Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Αφού ο άνθρωπος λέει «εννοείται μόνο με gold». 

Επαυξάνω και προτρέπω, με την έννοια ότι μπορεί να παίξει και μάλιστα να φτάσει ψηλά σε ρανκ, χωρίς να πληρώσει.

Ψηλα σε Rank συνηθως θεωρειται απο Rank 5 και πανω,και πιστεψε με θες παρα πολλες καρτες για να φτασεις εκει,ειτε απο Naxxramas ειτε απο παλια packs ειτε απο Gvg,και τωρα βαζουμε μεσα και το BRM μαζι.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι τι ρανκ έχεις φτάσει με αυτό το ντεκ;

Tωρα ειμαι στη φαση του tweak, λιγο απο δω λιγο απο κει. Αργοτερα θα το δοκιμασω Ranked.

Μεχρι στιγμης εχω βολευτει με τα ετοιμο builds αλλων κλάσεων.

Δημοσ.

Δεν θεωρω πολυ το grinding, 140 gold μαζευω την ημερα καθε μερα. 100 απο wins και 40 η 60 απο quest. Τα wins σε normal game ειναι αρκετα ευκολα, περιπου κερδιζω τα 4/5 οποτε σε  2 ωρες το πολυ εχω τελειωσει. Το ιδανικο σεναριο ειναι αυτο, αυτο που εχω θεσει ως στοχο ειναι 700 gold καθε εβδομαδα ωστε να ανοιξω τα solo adventures. 

Δημοσ.

Αν δεν έχεις όμως ήδη μια σχετικά ολοκληρωμένη συλλογή, να δω πως θα κάνεις 4/5 νίκες με τις βασικές κάρτες.

Ανετα με mage basic deck, απλα σπαμαρεις λιγο games.

Δημοσ.

Επαιζα απο beta εγω με κλειδια invite κτπ

Μαζευα τοτε, βεβαια το παρατησα για 5 μηνες.

Τωρα θα αγορασω τα αλλα 4 B.M σιγα μην φαρμαρω σαν τον κινεζο!

Δημοσ.

Το παιχνιδι ετσι και αλλιως αν θες να το παιξεις σε υψηλο επιπεδο (legend κτλπ) αναγκαστικα φαρμαρεις σαν τον κινεζο wins, εγω το εκανα 2 φορες δεν αντεξα αλλο απλα μπαινω και παιζω κανα ματσακι για πλακα, πραγματικα δεν μπορω να μπω στη διαδικασια αυτη για ενα μηνα παλι. Οταν αλλαξουν το συστημα βαλουν σωστο ELO, tournaments κτλπ ισως ασχοληθω παλι πιο σοβαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβα, τι εννοεις 2 decks για καθε παιχτη, 2 vs 2 mode?? Κατι τετοιο ειπαν οτι το σκεφτονται παντως αλλα για το μέλλον.

Δημοσ.

Οχι θελω να εχω 18 deck 2 για καθε εναν.

Πχ μαγισσα 2 build οχι να σπαω και να φτιαχνω παντα εναν, ουτε να υστερω εναν παιχτη αφου τους παιζω ολους..

Δημοσ.

Α ναι παραπανω deck slots θελει σιγουρα, αλλα νομιζω το elo και τα tournaments απο τον client ειναι πιο σημαντικα.. :P

Δημοσ.

Αυτο που θελω να πω ειναι πως τα παντα ειναι δωρεαν και μπορεις να τα αποκτησεις χωρις χρηματα. Απλα με τα χρηματα γλυτωνεις κοπο και χρονο. 

Νομιζω οτι ειναι πολυ δικαιο συστημα και γενικα δεν θα σου παρει πολυ καιρο για να κανεις ενα πολυ δυνατο deck, τωρα εαν θες 5 deck ε θα σου παρει παραπανω. Απλη λογικη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω παίξει κανα 3-4 αρενες και έχω μαζέψει λίγα mech και τ μονο deck π παίζει mech είναι mage και σύμφωνα με αυτά π μου γράψατε λέτε να το φτιάξω ώστε να παίρνω πιο εύκολα νίκες;

Επεξ/σία από georgeklo
Δημοσ.

Ναι είναι αρκετά viable. Γενικά κάνε αρένες. Αν κάνεις κατά μέσο όρο 4-7 wins κάθε φορά, θα μεγαλώσει πολύ το collection σου σε χρόνο dt.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...