Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 για τον emperor. λογικά θα τον κάνουν σε 1 turn να πηγαίνει -1 τις κάρτες. σε περίπτωση που καθήσει πάνω από 2-3 turns κατεβάζεις και τις πέτρες κάτω. 

ps1: το 1o wing / week και στο naxx ήταν ευκολο και μπορούσες να βγάλεις όλα τα bosses πιο ευκολα από ότι θυμάμαι. εδώ ναι μεν ίσως βγήκαν πιο γρήγορα αλλά μου φάνηκαν πιο fun

agreed σε ολα.

παντως βλεπω τον τελευταιο καιρο μια ταση της Bliz να δινει πανισχυρες legendary καρτες που μπορει να χρησιμοποιηθουν απο ολα τα classes.

Δημοσ.

Έχω quest: Watch a friend win in spectator mode.

Επειδή δεν έχω και πολλούς, θέλει κάποιος να μου δώσει battletag να τον κάνω friend? (και να κερδίσει βέβαια!)

Δημοσ.

asdf1234#2431, τωρα αν θα κερδισω γρηγορα δεν ξερω συνηθως οταν θες γκαντεμιαζεσαι, αν το εκανες ηδη κανε add και παλι για μελλοντικα δεν πειραζει. :P

Δημοσ.

ειναι τοσσο δυνατος ο εμπερορ?ειναι αργη καρτα, τη γυρα που το παιζεις δεν κανει τιποτα  και για 6 μανα, δεν ειναι και πολυ χρησιμη, τουλαχιστον σε κοντρολ ντεκ που ειδα να την παιζουν...

Δημοσ.

ειναι καλη καρτα, τον δοκιμασα με τον Druid ο οποιος εχει πολλα high cost cards, ανακουφιζει αρκετα.

Ιmho, αν εχεις μπολικα φυλλα στο χερι σου, πρεπει να τον βγαζεις αμεσως στον 6ο γυρο, ακομη και μια φορα να κανει το εφε του, βοηθαει στους επομενους γυρους.

Έχω quest: Watch a friend win in spectator mode.

Επειδή δεν έχω και πολλούς, θέλει κάποιος να μου δώσει battletag να τον κάνω friend? (και να κερδίσει βέβαια!)

KilliK#2286

Δημοσ.

Xavier τον γυρο που παιζεις τον Emperor, κανει κατι, οχι τον επομενο. Εχεις σιγουρο το -1 στο τελος του γυρου σου. Για αυτο ειναι λιγο op.

Δημοσ.

νομιζα οτι ηταν battlecry η ικανοτητα του...θα τον τσεκαρω στο druid, πιστευω να βοηθησει κοντρα στους face hunters

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο αυτοκράτωρ είναι πολύ κάρτα. Tραβάει removals. Δε μένει πάνω απ;o ένα γύρο στο board. Σε heavy control warrior που τον έχω παίξει μέχρι τώρα κάνει παπάδες αν έχεις γεμάτο χέρi γιατί έχεις πολλά βαρία minions και μπορείς επίσης να ξεκλειδώσεις combo  που δε γινόταν πριν όπως sylvanas brawl

''Control Warrior = Hand full of cows -> Hand full of cows + Emperor Thaurissan = epic value, right? ;)''

Επεξ/σία από xaniared
  • Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί δεν μου βγάζει επιλογή να ανοίξω το weer 2;

To πρώτο το έχω βγάλει.

ενα καθε εβδομαδα, λογικα καθε παρασκευη θα ανοιγει το καθε wing

• Like 1
Δημοσ.

asdf1234#2431, τωρα αν θα κερδισω γρηγορα δεν ξερω συνηθως οταν θες γκαντεμιαζεσαι, αν το εκανες ηδη κανε add και παλι για μελλοντικα δεν πειραζει. :P

ειναι καλη καρτα, τον δοκιμασα με τον Druid ο οποιος εχει πολλα high cost cards, ανακουφιζει αρκετα.

Ιmho, αν εχεις μπολικα φυλλα στο χερι σου, πρεπει να τον βγαζεις αμεσως στον 6ο γυρο, ακομη και μια φορα να κανει το εφε του, βοηθαει στους επομενους γυρους.

KilliK#2286

Σας έκανα request, εγώ είμαι Panos 2315

Δημοσ.

Αυτό που σε κάνουν add για να σε βρίσουν, επειδή τους έχεις σκίσει τα πρέκια, είναι από τις από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Μόλις ξεκίνησα και γω hearthstone και εχω κάποιες απορίες. Υπάρχει κάποια φυλή που είναι πιο δυνατή από τις άλλες; Κάποια που είναι πιο αδύναμη; Οι κάρτες της μάγισσας πάντως σκάνε πάρα πολύ dmg. Ξεκίνησα να παίζω warlock. Πότε προτείνετε να ξεκινήσω τα ranked? ευχαριστώ

Επιπλέον μετά τα 10 lvl συνεχίζεις να ξεκλειδώνεις κάρτες φυλής ή μόνο από πακέτα;

Δημοσ.

τωρα που εβαλαν quest του στυλ να δεις ένα φιλο σου να κερδιζει χρειαζομαι να προσθεσω κανενα :-D

οποιος θελει ας με κανει add: privat33r#1718  B)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...