Norone92 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Επιτέλους, ένα legendary που counterάρει τη Sylvanas
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Fulgore#2340 το δικο μου Battle tag Επεξ/σία 12 Απριλίου 2015 από Fulgore
georgeklo Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδές και χρόνια πολλά έχει κάνα μήνα που ξεκίνησα να παίζω hearthstone και ήθελα να ρωτήσω τι είναι καλύτερο να κάνω για να φτιάξω κανα καλό deck( εννοείτα μονο με gold) :1) να ανοίξω τα solo adventures για πιο σίγουρες κάρτες2) να παίζω αρένα και να μαζέυω dust και packs gvg3) να αγοράσω classics packs που χρειάζομαι αρκετες απο εκεί;
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Να παίξεις Hunter και αρενες. Τα quests συγκεκριμένα πράγματα. Loatheb και emperor
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδές και χρόνια πολλά έχει κάνα μήνα που ξεκίνησα να παίζω hearthstone και ήθελα να ρωτήσω τι είναι καλύτερο να κάνω για να φτιάξω κανα καλό deck( εννοείτα μονο με gold) : 1) να ανοίξω τα solo adventures για πιο σίγουρες κάρτες 2) να παίζω αρένα και να μαζέυω dust και packs gvg 3) να αγοράσω classics packs που χρειάζομαι αρκετες απο εκεί; Ετοιμασου για παρα πολυ Grind παντως. Και αυτο γιατι χρειαζεσαι καρτες απο παντου. Adventure πρεπει να ανοιξεις οπωσδηποτε,τουλαχιστον του Naxxramas ειχαν καποιες πολυ καλες καρτες.
XMorsX Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδές και χρόνια πολλά έχει κάνα μήνα που ξεκίνησα να παίζω hearthstone και ήθελα να ρωτήσω τι είναι καλύτερο να κάνω για να φτιάξω κανα καλό deck( εννοείτα μονο με gold) : 1) να ανοίξω τα solo adventures για πιο σίγουρες κάρτες 2) να παίζω αρένα και να μαζέυω dust και packs gvg 3) να αγοράσω classics packs που χρειάζομαι αρκετες απο εκεί; Για αρχή πάρε 30-35 classic packs, μετά Naxx, μετά περίπου 30 gvg packs, μετά BRM. Θα είμαι ευθύς όμως, μην μπεις στον κόπο αν δε σκοπεύεις να αγοράσεις τις περιπέτειες με χρήματα, το grind που θα χρειαστεί να κάνεις είναι χειρότερο από τις εποχές του lineage και του e-global. Αν είσαι dedicated ftper, μάθε να παίζεις arena.
Tmark Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Διάβασε κι αυτό, θα σε βοηθήσει: http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/32h69b/building_a_hearthstone_collection_basic/
Bermudakias33 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Georgeklo μην δώσεις φράγκο και φρόντισε να μην αγοράζεις κάρτες στο grafting για τις οποίες δεν θα είσαι σίγουρος. Μάζεψε μια κλάση πχ μόνο mech ή κάτι άλλο και μετά, σιγά σιγά, ξεκλείδωσε και τα adventure.
Fulgore Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Georgeklo μην δώσεις φράγκο και φρόντισε να μην αγοράζεις κάρτες στο grafting για τις οποίες δεν θα είσαι σίγουρος. Μάζεψε μια κλάση πχ μόνο mech ή κάτι άλλο και μετά, σιγά σιγά, ξεκλείδωσε και τα adventure. Αυτο τ ο πραγμα ΄΄μην δωσεις φραγκο'' δεν το καταλαβαινω,ειδικα αν καποιος εχει αφιερωσει παρα πολλες ωρες στο παιχνιδι αυτο. 1
aris1986 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 To πρωτο μου deck που εφτιαξα online, low budget αλλα εχω νικησει 7/10. Κανουν surrender σχεδον ολοι...
Bermudakias33 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αυτο τ ο πραγμα ΄΄μην δωσεις φραγκο'' δεν το καταλαβαινω,ειδικα αν καποιος εχει αφιερωσει παρα πολλες ωρες στο παιχνιδι αυτο. Τι δεν καταλαβαίνεις; Αφού ο άνθρωπος λέει «εννοείται μόνο με gold». Επαυξάνω και προτρέπω, με την έννοια ότι μπορεί να παίξει και μάλιστα να φτάσει ψηλά σε ρανκ, χωρίς να πληρώσει. To πρωτο μου deck που εφτιαξα online, low budget αλλα εχω νικησει 7/10. Κανουν surrender σχεδον ολοι... Μέχρι τι ρανκ έχεις φτάσει με αυτό το ντεκ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις