Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα με 4 health πεθαινει σχεδον απο τα παντα, ειναι bgh target και ειδικα οταν κοστιζει 7 mana δεν το λες καλο τη στιγμη που υπαρχει ο Boom, αν ηταν αναποδα τα stats του θα ηταν καλυτερα :P

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο αποψη Stats ενα War golem ειναι καλυτερο και μιλαμε για καρτα Common. Ενταξυ προφανως και πανε με την λογικη οτι στον γυρο 7 και μετα ο αλλος θα παιξει τα μεγαλα Legendary και αρα να αξιζει αν εχεις και κανενα δρακο τυπου Alexstraza,Ysera κλπ αλλα τα Stats του ειναι πολυ χαλια. Μου θυμιζει εν μερη την Maexxna που προφανως και δεν την επαιξε κανεις κυριως λογω του ποσο αδυναμη ηταν Vs priest που ηταν της μοδας τοτε.

Δημοσ.

Και να εχεις δρακο πρεπει και ο αλλος να εχει legendary κατω δηλαδη 2 ενδεχομενα για να παρεις value και ολα αυτα για 7 mana. To hs εχει φυγει εδω και καιρο σε competitive επιπεδο απο αυτη τη λογικη, ειναι 30 καρτες μονο οποτε δεν σε παιρνει να εχεις πολλες tech cards, αντε μεχρι 2 το πολυ. O boom αντιστοιχα στο 7 mana ειναι παντα καλος και instant play οποτε εχει θεση σε καθε deck σχεδον, αυτο ειναι ενα fancy tech removal με αθλια stats.

Αποψη μου, θα δειξει που θα παει.

Δημοσ.

ισως αντικαταστησει το bgh και οσο ευκολα και να πεθαινει, ειναι 1 καρτα για 2 του αντιπαλου...και σκοτωνει το kt που ειναι σπαστικος...

βεβαια το θεμα ειναι οι δρακοι...γιατι οντως μονο σε δρακοντεκ εχει νοημα...

Δημοσ.

Το Lava Shock δειχνει οντως ενδιαφερον,και ο Axe Flinger φενεται καλο 4mana drop για Warrior ειδικα αν παιζεις και με Inner Rage.

Δημοσ.

Θέλω παραπάνω rewards από το game. Εχω 4 golden class, legend card back, δεν μου λείπουν και πολλές κάρτες και κυρίως παίζω αρένες πλέον, που είναι πιο exciting, αλλά και εκεί αν πιάσεις το νόημα δεν είναι δύσκολο να είσαι 5-6+ νίκες average αλλά δεν υπάρχει κάτι πιο οργανωμένο (competitive). 

Είναι πολύ καλό που βγάζουν νεες κάρτες συχνά, όσο περισσότερες τόσο πιο diverse μετα, αλλά ο μηχανησμός του legend -> reset σε ένα μήνα για να κρατάνε τους παίχτες είναι απλά αστείος. Πρέπει να σοβαρέψουν κάπως τα πράματα με ELO ρανκς, online tournaments set up ingame, 2v2 κτλ. Είναι κρίμα τόσο ωραίο παιχνίδι να μην έχει βασικά competitive perks

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω παραπάνω rewards από το game. Εχω 4 golden class, legend card back, δεν μου λείπουν και πολλές κάρτες και κυρίως παίζω αρένες πλέον, που είναι πιο exciting, αλλά και εκεί αν πιάσεις το νόημα δεν είναι δύσκολο να είσαι 5-6+ νίκες average αλλά δεν υπάρχει κάτι πιο οργανωμένο (competitive). 

Είναι πολύ καλό που βγάζουν νεες κάρτες συχνά, όσο περισσότερες τόσο πιο diverse μετα, αλλά ο μηχανησμός του legend -> reset σε ένα μήνα για να κρατάνε τους παίχτες είναι απλά αστείος. Πρέπει να σοβαρέψουν κάπως τα πράματα με ELO ρανκς, online tournaments set up ingame, 2v2 κτλ. Είναι κρίμα τόσο ωραίο παιχνίδι να μην έχει βασικά competitive perks

Γιατι δεν γινονται τουρνουα???

Τα Elo ranked των Moba που κολλανε με ενα Card game???

Δημοσ.

Το elo rank υπάρχει πριν απo τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, σε διάφορα games, όπως σκάκι, American Football, βαθμολόγηση φωτογραφιών κλπ. Δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των moba.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ξεχνάς ότι κάνει και 2 dmg.

ο μονος λογος που σκεφτομαι πως θα εχει καποια αξια ειναι στο OTK deck με Malygos.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν γινονται τουρνουα???

Τα Elo ranked των Moba που κολλανε με ενα Card game???

Γίνονται τουρνουά αλλά έχουμε και δουλειές.. Δεν θέλω να ψάχνω reddit / sites /facebook  κτλ για να δώ που και πότε έχει tournament με τι όρους και κανόνες και να ασχολούμαι να κάνω applications και μαλακίες. Είναι εύκολο να έιναι integrated τα tournaments στο παιχνίδι.

Όσον αφορά το ELO και άλλου είδους αντίστοιχα rankings χρησιμοποιούνται σε όλα τα είδη games ακόμα και από την blizzard (arena ratings στο wow). Οχι μόνο κολλάνε αλλά κάποιο είδος ranking είναι απαραίτητο σε κάθε competitive game για να ξεφύγει από το "παίζουμε για πλάκα"

http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...