Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη εχω να παιξω απο το καλοκαιρι. Το zoo deck λεει τιποτα πλεον; Για αρενα ο mage εξακολουθει να ειναι ο καλυτερος;

Δημοσ.

Επειδη εχω να παιξω απο το καλοκαιρι. Το zoo deck λεει τιποτα πλεον; Για αρενα ο mage εξακολουθει να ειναι ο καλυτερος;

Ναι αν δεν εισαι ψηλα στο Ladder και για την αρενα ναι. 

Δημοσ.

Αυτο που δεν μου αρεσει στο παραπανω ειναι οτι τα βαζει ολα μεσα πχ δεν εχει ξεχωριστα mech mage και Freeze mage ή Demon Lock και Handlock. Παρολα αυτα αναμενομενα πραγματα

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει καποιος να παιζει απ το κινητο ? για κινητα μικροτερα απο 6''

με βγαζει αυτο το error οτι δεν δινει το google τα files .

ας πει καποιος αν το κανει και πως....

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει καποιος να παιζει απ το κινητο ? για κινητα μικροτερα απο 6''

με βγαζει αυτο το error οτι δεν δινει το google τα files .

ας πει καποιος αν το κανει και πως....

κοιταξε στο http://www.xda-developers.com/, εχουν σχετικους οδηγους.

Δημοσ.

Τι προτείνετε σε έναν εντελώς newbie παίκτη (εμένα :P) που δεν σκοπεύει να ρίξει real money στο παιχνίδι?

Να αγοράζω packs με το gold (και αν ναι, τα classic ή τα GvG συμφέρουν στην περίπτωσή μου?) ή να μπαίνω αρένα?

Διάβασα αρκετές απόψεις σε φόρουμ κτλ και άλλοι λένε αρένα all the way, άλλοι λένε αρένα μόνο αν είσαι καλός και ξέρεις οτι θα έχεις 4+ νίκες και μερικοί πάλι λένε σε packs είναι καλύτερα να σπαταλάς το gold soy. Οπότε έχω μπερδευτεί...

Εχω ήδη αγοράσει μερικά classic packs οταν έπαιζα παλιά ενα διάστημα και έχω μπει αρένα 1-2 φορές.

Τι προτείνετε? Σκέφτομαι να μην σπαταλήσω πουθενά το gold μέχρι να μάθω τα βασικά σε όλα τα classes, να αποκτήσω μια εμπειρία και μετά να τα φάω όλα στην αρένα. Τι λέτε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...