlock deck παίζει. μου είχε τύχει απο pack και δυστυχώς το έσπασα. 

Δημοσ.

Βάζω σε spoilers και τα decks για Razorgore και Nefarius. Τα έβγαλα και τα δύο με Paladin.

Ο Razorgore βγήκε σε 4 προσπάθειες, ο Nefarius μου πήρε καμιά 15αριά σίγουρα. Το wing αυτό γενικότερα ήταν αρκετά πιο challenging από τα προηγούμενα, θύμισε λίγο Naxxramas, με την διαφορά ότι είναι πολύ πιο τυχαία τα πράγματα τώρα. Οπότε δεν χρειάζεται απογοήτευση αν δεν βγαίνει κάποιο, keep at it και θα βγει :P

Ο razor θέλει προσοχή λόγω των 2 Bloodlust. Κάνουμε mulligan για crazed alchemist, owl & ghoul. Αν βγει ποτέ κάποιο 7-7 από αυγό (σίγουρα θα βγει γιατί δεν γίνεται να καθαρίζονται όλα), αμέσως bgh, humility ή aldor. Με το που σας έρθει στο χέρι το pyromancer equality combo, βουρ. Μια δυο φορές να καθαριστεί το board τελείωσε. Προσοχή μην παίξετε νωρίς τον Tirion, να βεβαιωθείτε ότι έχει κάνει τα corruptions ήδη. Το λέω γιατί την πάτησα έτσι μια φορά :D

pItxkWk.jpg

6HNfheL.jpg

Ο nefarius όπως προείπα είναι αρκετά πιο ζόρικος. Θέλει προσοχή να παίξει το flamestrike του πριν απλώσετε σεντόνι board. Mulligan για owl, shielded minibot και equality. Ο kel thuzard και η Sylvanas έβγαλαν πάλι μπόλικο value. Παρόλο που μου έκανε humility στην Sylvanas, του πήρα ένα minion και ξαναβγήκε, οπότε στον επόμενο γύρο του πήρα άλλο ένα. Για να γίνει αυτό βέβαια είχα και sludge belcher κάτω. Για να μείνει ο sludge belcher είχα καθαρίσει πριν το board. Του έκατσαν δύο Avenge secrets πράγμα που δυσκόλεψε το battle αρκετά περισσότερο, αλλά με λίγη προσοχή στο board και σωστά trades έγινε δουλειά. Ο kt έζησε μόνο ένα γύρο, αλλά αρκεί κι αυτό. Σε κάποια φάση του τελειώνουν οι κάρτες και δεν μπορεί να ανοίξει γρήγορα το board, οπότε ένα απλό quartermaster αρκεί. Ασχέτως αν δεν έπαιξα ποτέ το muster στο final battle, και το hero power καλό είναι μωρέ  :P

372VVaN.jpg

436unz3.jpg

Δημοσ.

παει και αυτο το dungeon. :-D

o Chromaggus βγαινει ευκολα με Priest.

ο Nefarian βγαινει με Paladin, αλλα θελει λιγο περισσοτερη τυχη με το RNG.

γενικα ηταν καλες οι μαχες στο νεο μπουντρουμι, πιο ευκολες απο τις αντιστοιχες στο Naxxramas.

oι πιο πολλες νεες καρτες παντως, ειναι ψιλοαπαγοητευση. θα προτιμουσα να μας δινανε αυτες που εχουν τα bosses. :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...