zeniath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 http://en.twitch.tv/zeniath ξεκινάω Arena Run να δούμε πόσες μπάλες για πιούμε πάλι. Μέχρι στιγμής personal best 3/3 win/loss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 τίποτα , ακόμα τίποταΡε τα νευρα μου , σκέφτομαι και που να ανοίξω το mail και να βρω keyτο ανοίγω και τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Toσο καιρο επαιζα ranked κατα λαθος στο Play κ εφτασα Two Star Gold Medal Ειπα κι εγω , γιατι μου βγαζει ολους τους τυπους που εχουν σχεδον μονο rare καρτες Παντως δεν συμφερει να χαλας 100 gold για να παρεις pack Ειναι μακραν καλυτερα να πας Arena με 150 , ακομα κ 0-3 να κανεις σου δινει 120 gold , 1pack κ μερικα dust για crafting Εφτιαξα 2 καρτες μεσω crafting για τον priest , ενδιαφερον κι αυτο το στοιχειο παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 τίποτα , ακόμα τίποτα Ρε τα νευρα μου , σκέφτομαι και που να ανοίξω το mail και να βρω key το ανοίγω και τπτ Μόλις είδα τις τιμές στο ebay και σκέφτομαι πολύ σοβαρά αν πάρω κλειδί να το πουλήσω Άκου εκεί 100 δολάρια για beta key. Υπάρχουν πολλοί στόκοι έκει έξω τελικά BTW το insomnia πώς και δεν πήρε beta keys από τη cd media και πήραν κάτι τυχάρπαστοι τύπου Θείος Zagna κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν 1 match του έσκισα τον πάτο αλλά ήρθε μήνυμα για μπύρες οπότε continue later Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Streaming Continues after the beers. Arena time. 1/0 so far http://en.twitch.tv/zeniath 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Χτες εκανα ρεκόρ παντως κέρδισα στην arena 4 παιχνίδια Απο legendary τι σας εχει πέσει ? εγω εχω αυτην : 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Πλακίτσα έχει απ' όσο είδα σε άλλους, αλλά είναι πιο καλό με σχολιασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Βασικά πρέπει να βάλουν και ενα chat να μιλάει ο ενας με τον αλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverVAR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 στο http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1oc3p4/official_rhearthstone_key_giveaway/ δίνουν 700 keys ορμάτε ps:έχει λίστα που η blizzard έδωσε keys και αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 To enter, post a message in this thread - We will be ensuring that the accounts have existed for 14+ days to avoid users who may spam entries.κομπλέ xD..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Πούλο και εκεί λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλα έχει λίστα με αλλα site οπότε βουρ στο πατσα και άμα κάτσει έκατσε Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 όλα τα άνοιξα , ενα απο αυτά είχε κλήρωση για 2 κλειδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μας τρολάρουν άγρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις