IceFrog Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Να κανω μια ερωτηση, Ξεκινησα πριν καμια εβδομαδα. Χτες εγινε reset. Κατι μου ελεγε για 11 stars κλπ εκεινη την ωρα ομως το προσπερασα γρηγορα γιατι ειμουν σε game. Τι ακριβως γινεται? υπαρχει κανενας λογος να ανεβαινει κανεις ranking η καθε μηνα θα ξεκιναει απο το μηδεν? Και αν ξεκιναει απο το μηδεν ποσο καιρο θα του παρει να φτασει στο ranking που ηταν?
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καθε μηνα γινεται Reset το Ranking και αναλογα του ποσο ψηλα ησουν,σου δινει καποια αστερια για να ξαναξεκινησεις για τον επομενο μηνα. πχ εγω τον προηγουμενο μηνα ημουν Rank 5,και με τα αστερακια που μου εδωσε ξεκιναω απο Rank 17 τωρα. 1
Tmark Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Useful tips for BRM: https://imgur.com/iHwFKTQ
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ξέρεις κανείς γιατι κάποιες κάρτες που τις είχα όπως kel'thuzad τώρα δείχνει ότι δεν τις έχω όπως και ότι δεν μπορώ να τις κάνω craft? Υστερα απο το τελευταίο patch μου παρουσιάστηκε.
xaniared Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ξέρεις κανείς γιατι κάποιες κάρτες που τις είχα όπως kel'thuzad τώρα δείχνει ότι δεν τις έχω όπως και ότι δεν μπορώ να τις κάνω craft? Υστερα απο το τελευταίο patch μου παρουσιάστηκε. Το έχουν και άλλοι το πρόβλημα. Το κοιτάει η blizzard
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Το έχουν και άλλοι το πρόβλημα. Το κοιτάει η blizzard Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
xaniared Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/16859746045
KilliK Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) τελειωσε το 1o dungeon. next week now. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2015 από KilliK
Norone92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δεν ήταν αρκετή η μία φορά για το challenge του mage! 2
xavier Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 ε το νορμαλ το εβγαλα με την πρωτη παντου, με τα heroic δεν ασχοληθηκα...
ADHD Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Πολυ ευκολοτερο απο το naxx ναι, και τα class challenges παιχνιδακι ηταν αλλα fun. 1
KilliK Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 κατι μου λεει θα νερφαρουν τον Emperor Thaurissan...
paularas Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 +1 για τον emperor. λογικά θα τον κάνουν σε 1 turn να πηγαίνει -1 τις κάρτες. σε περίπτωση που καθήσει πάνω από 2-3 turns κατεβάζεις και τις πέτρες κάτω. ps1: το 1o wing / week και στο naxx ήταν ευκολο και μπορούσες να βγάλεις όλα τα bosses πιο ευκολα από ότι θυμάμαι. εδώ ναι μεν ίσως βγήκαν πιο γρήγορα αλλά μου φάνηκαν πιο fun
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι με το καλημερα Nerf στον Emperor. Legendary ειναι αρα λογικο να εχει καλο εφε.Ειδα και την Sylvanna που και καλα την νερφαρανε αντι για 5 mana να κοστιζει 6,τιποτα δεν αλλαξε. Απλα απο τις νεες καρτες ο Emperor ειναι η μοναδικη που μπορει ευκολα να μπει σε ολα τα Decks και ειναι και η μονη καρτα που ειναι πολυ πιο χρησιμη απο τις υπολοιπες του πρωτου Wing. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις