Στεφανος123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αν εχεις σκοπο να αχοληθεις με το ranked τοτε μονο packs για αρχη.
Fulgore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Τι προτείνετε σε έναν εντελώς newbie παίκτη (εμένα ) που δεν σκοπεύει να ρίξει real money στο παιχνίδι? Να αγοράζω packs με το gold (και αν ναι, τα classic ή τα GvG συμφέρουν στην περίπτωσή μου?) ή να μπαίνω αρένα? Διάβασα αρκετές απόψεις σε φόρουμ κτλ και άλλοι λένε αρένα all the way, άλλοι λένε αρένα μόνο αν είσαι καλός και ξέρεις οτι θα έχεις 4+ νίκες και μερικοί πάλι λένε σε packs είναι καλύτερα να σπαταλάς το gold soy. Οπότε έχω μπερδευτεί... Εχω ήδη αγοράσει μερικά classic packs οταν έπαιζα παλιά ενα διάστημα και έχω μπει αρένα 1-2 φορές. Τι προτείνετε? Σκέφτομαι να μην σπαταλήσω πουθενά το gold μέχρι να μάθω τα βασικά σε όλα τα classes, να αποκτήσω μια εμπειρία και μετά να τα φάω όλα στην αρένα. Τι λέτε? Καλο Grinding αγαπητε.
Panagiotis32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλο Grinding αγαπητε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Πάντως έτσι πως το βλέπω εγώ, πιο πολύ αξίζει έτσι το παιχνίδι, γιατί κάθε rare/epic/legendary card που παίρνεις μια στο τόσο, την χαίρεσαι περισσότερο και έχεις τον χρόνο (το grinding που λέγαμε) να κάνεις μικρές αλλαγές στο deck σου βάζοντας κάθε φορά και απο μια δυο καλές καινούριες που πήρες και να τις δοκιμάσεις, ή να φτιάξεις ενα άλλο deck με διαφορετική τακτική. Οπότε μακροπρόθεσμα πιστεύω γίνεσαι και καλύτερος παίκτης απο το να ρίξεις ένα σκασμό λεφτά, να πάρεις όλες τις κάρτες ενω είσαι ακόμα νουμπάς και δεν θα ξέρεις τι deck να πρωτο κάνεις και στο τέλος θα καταλήξεις να κάνεις copy paste ενα έτοιμο και δοκιμασμένο απο άλλους για σένα pro deck με το οποίο σίγουρα μεν θα ανέβεις ψηλά στα ranked και γρήγορα αλλά πιο το νόημα? Χάνεται η μαγεία του CCG μιας και πήρες όλες τις κάρτες με την μια και δεν ευχαριστιέσαι ούτε το Pay to Win, όπως θα το χαιρόσουν σε ένα mmorpg πχ που θα σκάσεις το χρήμα και θα χώνεις το 90% του σέρβερ. Οπότε εδώ δεν είναι pay to win => pay to enjoy more, γιατί θα ανέβεις σε ενα σημείο στα ranked που θα παίζεις με ισάξιους αντίπαλους οπότε είναι pay to climp.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Πάντως έτσι πως το βλέπω εγώ, πιο πολύ αξίζει έτσι το παιχνίδι, γιατί κάθε rare/epic/legendary card που παίρνεις μια στο τόσο, την χαίρεσαι περισσότερο και έχεις τον χρόνο (το grinding που λέγαμε) να κάνεις μικρές αλλαγές στο deck σου βάζοντας κάθε φορά και απο μια δυο καλές καινούριες που πήρες και να τις δοκιμάσεις, ή να φτιάξεις ενα άλλο deck με διαφορετική τακτική. Οπότε μακροπρόθεσμα πιστεύω γίνεσαι και καλύτερος παίκτης απο το να ρίξεις ένα σκασμό λεφτά, να πάρεις όλες τις κάρτες ενω είσαι ακόμα νουμπάς και δεν θα ξέρεις τι deck να πρωτο κάνεις και στο τέλος θα καταλήξεις να κάνεις copy paste ενα έτοιμο και δοκιμασμένο απο άλλους για σένα pro deck με το οποίο σίγουρα μεν θα ανέβεις ψηλά στα ranked και γρήγορα αλλά πιο το νόημα? Χάνεται η μαγεία του CCG μιας και πήρες όλες τις κάρτες με την μια και δεν ευχαριστιέσαι ούτε το Pay to Win, όπως θα το χαιρόσουν σε ένα mmorpg πχ που θα σκάσεις το χρήμα και θα χώνεις το 90% του σέρβερ. Οπότε εδώ δεν είναι pay to win => pay to enjoy more, γιατί θα ανέβεις σε ενα σημείο στα ranked που θα παίζεις με ισάξιους αντίπαλους οπότε είναι pay to climp. Αφου εισαι πρωταρης οπως λες πιο πισω πως εκφερεις γνωμη για μακροπροθεσμα τι θα κανεις κλπ?? Επισης δεν ισχυει η λογικη μονο τσαμπα γιατι ετσι αξιζει. Απο την στιγμη που αφιερωνει καποιος παρα πολυ χρονο στο παιχνιδι αυτο επειδη του αρεσει,δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο να δωσει και καποια χρηματα για game που του αρεσει.Δεν μιλαω να σκασει με το που περασει το παιχνιδι 400ευρω,αλλα αν δει οτι οντως θα καθησει πολυ καιρο τα 50-60ευρω πχ δεν τα θεωρω υπερβολη. Απλα τα παραπανω που γραφεις πιο πολυ ειναι για να δικαιολογησουν αυτο που εγραψες πιο πισω('' χωρις να δωσω καθολου χρηματα'') Επισης ασχετο τελειως το παραδειγμα με τα Mmorpg,και με την εννοια του Donate.Σε κανενα σοβαρο επισημο Mmorpg δεν γινεται το παραπανω εκτως του σαπιου L2 και των Private servers. Τελος να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα για το Hearthstone να ειχε καποια Minimum χρηματα να πληρωσουμε ολοι για να παιξουμε τυπου Diablo ξερω γω,καθως μην ξεχνας οτι για να παιξεις το παιχνιδι αυτο πρεπει η εταιρια να πληρωσει και καποιους Servers/προσωπικο και φυσικα το Studio πισω απο αυτο που συνεχως ασχολειται με το παιχνιδι. Ωραια στα λογια και σαν γενικοτητες ολα αυτα που λες,αλλα σκεψου οτι υπαρχουν και ανθρωποι που δουλευουν για να παιξεις και να απολαυσεις το παιχνιδι,και απο πλευρας περιεχομενου και απο πλευρας σταθεροτητας. 1
Panagiotis32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αφου εισαι πρωταρης οπως λες πιο πισω πως εκφερεις γνωμη για μακροπροθεσμα τι θα κανεις κλπ?? Οσο παίζεις απο κάθε παιχνίδι, κάθε νίκη ή ήτα κερδίζεις εμπειρία, μαθαίνεις πως παίζουν τα άλλα classes, πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα κτλ. Δεν θέλει πολύ κλικ κλικ Αν ενας πρωτάρης δεν μάθει πρώτα να παίζει με τα basic deck και πάρει πολλά packs με real money θα φάει πολύ μπέρδεμα και το πιθανότερο όπως είπα είναι να δει έτοιμα decks με οτι αυτό συνεπάγεται. Επισης δεν ισχυει η λογικη μονο τσαμπα γιατι ετσι αξιζει. Απο την στιγμη που αφιερωνει καποιος παρα πολυ χρονο στο παιχνιδι αυτο επειδη του αρεσει,δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο να δωσει και καποια χρηματα για game που του αρεσει.Δεν μιλαω να σκασει με το που περασει το παιχνιδι 400ευρω,αλλα αν δει οτι οντως θα καθησει πολυ καιρο τα 50-60ευρω πχ δεν τα θεωρω υπερβολη. Δεν είπα οτι είναι κακό, ο καθένας ότι θέλει κάνει και όπως την βρίσκει. Κατ εμέ το συγκεκριμένο game είναι pay to climb το οποίο εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Απ'την άλλη αν το παίζεις free το grinding είναι ευχάριστο γιατί παίρνεις σταδιακά packs με gold και νιώθεις την χαρά του ccg. Ενώ αν ρίξεις λεφτά στο game και μαζέψεις όλες τις κάρτες, τότε το grinding είναι ανούσιο μιας και το game παύει να είναι πλέον ccg και απλά grindareis για να ανέβεις rank. Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη μου. Δεν είναι όλοι το ίδιο. Τελος να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα για το Hearthstone να ειχε καποια Minimum χρηματα να πληρωσουμε ολοι για να παιξουμε τυπου Diablo ξερω γω,καθως μην ξεχνας οτι για να παιξεις το παιχνιδι αυτο πρεπει η εταιρια να πληρωσει και καποιους Servers/προσωπικο και φυσικα το Studio πισω απο αυτο που συνεχως ασχολειται με το παιχνιδι. Ωραια στα λογια και σαν γενικοτητες ολα αυτα που λες,αλλα σκεψου οτι υπαρχουν και ανθρωποι που δουλευουν για να παιξεις και να απολαυσεις το παιχνιδι,και απο πλευρας περιεχομενου και απο πλευρας σταθεροτητας. Κακά τα ψέματα, αν δεν ήταν free to play, θα έπαιζε πολύ λιγότερος κόσμος απ'οτι τώρα σε βαθμό που δεν θα σύμφερε την blizzard. Μην το συγκρίνεις με το Diablo δεν έχει καμία σχέση. edit: Ξεκόλλα με το "σάπιο L2" Είναι ανάγκη κάθε φορά να κάνεις hating για ένα game που δεν έχει σχέση με το thread? Και επίσης το έχουμε καταλάβει οτι είναι blizzard fanboy. Δεν χρειάζεται να το δείχνεις κάθε φορά... Τόσο πολύ σε πείραξε που είπα οτι προτιμώ να μην ρίξω λεφτά στο παιχνίδι και μου λες οτι έχει ανάγκη η εταιρία, οι σέρβερ κλτ λες και νοιάζει τους normal/non-fanboy παικτες...
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Πάντως έτσι πως το βλέπω εγώ, πιο πολύ αξίζει έτσι το παιχνίδι, γιατί κάθε rare/epic/legendary card που παίρνεις μια στο τόσο, την χαίρεσαι περισσότερο και έχεις τον χρόνο (το grinding που λέγαμε) να κάνεις μικρές αλλαγές στο deck σου βάζοντας κάθε φορά και απο μια δυο καλές καινούριες που πήρες και να τις δοκιμάσεις, ή να φτιάξεις ενα άλλο deck με διαφορετική τακτική. Οπότε μακροπρόθεσμα πιστεύω γίνεσαι και καλύτερος παίκτης απο το να ρίξεις ένα σκασμό λεφτά, να πάρεις όλες τις κάρτες ενω είσαι ακόμα νουμπάς και δεν θα ξέρεις τι deck να πρωτο κάνεις και στο τέλος θα καταλήξεις να κάνεις copy paste ενα έτοιμο και δοκιμασμένο απο άλλους για σένα pro deck με το οποίο σίγουρα μεν θα ανέβεις ψηλά στα ranked και γρήγορα αλλά πιο το νόημα? Χάνεται η μαγεία του CCG μιας και πήρες όλες τις κάρτες με την μια και δεν ευχαριστιέσαι ούτε το Pay to Win, όπως θα το χαιρόσουν σε ένα mmorpg πχ που θα σκάσεις το χρήμα και θα χώνεις το 90% του σέρβερ. Οπότε εδώ δεν είναι pay to win => pay to enjoy more, γιατί θα ανέβεις σε ενα σημείο στα ranked που θα παίζεις με ισάξιους αντίπαλους οπότε είναι pay to climp. Μπορεις λοιπον να μου πεις που ακριβως πηγαινε το παραπανω που εγραψες????Γιατι εμενα μονο σε L2 private servers ή παρομοια παιχνιδια μου ερχεται στο νου το Donate= τους εχω ολους στο Pvp..... Οσο για το Fanboy που λες να σου θυμισω οτι πλεον ειναι απο τις λιγες εταιριες πια που εχουν μεινει που μπορει να πει καποιος οτι αντιπροσωπευουν το Pc οσον αφορα exclusive games,εκτως απο Indie developpers πλεον.
Panagiotis32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 By far το καλύτερο πρωταπριλιάτικο αστείο ever (αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα). 5 games έχει η blizzard όλα κι'ολα! Δηλαδή μας λες οτι αυτά τα 5 αντιπροσωπεύουν το pc gaming? Σόρρυ αλλά είσαι άκυρος...
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αν δεν εχεις καταλαβει σε τι περιοδο βρισκεται το Pc gaming αυτη την στιγμη με τα αθλια Console ports που παιζουμε τοτε δεν μπορω να πω κατι. Το τι ρολο επεισης βαραει η συγκεκριμενη εταρια ειναι λιγο πολυ γνωστο και απο τις πωλησεις που εχουν τα παιχνιδια της και απο τα εκ. κοσμος που ασχολουνται με αυτα. Επισης να σου πω οτι το Customization που εχουν ορισμενα παιχνιδια της το ζηλευουν πολλα αλλα παιχνιδια. Επισης πρωταπριλιατικο αστειο ειναι αυτο που αναφερεις παραπανω και που εχω υπογραμμισει πιο πανω. 2
haris013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 ^θα συμφωνήσω με τον fulgore. τα τελευταία χρόνια το PC gaming βρίσκεται σε κρίση,πέρα απο blizz όλα τα άλλα παιχνίδια απο τις υπόλοιπες εταιρίες είναι κατα 90% άθλια console ports που παίζουν χάλια ακόμα και στο latest high end hardware 1
Tmark Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Όλες οι κάρτες BRM σε ένα image. http://imgur.com/Un9n9DM
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Εχει το Hearthpwn τα παντα για το BRM, βαζοντας μεσα και τις ικανοτητες ακομα και των Boss http://www.hearthpwn.com/
Mirkas7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δυστηχώς ξεκίνησα να παίζω προχθές και μπήκα αρκετές φορές στον πειρασμό να αγοράσω packs,μέχρι στιγμής έχω αγοράσει 3-4 packs με δικό μου gold,αξίζει να χαλάσω απο τώρα λεφτά για packs?Επίσης με την Arena τι ακριβώς παίζει?
Bermudakias33 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μολις ειδα οτι για να ξεκλειδωνει το blackrock mountain μπορεις μονο να αγορασεις, για την ωρα. Θα περιμενουμε λοιπον...
xaniared Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μολις ειδα οτι για να ξεκλειδωνει το blackrock mountain μπορεις μονο να αγορασεις, για την ωρα. Θα περιμενουμε λοιπον... Οταν κυκλοφορήσει κανονικά θα μπορείς να δώσεις gold. Προς το παρόν είναι preorder
Προτεινόμενες αναρτήσεις