Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωρα να αρχισω να μαζευω gold παλι :P

Νεο adventure mode λοιπον για το Hearthstone Pre orders 19 Μαρτιου και Release τον Απριλιο και θα βγαινει ανα εβδομαδα 1 Wing οπως με το Naxxramas http://www.ign.com/articles/2015/03/06/hearthstone-coming-to-iphone-blackrock-mountain-adventure-announced?abthid=54f9f3f12d17352848000019

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Πολυ γρηγορα τα πανε τα expansions, λογικα θα το κανω pre-order για το cardback αλλα γιατι ετσι και αλλιως θα το επαιρνα ολο, μονο το tespa μου λειπει για τη συλλογη αλλα δυστυχως ειναι πολυ σπανιο.. :P

Δημοσ.

Πολυ γρηγορα τα πανε τα expansions, λογικα θα το κανω pre-order για το cardback αλλα γιατι ετσι και αλλιως θα το επαιρνα ολο, μονο το tespa μου λειπει για τη συλλογη αλλα δυστυχως ειναι πολυ σπανιο.. :P

Curse of Naxxramas και Blackrock Mountain ειναι Adventures(γιαυτο και λιγοτερες καρτες)μονο το GvG θεωρειται expansion.

Δημοσ.

Ε τυπικα νεες καρτες στο pool expansion ειναι, μην κολλαμε στις λεξεις.. :P

Ναι απλα θελω να σου πω οτι στα Adventures ειναι πολυ λιγοτερες οι καρτες που δινουν,και ο Blackhand ή ειναι η ιδεα μου ή ειναι τελειως Γτπ.

Δημοσ.

Ενταξει ειναι 30 καρτες ναι αλλα καπου θα χαθει η μπαλα αν βγαζουν καρτες καθε 3 μηνες. Δεν ειμαι αντιθετος βεβαια και η τιμη μια χαρα ειναι. Το theme παντως μου αρεσει θα αποκτησουν και οι dragons νοημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι απλα θελω να σου πω οτι στα Adventures ειναι πολυ λιγοτερες οι καρτες που δινουν,και ο Blackhand ή ειναι η ιδεα μου ή ειναι τελειως Γτπ.

μπα, χρησιμος μου φαινεται.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

4 health για 7 mana και situational battlecry ειναι meh για εμενα, μονο ο 5/6 δρακος στο 4 mana μου αρεσει απο οσες εδειξαν. Αλλα μου αρεσει πολυ το concept "if you are holding a dragon"

Δημοσ.

ενα ενδιαφερον αρθρο για το πως φτιαχνουν τις χρυσες καρτες:

Link.png Site: Hearthside Chat - Golden Cards with Jon Briggs

4 health για 7 mana και situational battlecry ειναι meh για εμενα, μονο ο 5/6 δρακος στο 4 mana μου αρεσει απο οσες εδειξαν. Αλλα μου αρεσει πολυ το concept "if you are holding a dragon"

ισως φοβουνται οτι θα γινει ΟP με μεγαλυτερο Health. 

και εμενα μου αρεσει που οι δρακοι αποκτουν μεγαλυτερη αξια, οτι εγινε δηλαδη με το GnG και τα classic mechs

Δημοσ.

ενα ενδιαφερον αρθρο για το πως φτιαχνουν τις χρυσες καρτες:

Link.png Site: Hearthside Chat - Golden Cards with Jon Briggs

ισως φοβουνται οτι θα γινει ΟP με μεγαλυτερο Health. 

και εμενα μου αρεσει που οι δρακοι αποκτουν μεγαλυτερη αξια, οτι εγινε δηλαδη με το GnG και τα classic mechs

Ναι βεβαια μιλαμε για Legendary που υποτιθεται οτι πρεπει να ειναι πιο Op απο τις αλλες κοινες καρτες(κοστιζει και αναλογα)και ειδαμε και με τον Dr Boom τι γινεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...