Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντωμεταξυ ολα αυτα ειναι σαν κατι γριφους που αν εχεις πιασει το concept αμεσως ξερεις πως να σκεφτεις, βλεπεις πχ tundra rhino και x2 polymorph στο χερι εκει παει το μυαλο σου αμεσως.. :P

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω χερι γεματο σπελς και ο σρεντερ μου βγαζει lorewalker cho, αηδιαστικος...βεβαια μλκια μου επρεπε να τον γεμισω με coins,innervates και δε συμμαζευεται....

Δημοσ.

πω ρε πουστημ τοσσο καιρο παιζω οταν βλεπω τη σιλβανας ακομα τα χανω αν δεν εχω silence στο χερι

Γενικα πρέπει να την αντιμετωπίζεις μολις πέσει και ας σου πάρει κάτι μικρό

Δημοσ.

Οχι γιατι χανεις gold και ποτε δεν ξερεις ποτε θα χρειαστεις καποιο απο αυτα. Αν το χρειαστεις θα πρεπει να το ξανακανεις craft οποτε χανεις αρκετα.

Δημοσ.

καλος ο  cenarius αλλα δεν ειναι και απαραιτητος στο druid...

για μενα τα απαραιτητα class leg ειναι ο τιριον, ο γκρομας και ο αντονιδας...

apo τα gvg μονο ο  voijin μου αρεσει

Δημοσ.

Βασικα και ο Jaraxxus ειναι απαραιτητος αλλα και ο Cenarius ειναι πολυ καλος κυριως γιατι σου δινει επιλογες γιαυτο και κολλαει στα περισσοτερα Druid decks.Και ο Neptulon δεν ειναι κακος παντως. Απο Gvg,Dr boom και Sneeds σιγουρα και μετα Vol Jin και λιγο ο Mal ganis τωρα που ειναι μοδα ο Demonlock. Οταν με το καλο νερφαρουν τον Dr boom ισως δουμε και τον Troggzor περισσοτερο αλλα και το Legendary του Warrior που δεν ειναι τοσο κακο οσο δειχνει. Καλος επισης ειναι σε γενικες γραμμες και ο Toshley με τα Spare parts . Αλλα γενικα πολλα σκουπιδο Legendary στο Gvg.

Δημοσ.

o jaraxxus γιατι απαραιτητος?

τεσπα, σε γενικες γραμμες οι μονες καρτες που θελω να κραφταρω ειναι legendaries και κυριως κανονικα class leg

τι πακετα να ανοιγω gvg ή κανονικα?νομιζω τα gvg δινουν περισσοτερα epics και αρα περισσοτερο dust

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...