Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλη εναλακτική? ο jaraxuss ειναι λιγο αργος

Μα και αυτος δεν παιζει κανονικα τον Mal Ganis στον 9 γυρο που ειναι το ιδιο αργος αλλα μεσω των Voidwalker. Μπορεις να βαλεις πχ Doomguard ή Dread Infernal ή Watcher(το 4/4)

• Like 1
Δημοσ.

Αλλη εναλακτική? ο jaraxuss ειναι λιγο αργος.

Δεδομενου οτι φερνει πιο πολυ σε Zoo και λιγοτερο σε Demonlock, δεν ειναι τοσο μεγαλη απωλεια ενας οποιοσδηποτε αλλος δαιμονας περα του Mal'Ganis. To Dread Infernal ειναι η πρωτη μου επιλογη, αλλα βλεποντας οτι ηδη εχει αρκετους δαιμονες για τον Voidcaller, μπορεις να τον αντικαταστησεις με οποιαδηποτε αλλα καρτα θες και εχει νοημα, πχ Bane of Doom, Loatheb, Sylvanas.

Δημοσ.

Κανενα καλο deck για Mage ξερουμε παιδες?

Εχω Ysera, Antonidas, Black Knight, Grim Patron, και τον αλλο που σου μειωνει 1 μανα στις καρτες σου στο τελος καθε γυρου. Σας λεω τα ενδιαφεροντα πιο πολυ, επισης εχω ολες τις καρτες για mage.

Βασει αυτων τι deck μπορω να φτιαξω ωστε να προχωρησω κατω απο 13?

Δημοσ.

Εχω Ysera, Antonidas, Black Knight, Grim Patron, και τον αλλο που σου μειωνει 1 μανα στις καρτες σου στο τελος καθε γυρου. Σας λεω τα ενδιαφεροντα πιο πολυ, επισης εχω ολες τις καρτες για mage.

Τα Mage decks ειναι Freeze mage,Mech mage,Secret mage ή Echo(of medivh mage). Δεν ξερω βεβαια τι εχεις απο τις υπολοιπες καρτες αλλα ψαξε στο Internet για αυτα τα Decks.

• Like 1
Δημοσ.

Τα Mage decks ειναι Freeze mage,Mech mage,Secret mage ή Echo(of medivh mage). Δεν ξερω βεβαια τι εχεις απο τις υπολοιπες καρτες αλλα ψαξε στο Internet για αυτα τα Decks.

Φτιαχνω Freeze Mage αλλα δεν προλαβαινω να κανω το dmg δεν μου καθονται και οι καρτες και ειναι παρα πολυ αργο.

Mech Mage δεν εχω και πααρα πολλες mech καρτες..

Secret Mage και Echo λενε τιποτα? Συνδυάζεται με κανενα legendary?

Εχω τα παντα απο Mage ολες τις καρτες.

Δημοσ.

Φτιαχνω Freeze Mage αλλα δεν προλαβαινω να κανω το dmg δεν μου καθονται και οι καρτες και ειναι παρα πολυ αργο.

Mech Mage δεν εχω και πααρα πολλες mech καρτες..

Secret Mage και Echo λενε τιποτα? Συνδυάζεται με κανενα legendary?

Εχω τα παντα απο Mage ολες τις καρτες.

Είναι πολύ δύσκολο deck. Η λογική είναι να καθυστερείς το παιχνίδι μέχρι να σου έρθει η Alexstrazsa και μετά τον αποτελειώνεις με spells. Παίζει πολύ στα τουρνουά τώρα τελευταία αλλά όχι τόσο στο ladder.

JSlOZA0.png

Δημοσ.

Ο freeze mage είναι πολύ δυνατό deck, αλλά πέρα από δύσκολο θέλει και πολύ συγκεκριμένες κάρτες. Αν δεν τις έχεις, καλύτερα να κάνεις κάποιον mech mage, έτσι εκμεταλλεύεσαι και τον Antonidas.

Αν δεν έχεις mechs, υπάρχει ο tempo mage, ο οποίος βασίζεται σε δυνατά openings με συνδυασμό των mana wyrm, sorcerers apprentice και unstable portal, mad scientist + mirror entity - counter spell και μετά value minionsόπως όλα τα mid-range decks.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι δυστηχως οτι θα φας στην μαπα(οπως και τωρα αλλωστε)τα κλασσικα σπαστινα καρκινο Rush decks του Hunter και του Mage κυριως,αλλα και Aggro paladin και Mech shaman.

Σε αυτο δυστηχως φταιει ολο αυτο το κολπακι που γινεται καθε μηνα με το Reset που σου λεει ο αλλος,σιγα μην καθομαι καθε μηνα να παιζω Control για να ανεβω ranks και να μου παρει 100χρονια.Παμε στα σιγουρα Rush decks να τελειωνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Sylvanas παιζει ούτως ή άλλως αυτό το deck http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/kolentos-season-13-demon-zoo-warlock/

Δεν υπαρχει αντικαταστατης του Malganis IMHO

Όσο το deck είναι περισσότερο zoo και λιγότερο demon lock, μπορεί να αντικατασταθεί, ορίστε από τον xixo

http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/xixos-season-13-warlock-zoo/

http://www.liquidhearth.com/staff/monk/PowerRank/April2015_3/Xixo_Zoo.png

Δημοσ.

Καθαρά zoo και τα δύο

Το δευτερο εχει combo με voidwalker.

Οι διαχωριστικες γραμμες αναμεσα σε zoolock και midrange demonlock ειναι θολες, ειδικα απο την στιγμη που πλεον πολλοι στο zoo deck τους ανεβαζουν το curve.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...