LRoi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Έχουμε ημερομηνία για την open beta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Eλα μην κλαιγεστε δεν ειστε μονοι Εκανα και εγω εδω comment http://www.pcgamesn.com/weve-got-load-hearthstone-beta-keys-and-please-no-running . Γενικα αν σας τυχει κλειδακι εχετε και μενα υπ' οψιν γιατι εχω ψηθει πολυ με το παιχνιδακι, παρολο που δεν εχω καμια εμπειρια με card games. Καλη συνεχεια στους τυχερους που πηραν key. Μου εχει βγαλει τον καρκινο αυτο το site..exω κανει κανονικα log in και δεν βρισκω που μπορω να κανω το comment -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 ακόμα να δώσουν κλειδιά ?βασικά θα είχαν στείλει υποτίθεται σε 3ης δώσεις , τι παίζει τώρα? ..αν δείτε έχει 420 comments και τα κλειδιά είναι 1600κανονικά θα έπρεπε να έχουμε πάρει όλοιτο πρώτο "wave" που θα στέλνανε θα ήταν 600 αν δεν κάνω λάθος , προχθές ..πφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Εσας σας αφησε να κανετε comment?? Τι σκατα τοσο τυφλος ειμαι και δεν το βρισκω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 έκανα χθες το μεσημέρι και έλεγε περιμένει έγκριση σήμερα δεν κοίταξα γιατι το site κολλάει και με έρχεται εμετός απο δαύτο χθες έφαγα πολλές ώρες προσπαθώντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverVAR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 τα comments ειναι κλειστά απο χθες το μεσημέρι για να δώσουν τα πρώτα keys ps:Sorry for the delay in sending out the Hearthstone keys - we've got some database issues that we're trying to work through right now. As soon as they're cleared up, we'll start sending them out. απο το facebook τους ps:8317 comments LOL pali @@ tha paroume Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 αααα .. οκ .. γράψε λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Τέτοιο hype σε παιχνίδι δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 ps:8317 comments LOL pali @@ tha paroume Ακόμα και στην Open Beta απ' έξω θα μείνουμε εμείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Τέτοιο hype σε τέτοιου είδους παιχνίδι δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει.. Fixed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Kαλημερες Μιας κ εκανε κ ο Zeniath , ζουλεψα και τεσταρω stream σημερα Πρωτη φορα , οποτε ριξτε κ ενα opinion για quality και αν lagαρει http://www.twitch.tv/atallos 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Όποιος θέλει να κάνουμε κανένα practice match etc ας κάνει add. Madness#2886 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Οποιος δινει cd keys, ξερει! <-------------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gongor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Και εδώ ! από ότι φαίνεται σταθήκαμε άτυχοι στο τελευταίο giveaway ... ~8,3k comments Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverVAR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ναι και εγω τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις