Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα , 
πρώτο μου ποστ γι'αυτό το θέμα ...
θα ήθελε να ρωτήσω την γνώμη σας για το mill / fatigue druid deck , 3/5 games στο rank 10 είναι εναντίον mill druid και δυστυχώς όταν παίζω freeze mage ή άλλα control decks , φτάνω στο σημείο να καίω το μισό deck και μετά η συνέχεια  είναι θέμα τύχης , ανάλογα με το τι έχω στο χέρι και τι κάρτες μπορώ να τραβήξω , συνήθως όμως χάνω...
πιστεύω με aggro decks μπορείς να τα βγάλεις πέρα , αν βγάλεις το κατάλληλο damage στο early game (π.χ. με zoo / face hunter /mech mage) , αλλά δεν προτιμώ τέτοια decks.
Θα μου προτείνατε να δοκιμάσω να φτιάξω ένα τέτοιο mill druid deck ή έχετε κάποια άλλη συμβουλή για να μπορώ να νικάω τέτοια decks...;
ευχαριστώ ! :) 
mill/fatigue druid : http://www.hearthpwn.com/decks/201066-ready-mill , http://www.hearthpwn.com/decks/199212-legend-malfurions-fatigue-deck

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν καταλαβα θελεις να κερδιζεις τους mill druid η/και να παιξεις εσυ το deck?? Αν θες απλα να τους κερδιζεις aggro ειναι η μονη λυση καθως εχουν φτιαχτει για να κερδιζουν control περισσοτερο.

Τα 2 deck που βαζεις ειναι καπως διαφορετικα, στο δευτερο οπως βλεπω παιζεις και καποια threats σε αντιθεση με το πρωτο οποτε αυτο προτεινω αν ειναι να δοκιμάσεις καποιο μου φαινεται πιο ενδιαφερον..

τεσπα, σε γενικες γραμμες οι μονες καρτες που θελω να κραφταρω ειναι legendaries και κυριως κανονικα class leg

Υπαρχουν epics που ειναι πολυ πιο συμαντικα απο legendaries. Αναλογα το class που θα παιξεις.

Π.χ Force of nature, ancient of lore στον druid ειναι πιο συμαντικα απο τα legendaries.

Υπαρχουν ομως και legendaries που δεν χανουν αξια Π.χ shyvanas, the black knight, Alexstranza, ragnaros, yshera

ναι οκ, αυτο που ρωταω ειναι αν το dust value στα gvg packs με τα κανονικα ειναι ιδια, ή αν στα gvg εχεις περισσοτερες πιθανοτητες για rare epics κτλ

Ιδιο dust value εχουν ολα τα packs. Ανοιξε packs αναλογα με το ποιες καρτες σου λειπουν

Ο jaraxus ήταν ανέκαθεν must και για hand lock και για τον demon lock που είναι της μόδας τώρα.Δεν είναι λίγα άλλωστε τα παιχνίδια που έχει κερδίσει ο κόσμος χάρη σε αυτόν όπως άλλωστε και με τον grommash. Τώρα όσον αφορά τις κάρτες πρέπει πάντα να κοιτάς ανάλογα του τι deck θες να παίξεις και να κραφταρεις ανάλογα.κλασσικό παράδειγμα ο geddon που μόνο σε warrior κολλάει αν και είναι general legendary.

Sent from my RM-1045_1104

Ο geddon μιας και αναφέρθηκε ήταν η highest win rate card πριν το gvg αλλά έχει πέσει απίστευτα τώρα

Source?? Απο περιεργεια θελω να δω ποιες ειναι τωρα και πως το υπολογιζουν.

Source?? Απο περιεργεια θελω να δω ποιες ειναι τωρα και πως το υπολογιζουν.

http://www.gosugamers.net/hearthstone/features/4038-hearthstone-blizzcon-2014-fireside-chat-panel-overview

''The best card, according to the stats as of October 2014, is Baron Geddon. When drawn, it gives 56% chance, and 60% when played.''

''Magma Rager is the ‘worst Hearthstone card’. It only gives you 29% chance to win the game when you’ve drawn it.''

http://www.elitedecks.net/metagame ( Undertaker Nerf! Patch 2.1.0.7628)

Παιδιά σας φαίνεται και σας ότι έχουν κάνει κάτι; Έχω ανοίξει 4 legendary σε 10 packs και δεν είμαι ο μόνος με τέτοιο σερί τελευταία. Μήπως πείραξαν τις πιθανότητες εν όψει του νέου expansion;

το mk jogo για το hearthstone το εχει βαλει κανεις, αξιζει το κοπο?

Το ειχα βαλει παλια, το μονο feature που χρησιμοποιησα ειναι να βλεπω ποιες καρτες μου εχω χρησιμοποιησει. Αλλα οκ δεν χρειαζεται αν προσεχεις λιγο θυμασαι τι εχεις παιξει.

αυτο σου βγαζει σε νουμερο ποσες καρτες εχεις συνεχεια στο χερι; ειναι το μονο feature που μου λειπει απο το παιχνιδι, διοτι πολλες φορες μετραω τις καρτες που εχω για να μην καψω κατα λαθος καρτες οταν τραβαω, κατι που καταντα αρκετα κουραστικο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...