Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση, Ξεκινησα πριν καμια εβδομαδα. Χτες εγινε reset. Κατι μου ελεγε για 11 stars κλπ εκεινη την ωρα ομως το προσπερασα γρηγορα γιατι ειμουν σε game. Τι ακριβως γινεται? υπαρχει κανενας λογος να ανεβαινει κανεις ranking η καθε μηνα θα ξεκιναει απο το μηδεν? Και αν ξεκιναει απο το μηδεν ποσο καιρο θα του παρει να φτασει στο ranking που ηταν?

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καθε μηνα γινεται Reset το Ranking και αναλογα του ποσο ψηλα ησουν,σου δινει καποια αστερια για να ξαναξεκινησεις για τον επομενο μηνα. πχ εγω τον προηγουμενο μηνα ημουν Rank 5,και με τα αστερακια που μου εδωσε ξεκιναω απο Rank 17 τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις κανείς γιατι κάποιες κάρτες που τις είχα όπως kel'thuzad τώρα δείχνει ότι δεν τις έχω όπως και ότι δεν μπορώ να τις κάνω craft?

Υστερα απο το τελευταίο patch μου παρουσιάστηκε.

Δημοσ.

Ξέρεις κανείς γιατι κάποιες κάρτες που τις είχα όπως kel'thuzad τώρα δείχνει ότι δεν τις έχω όπως και ότι δεν μπορώ να τις κάνω craft?

Υστερα απο το τελευταίο patch μου παρουσιάστηκε.

Το έχουν  και άλλοι το πρόβλημα. Το κοιτάει η blizzard

Δημοσ.

Το έχουν  και άλλοι το πρόβλημα. Το κοιτάει η blizzard

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

+1 για τον emperor. λογικά θα τον κάνουν σε 1 turn να πηγαίνει -1 τις κάρτες. σε περίπτωση που καθήσει πάνω από 2-3 turns κατεβάζεις και τις πέτρες κάτω. 

ps1: το 1o wing / week και στο naxx ήταν ευκολο και μπορούσες να βγάλεις όλα τα bosses πιο ευκολα από ότι θυμάμαι. εδώ ναι μεν ίσως βγήκαν πιο γρήγορα αλλά μου φάνηκαν πιο fun

Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι με το καλημερα Nerf στον Emperor. Legendary ειναι αρα λογικο να εχει καλο εφε.Ειδα και την Sylvanna που και καλα την νερφαρανε αντι για 5 mana να κοστιζει 6,τιποτα δεν αλλαξε.

Απλα απο τις νεες καρτες ο Emperor ειναι η μοναδικη που μπορει ευκολα να μπει σε ολα τα Decks και ειναι και η μονη καρτα που ειναι πολυ πιο χρησιμη απο τις υπολοιπες του πρωτου Wing.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...