Votritis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν το είδατε, αλλα με την τύχη ολα μπορούν να συμβούν.. Ο Αμαζ έχασε με το priest deck του απο mage με basic καρτες.. Στο reddit χαμος http://www.pcgamer.com/is-this-the-most-embarrassing-hearthstone-loss-ever/ Βασικά το παιχνίδι δεν είναι και εντελώς "τίμιο". Και εγω που ειμαι ασχετος εχω νικήσει αρκετές φορες πολύ καλύτερους παίχτες(με αρκετες legendary καρτες). Αν σου κατσουν απο την αρχη οι "σωστές" καρτες μπορείς να νικήσεις τον οποιοδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Βασικα ειναι γιατι ειναι ο Amaz.Πραγματικα υπαρχουν πολλοι αρκετα πιο σοβαροι παικτες αλλα και παλι ο συγκεκριμενος, παρολο που εγω τον θεωρω τελειως καραγκιοζη σε σχεση με οταν πρωτοξεκινησε, αλλα εχει φτασει σε σημειο να εχει πιο πολυ κοσμο απο οτι τα τουρνουα του Hearthstone.Ακομα και ο Kripp σε σχεση με οταν πρωτοξεκινησε το Hearthstone που ελιωνε στα ranked τωρα την εχει δει και αυτος μονο αρενες τι να πεις. Βεβαια στο παραπανω video και ο αντιπαλος δεν ηταν πραγματικα ασχετος για rank 25,ηταν Smurf αλλα και παλι οντως ειχε Basic καρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Να πω την αλήθεια προτιμώ όταν παίζουν αρένες, μπας και δω κανένα κουλό play. Το laddering βαριέμαι να το παρακολουθώ γιατί το κάνω και μόνος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ναι το θεμα ειναι να δεις να δοκιμαζουν καινουργια πραγματα στο Ladder καθως αυτοι ειναι και σε γενικες γραμμες οι τυπου που καθοριζουν και το meta με την εννοια οτι τα δικα τους Decks τα αντιγραφει η μαζα.Δεν ειναι λιγες οι φορες που ρωτανε στο Chat ποιο legendary να κραφταρουν κλπ. Για παραδειγμα ειδα τον Savjz και δοκιμαζε paladin με Muster for battle αρχικα χωρις Quartermaster και με 2 LoH και εφτασε μεχρι rank 3 legend,ή αλλο παραδειγμα το mech mage deck που εγινε δημοφιλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Αξίζει να μαζέψω 700 gold για να παιξω στο Naxxramas το "arachnid quarter" η καλύτερα να τα φάω στην αρένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν έχεις Naxx, πας καρφί για Naxx. Μετά έπεται η αρένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=v3UmnVGg23k&feature=youtu.be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=v3UmnVGg23k&feature=youtu.be Πωπω τον κακομοιρη καθεται και κραζει τους Hunter και αυτος επαιζε μονο το δυνατοτερο deck ......Τι μλκιες .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Πωπω τον κακομοιρη καθεται και κραζει τους Hunter και αυτος επαιζε μονο το δυνατοτερο deck ......Τι μλκιες .. Ποιο είναι το δυνατότερο deck? Handlock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Φερτε τον εαυτό σας, αν σας συνέβαινε κατι τετοιο ως αντιπαλοι αυτουνού... Σπασιμο οθόνης με το πληκτρολόγιο θα ελεγα εγω http://www.gamebreaker.tv/games/hearthstone/hearthstone-player-had-a-1-in-238328-chance-of-this-happening/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ναι, σιγά. Αν δεν έχεις κατεβάσει Deathwing σε deck που ο άλλος έχει αδειάσει το χέρι του κάτω με 6 minions ένα εκ των οποίων είναι το Piloted Shredder και να spawnάρει Doomsayer, δεν έχεις δικαίωμα να σπάσεις τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα οποιος θελει με κανει add teopanta360#2296 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisf91 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα παιδια.ξερει κανεις τι σημαινει αυτο? (you or your opponent doesn t meet the rating requirements to get gold) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 You or your opponent does not meet the rating requirements to earn gold.If you've received no gold from a victory over your opponent, Hearthstone detected an abnormal play pattern with your opponent that invalidated the match. It's not an issue with your account or a bug, and cases of this should be few and far between. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisf91 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 You or your opponent does not meet the rating requirements to earn gold. If you've received no gold from a victory over your opponent, Hearthstone detected an abnormal play pattern with your opponent that invalidated the match. It's not an issue with your account or a bug, and cases of this should be few and far between. το θεμα ειναι οτι δεν παιρνω gold απο κανενα παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις