xavier Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 νομιζω και shaman mech παιζουν πολυ τελευταια.
georgeklo Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά από αρενες μαζεύεις gvg κάρτες και όχι classic που είναί χρειάζονται και τ περισσότερα deck ,επίσης κανα 3-4 wins κάνω ...γενικα στην αρένα καλύτερο είναι τ board control έτσι;δλδ πρέπει να παίρνεις αρκετά 2 ,3 drop ; Επεξ/σία 15 Απριλίου 2015 από georgeklo
Tmark Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Hearthstone Time Capsule http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/32qzud/opening_the_hearthstone_time_capsule/
KilliK Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 ο Heroic General Drakkisath δεν βγαινει με καμια παναγια..
paularas Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 turn 1 alex -> turn 2 pew -> turn 3 pew kkthxbb εάν δεν την έχεις αρχίζεις τις πατέντες με high value cards + mc + σταυρό στο χέρι ps1: kt is your friend. τον κατεβάζεις όταν θα έχεις τις πιο valued κάρτες ps2: kt + taunt = ez mode . δεν χτυπάει το taunt για να μην το φάει και ξαναβγει
george_o/c Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 ο Heroic General Drakkisath δεν βγαινει με καμια παναγια.. Το turn 1 Alex που προτείνει πολύς κόσμος, εμένα προσωπικά δεν με βοήθησε. Και τις τρεις φορές που έβγαλα alexstrasza στην αρχή, μου την έκανε execute ή έπαιζε coin sprint kidnapper, και μετά δεν προλάβαινα να πάρω board control πίσω. Προσπάθησα 9 φορές χθες βράδυ και τελικά τον νίκησα με druid. Πρώτο turn Onyxia, μου την καταστρέφει. Δεύτερο turn Ironbark για να κάνω trades. Τρίτο turn Sylvanas. Αυτοκτονώ την Sylvanas και κλέβω ένα Ogre Ninja. Ρίχνω Core Hound στον τέταρτο γύρο. Στον επόμενο ρίχνω KelThuzard και στον μεθεπόμενο Hogger. Αυτό ήταν, πήρα board control και παρόλο που 2 γύρους μετά μου έφαγε τον KT, ήταν ήδη αργά. Έριξα Alexstrasza και έληξε συνοπτικά το θέμα μετά Εναντίον μου δεν έπαιξε ποτέ Twisting Nether αλλά πάντα στους πρώτους γύρους είχε το OP Execute που χρησιμοποιεί, ή Kidnapper, οπότε δυσκολευόμουν να πάρω board και έμενα πάντα πίσω. Στο reddit διαβάζω ότι δυσκολεύονται επειδή ρίχνουν KT, αλλά στον επόμενο γύρο παίζει Twisting Nether. Είναι pure RNG, αν έχεις τις κάρτες συνέχισε να προσπαθείς και θα βγει. Εμένα δεν με δυσκόλεψε τόσο αυτός, 'νταξ 9 φορές παλεύεται. Έπαιξα καμιά 20αριά φορές το Rend Blackhand fight για να το κερδίσω, αυτό κι αν μου έσπασε τα νεύρα. Μιάμιση ώρα του αφιέρωσα Τελικά το νίκησα με paladin, πήρα value από το quartermaster, έκανα άπειρα trades, τράβηξα κάρτες με το blessing of wisdom και τελείωσα με truesilver face. Βάζω σε spoilers τα δύο decks για Drakkisath & Blackhand. Το Drakkisath deck δεν χρειάζεται τόσες legendaries, σου λέω όλο το value το πήρα από τον KT. Τις πρώτες φορές δοκίμαζα με Lightbomb priest + Mind Control + Death, αλλά δεν μου καθόταν ποτέ σωστά το game. 1
paularas Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 παει και αυτο το dungeon Δημοσίευση σήμερα, 07:45 ο Heroic General Drakkisath δεν βγαινει με καμια παναγια.. oh the irony : p nia nia nia nia
Bermudakias33 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αμάν ρε παιδιά. Αλλάζεις μια απλή rare κάρτα στο ντεκ και αμέσως αλλάζει η ισορροπία και πέφτεις από το 8ο rank στο 10ο.
paularas Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 σαν να λες ότι πήγες το ένα βράδυ στο καζίνο κέρδισες και επειδή άλλαξες χέρι την άλλη μέρα έχασες λεφτά... απλά δεν σου έκατσε το rng και έπεσες... μπορεί να σου καθόταν και να πήγαινες 5 με winstreak και να σου φαινόταν ότι βρήκες την τέλεια αλλαγή
ADHD Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μπορει να αλλαξε και key card με καποια situational και απλα να φανηκε, αλλα εννοείται δεν ευθύνεται αυτο για την πτωση, εχω παει με το ιδιο deck 2>9 και κατι αλλα παρομοια αρκετες φορες. Βad rng/matchups+frustration/misplays δεν ειναι και πολυ δυσκολο να γινει..
Bermudakias33 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Έκανα 10 σερί ήττες από εκεί που είχα μπαστακωθεί με 100+ games στο ρανκ 8. Να και τι ακριβώς άλλαξα. 2x Sludge belcher με 2x Arcane Nullifier. Είναι και γκαντεμιά βέβαια...
ADHD Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 100+ games για rank 8 δεν ειναι καθολου καλα stats, δες το deck σου ξανα, η αλλαγη που εκανες δεν ειναι καλη επισης..
xaniared Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Έκανα 10 σερί ήττες από εκεί που είχα μπαστακωθεί με 100+ games στο ρανκ 8. Να και τι ακριβώς άλλαξα. 2x Sludge belcher με 2x Arcane Nullifier. Είναι και γκαντεμιά βέβαια... Εβγαλες το δημοφιλέστερο taunt του παιχνιδιού με ποια λογική? Για να μην μπορεί να γίνει target?
Προτεινόμενες αναρτήσεις