Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άνοιξα Foe Reaper 4000, παίζει αυτό πουθενά ή να το σπάσω;

Πραγματικα μονο σε Druid αν μπορει να παιξει λογω Wild Growth και Innervate(και επειδη δεν το τρωει ο Big Game Hunter).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ισχύει πλέον αυτό, ακόμα και στα ranks 15-18 παίζουν δυνατά decks με 3+ legendaries.

Ναι στις αρχες και στα μεσα της Season λογω του De ranking(που ξαναγυρνας σε ranks 16-21 καθε 1η του μηνα λογικο να δεις οχι καλα decks αλλα καλους παικτες).Για παιξε ομως στα τελη της Season σε τετοια ranks να δεις τι κοσμος μαζευεται κυριως.

Βασικα δεν ειναι οτι εχει μαζεψει καρτες,απλα εχει πεσει πολυ χρημα.Ειδικα οταν πρωτοβγηκε για Ipad σαν Exclusive παιχνιδι τοτε και καλα,ειχα διαβασει οτι μεσο ορο οσοι δινανε χρηματα εβγαινε καπου στα 60 με 70ευρω.

το προβατο θα επρεπε να εχει οντως charge?αφου το τερας επιτεθηκε ηδη μια φορα...

παντως εγω απο την αρχη του μηνα, δεν εχω παιξει ουτε ενα παιχιδι χωρις viable deck απο τον αντιπαλο, ειτε ειναι face huner, mech mage, miracle rogue απο τα φθηνα...σχεδον παντα dr doom σε ολα τα decks

δεν βλεπω να μπορω να ξεφυγω απο το 9-10 παιζοντας κοντρολ...

το προβατο θα επρεπε να εχει οντως charge?αφου το τερας επιτεθηκε ηδη μια φορα...

παντως εγω απο την αρχη του μηνα, δεν εχω παιξει ουτε ενα παιχιδι χωρις viable deck απο τον αντιπαλο, ειτε ειναι face huner, mech mage, miracle rogue απο τα φθηνα...σχεδον παντα dr doom σε ολα τα decks

δεν βλεπω να μπορω να ξεφυγω απο το 9-10 παιζοντας κοντρολ...

Το προβατο θεωρειται Beast και αφου ειναι νεο τερας 1-1 παιρνει το Charge απο το ρινοκερο.Το εχω δει αυτο και σε play με την Highmane οταν βγαζει τα 2/2 και εχεις ηδη κατω ρινοκερο παιρνουν κατευθειαν Charge.

Ειχα δει ενα καλο lethal puzzle στο reddit, το μονο που δεν θυμομουν ηταν αν ειναι το προβατο beast αλλιως αμεσως εβλεπες τη λυση.. :P

Εδω: http://www.hsdeck.com/puzzle/mJfjwP

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...