Sephir Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Delete me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Ειμαι σε παιχνιδι αρενας, και εχει κολλησει , εχω ριξει καρτα και end turn και ενω εχει πατηθει το end turn δεν εχει παιχτει η καρτα , και ειμαστε εδω και κανα 5λεπτο εγω και ο αντιπαλος και δεν γινεται τιποτα, εχει κολλησει, αλλα φαινεται οτι και αυτος ειναι ακομα μεσα , γιατι φαινεται που εχει πανω το ποντικι του με κοκκινο χρωμα. Δικο μου παιχνιδι, αμαρτια να βγω και να το χασω, τι παιζει ? Εχει κανεις ιδεα τι εγινε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αστο το χασες μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Οντως το χασα. Αλλα τι φαση? Πρωτη φορα τρωει τετοιο κολλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Θα εφαγες dc/κρασαρε το game w/e, μην το ψαχνεις και πολυ εκτος αν αρχισει να στο κανει συχνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Τωρα αδικια με αυτο που εγινε . 5 wins εκανα στην τελικη, και μαζι με εκεινο που ηταν δικο μου παιχνιδι 6 , και θα ειχα αλλο 1 lose στη διαθεση μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Όλοι το παθαινουμε που&που. Τρωει κολληματα το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 κανα καλος οδηγος για την Arena υπαρχει? εχω παιξει 5 σερι παιχνιδια με διαφορετικα classes και πανω απο 2 νικες δεν εχω καταφερει να κανω. οτι minion ριχνω, γινεται αμεσως counter-attack και ο αντιπαλος εχει απο την αρχη τον ελεγχο του board. ασε δε που μερικες φορες νοιωθω οτι παιζω εναντιων constructed decks.. τι στην οργη γινεται; την μονη φορα που καταφερα και εκανα 12 νικες σερι, ηταν με τον Paladin και τα 5 consecrations που μου δωσε το rng.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ριξε μια ματια εδω http://www.heartharena.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 κανα καλος οδηγος για την Arena υπαρχει? εχω παιξει 5 σερι παιχνιδια με διαφορετικα classes και πανω απο 2 νικες δεν εχω καταφερει να κανω. οτι minion ριχνω, γινεται αμεσως counter-attack και ο αντιπαλος εχει απο την αρχη τον ελεγχο του board. ασε δε που μερικες φορες νοιωθω οτι παιζω εναντιων constructed decks.. τι στην οργη γινεται; την μονη φορα που καταφερα και εκανα 12 νικες σερι, ηταν με τον Paladin και τα 5 consecrations που μου δωσε το rng.. http://www.icy-veins.com/hearthstone/arena-guide Εδώ για τα πολύ βασικά. Τα υπόλοιπα είναι εμπειρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 http://www.cowboytv.gr/?gametype=hearthstone&esports=dethelor-dailydot-top10 Δυνατος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 κανα καλος οδηγος για την Arena υπαρχει? εχω παιξει 5 σερι παιχνιδια με διαφορετικα classes και πανω απο 2 νικες δεν εχω καταφερει να κανω. οτι minion ριχνω, γινεται αμεσως counter-attack και ο αντιπαλος εχει απο την αρχη τον ελεγχο του board. ασε δε που μερικες φορες νοιωθω οτι παιζω εναντιων constructed decks.. τι στην οργη γινεται; την μονη φορα που καταφερα και εκανα 12 νικες σερι, ηταν με τον Paladin και τα 5 consecrations που μου δωσε το rng.. αυτος ειναι ο δρομος για να πας καλα στην αρενα...παιρνεις class που εχουν common καρτες για aoe... mage,paladin ειναι οι πιο δυνατοι στην αρενα, εμενα μου αρεσει και rogue αρκετα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 οταν με θελει, με θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μου εχει τυχει κατι τετοιο 2 φορες τη μια ειχα paladin εκανα equality/consecration και εκανε ragequit ο αλλος στην αλλη ειχα priest και εκανα εγω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 οταν με θελει, με θελει. rank 17 Καλα σε αυτα τα ranks σχεδον με οτι deck και να παιζεις κερδιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις