Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Ειμαι σε παιχνιδι αρενας, και εχει κολλησει , εχω ριξει καρτα και end turn και ενω εχει πατηθει το end turn δεν εχει παιχτει η καρτα , και ειμαστε εδω και κανα 5λεπτο εγω και ο αντιπαλος και δεν γινεται τιποτα, εχει κολλησει, αλλα φαινεται οτι και αυτος ειναι ακομα μεσα , γιατι φαινεται που εχει πανω το ποντικι του με κοκκινο χρωμα. Δικο μου παιχνιδι, αμαρτια να βγω και να το χασω, τι παιζει ? Εχει κανεις ιδεα τι εγινε ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα αδικια με αυτο που εγινε . 5 wins εκανα στην τελικη, και μαζι με εκεινο που ηταν δικο μου παιχνιδι 6 , και θα ειχα αλλο 1 lose στη διαθεση μου... :P

κανα καλος οδηγος για την Arena υπαρχει?

εχω παιξει 5 σερι παιχνιδια με διαφορετικα classes και πανω απο 2 νικες δεν εχω καταφερει να κανω.

οτι  minion ριχνω, γινεται αμεσως counter-attack και ο αντιπαλος εχει απο την αρχη τον ελεγχο του board. ασε δε που μερικες φορες νοιωθω οτι παιζω εναντιων constructed decks..

τι στην οργη γινεται; 

την μονη φορα που καταφερα και εκανα 12 νικες σερι, ηταν με τον Paladin και τα 5 consecrations που μου δωσε το rng..  :devil:

εχω παιξει 5 σερι παιχνιδια με διαφορετικα classes και πανω απο 2 νικες δεν εχω καταφερει να κανω.

οτι  minion ριχνω, γινεται αμεσως counter-attack και ο αντιπαλος εχει απο την αρχη τον ελεγχο του board. ασε δε που μερικες φορες νοιωθω οτι παιζω εναντιων constructed decks..

τι στην οργη γινεται; 

την μονη φορα που καταφερα και εκανα 12 νικες σερι, ηταν με τον Paladin και τα 5 consecrations που μου δωσε το rng..  :devil:

http://www.icy-veins.com/hearthstone/arena-guide

Εδώ για τα πολύ βασικά. Τα υπόλοιπα είναι εμπειρία

• Like 1

τι στην οργη γινεται; 

αυτος ειναι ο δρομος για να πας καλα στην αρενα...παιρνεις class που εχουν common καρτες για aoe...

mage,paladin ειναι οι πιο δυνατοι στην αρενα, εμενα μου αρεσει και rogue αρκετα...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...