ADHD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μπα δεν νομιζω, τουλαχιστον στην εκδοση που ειχα βαλει εγω πριν καιρο.
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Ωρα να αρχισω να μαζευω gold παλι Νεο adventure mode λοιπον για το Hearthstone Pre orders 19 Μαρτιου και Release τον Απριλιο και θα βγαινει ανα εβδομαδα 1 Wing οπως με το Naxxramas http://www.ign.com/articles/2015/03/06/hearthstone-coming-to-iphone-blackrock-mountain-adventure-announced?abthid=54f9f3f12d17352848000019 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2015 από Fulgore
Tmark Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Απριλιο βγαινει, οχι 20 Μαρτιου. 19 Μαρτιου ξεκινανε τα pre-orders. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ναι εχεις δικιο το ξεχασα οτι βαλανε και Pre order αυτη τη φορα για ενα Card back 1
Tmark Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Το ξερει καλα η Blizzard το αρμεγμα των πελατων της..
ADHD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Πολυ γρηγορα τα πανε τα expansions, λογικα θα το κανω pre-order για το cardback αλλα γιατι ετσι και αλλιως θα το επαιρνα ολο, μονο το tespa μου λειπει για τη συλλογη αλλα δυστυχως ειναι πολυ σπανιο..
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Πολυ γρηγορα τα πανε τα expansions, λογικα θα το κανω pre-order για το cardback αλλα γιατι ετσι και αλλιως θα το επαιρνα ολο, μονο το tespa μου λειπει για τη συλλογη αλλα δυστυχως ειναι πολυ σπανιο.. Curse of Naxxramas και Blackrock Mountain ειναι Adventures(γιαυτο και λιγοτερες καρτες)μονο το GvG θεωρειται expansion.
ADHD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ε τυπικα νεες καρτες στο pool expansion ειναι, μην κολλαμε στις λεξεις..
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ε τυπικα νεες καρτες στο pool expansion ειναι, μην κολλαμε στις λεξεις.. Ναι απλα θελω να σου πω οτι στα Adventures ειναι πολυ λιγοτερες οι καρτες που δινουν,και ο Blackhand ή ειναι η ιδεα μου ή ειναι τελειως Γτπ.
ADHD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ενταξει ειναι 30 καρτες ναι αλλα καπου θα χαθει η μπαλα αν βγαζουν καρτες καθε 3 μηνες. Δεν ειμαι αντιθετος βεβαια και η τιμη μια χαρα ειναι. Το theme παντως μου αρεσει θα αποκτησουν και οι dragons νοημα.
KilliK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι απλα θελω να σου πω οτι στα Adventures ειναι πολυ λιγοτερες οι καρτες που δινουν,και ο Blackhand ή ειναι η ιδεα μου ή ειναι τελειως Γτπ. μπα, χρησιμος μου φαινεται. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2015 από KilliK
ADHD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 4 health για 7 mana και situational battlecry ειναι meh για εμενα, μονο ο 5/6 δρακος στο 4 mana μου αρεσει απο οσες εδειξαν. Αλλα μου αρεσει πολυ το concept "if you are holding a dragon"
KilliK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ενα ενδιαφερον αρθρο για το πως φτιαχνουν τις χρυσες καρτες: Site: Hearthside Chat - Golden Cards with Jon Briggs 4 health για 7 mana και situational battlecry ειναι meh για εμενα, μονο ο 5/6 δρακος στο 4 mana μου αρεσει απο οσες εδειξαν. Αλλα μου αρεσει πολυ το concept "if you are holding a dragon" ισως φοβουνται οτι θα γινει ΟP με μεγαλυτερο Health. και εμενα μου αρεσει που οι δρακοι αποκτουν μεγαλυτερη αξια, οτι εγινε δηλαδη με το GnG και τα classic mechs
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ενα ενδιαφερον αρθρο για το πως φτιαχνουν τις χρυσες καρτες: Site: Hearthside Chat - Golden Cards with Jon Briggs ισως φοβουνται οτι θα γινει ΟP με μεγαλυτερο Health. και εμενα μου αρεσει που οι δρακοι αποκτουν μεγαλυτερη αξια, οτι εγινε δηλαδη με το GnG και τα classic mechs Ναι βεβαια μιλαμε για Legendary που υποτιθεται οτι πρεπει να ειναι πιο Op απο τις αλλες κοινες καρτες(κοστιζει και αναλογα)και ειδαμε και με τον Dr Boom τι γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις