Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειναι δικια του η αρχικη ιδεα το λεει και εδω εκτος αν λεμε αλλο deck, επισης δεν ειναι το κλασσικο mill οπως ειχε βγει μια rogue πχ. Αυτο ειναι καπως "περιεργο" , anyway δεν βλεπω λογο να το παιξω γιατι απλα θελω να παιζω τις καρτες μου.. Αν γινει τιποτα popular o handlock με jaraxxus πρεπει να το διαλυει το deck αν δεν εισαι ατυχος και κανεις discard τον jaraxxus. O kripp ετσι και αλλιως δεν νομιζω να παιζει ranked και αν εχει παιξει λιγο δεν τον εχω δει ποτε σε high ranks. Ελα μωρε με τον Kripp που εφτασε σε σημειο να παιζει πια πιο πολυ αρενες παρα Ranked,κατι που παλια κραζανε τον Trump και αυτος τωρα παιζει πιο πολυ Ranked απο τον Kripp ο οποιος πρεπει να εχει φτασει αν θυμαμαι καλα τις 7600νικες σε αρενες....Εβλεπα τελευταια που επαιζε Priest με Gazlowe αλλα επαιξε ελαχιστα ranked παιχνιδια και ηταν rank 9 αν θυμαμαι καλα,δεν ξερω αν ανεβηκε ή επεσε. Το θεμα με το Mil druid,οπως και Miracle druid/rogue,fatigue/mil mage κλπ ειναι οτι ειναι για σοβαρα ranked κυριως σε αυτα κοντα στο legend οπου δεν θα βλεπεις τοσο πολυ Zoo και Hunter οπως στο Rank hell ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Toυ ChaosFollowing ειναι το comment στο thread του στο reddit που εκανε αρχικα introduce το deck , οχι του Kripp Φανταζομαι οτι για να το λεει κατι θα ξερει , προσωπικα δεν εχω ιδεα πως παει το matchup αλλα φανταζομαι οτι σου ακυρωνει αρχικα τους Moltens . Μπορεις να παιξεις twilight που στα τρωει με το silence . Mountain giants εχει naturalise . Αν βαλεις Jaraxxus νωρις δεν εχεις εσυ αλλο win condition , πως θα τον κερδισεις οταν εχει Swipes/Poison Seeds/Starfire . Μπορεις να βγαζεις καθε φορα 6/6 , να περιμενει 3 turns κ απλα να κανει heal καπου ενδιαμεσα , μετα στα ριχνει με το removal Shadowflame/Hellfire/BGH/Darkbomb/Mortal Coil/Siphon Soul ειναι dead καρτες που απλα θα κρατας στο χερι σου κ σε κανουν susceptible σε mill @Fulgore Μια χαρα παιζουν Zoo/Huntard ακομα κ σε legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ξεχνα ολους τους giants/drakes/sludge beltcher/ancient watcher/ragnaros w/e πες οτι δεν τα παιζεις ποτε, εχω την αισθηση οτι ο jaraxxus το παιρνει μονος του το match ακομα και να του φας αμεσως το weapon.. Τα swipes δεν ειναι αρκετα για το 6/6 ουτε το starfire, τα poison seeds κανουν reset το game για λιγο αλλα μετα παλι εχεις τεραστια πιεση απο τα 6/6. Anyway δεν το εχω παιξει οπως ειπα απλα το φανταζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Uninstall.. Πειτε οτι θελετε,το παιχνιδι για μενα ειναι 80% τυχη. Οσο και αν θελω να παιξω εστω για λιγο,πρεπει να βγει για να ηρεμησω λιγο,γιατι τα τελευταια βραδια μονο νευρα... Ειμαι το πρωι κανω 4 νικες σερι στο ranked με control priest,ολα κομπλε,μπαινω αλλα 5 casual λογο που επαιζα απο κινητο παλι 5 νικες. Ερχομαι το βραδυ,θελω 1 νικη για το quest,και τρωω 6 ηττες σερι,παντα ο αλλος τελευταια στιγμη γυρναει το game... Τεσπα δεν θα κατσω να αναλυσω τα παιχνιδια,το game ειναι τυχη και ολο αυτος ο κοπος που κανουν ολοι στα ranked ειναι για 0 Rewards..Ποιο το νοημα τοτε?? Ετσι απλα ανεβα ψηλα και παιξε με τα νευρα σου και με την τυχη.. Καλυτερα να παιξω αλλα τυχερα παιχνιδια παρα αυτον τον καρκινο.. Have fun ,δεν θα λειψω σε κανεναν i know 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Εχει ενα σοβαρο λαθος ομως: Δεν κανεις ποτε threaten emote μονο greetings, δεν εχει παιξει αρκετο face hunter.. Uninstall.. Πειτε οτι θελετε,το παιχνιδι για μενα ειναι 80% τυχη. Οσο και αν θελω να παιξω εστω για λιγο,πρεπει να βγει για να ηρεμησω λιγο,γιατι τα τελευταια βραδια μονο νευρα... Ειμαι το πρωι κανω 4 νικες σερι στο ranked με control priest,ολα κομπλε,μπαινω αλλα 5 casual λογο που επαιζα απο κινητο παλι 5 νικες. Ερχομαι το βραδυ,θελω 1 νικη για το quest,και τρωω 6 ηττες σερι,παντα ο αλλος τελευταια στιγμη γυρναει το game... Τεσπα δεν θα κατσω να αναλυσω τα παιχνιδια,το game ειναι τυχη και ολο αυτος ο κοπος που κανουν ολοι στα ranked ειναι για 0 Rewards..Ποιο το νοημα τοτε?? Ετσι απλα ανεβα ψηλα και παιξε με τα νευρα σου και με την τυχη.. Καλυτερα να παιξω αλλα τυχερα παιχνιδια παρα αυτον τον καρκινο.. Have fun ,δεν θα λειψω σε κανεναν i know Ετσι ειναι το game, tilting μεχρι αηδιας καμια φορα, κανε ενα break και ξαναπαιζεις οταν σου ερθει ορεξη. Εγω 2 φορες στο climb για legend εκανα κατι 0-10 ηττες, πηγα απο rank 4 σε 11 και αλλα τετοια χαριτωμενα αλλα στο τελος η ικανοποίηση σου μενει. Κανεις δεν ειναι immune στο rng πρεπει απλα να ξερεις να το αντιμετωπιζεις. Αλλα αν σε χαλαει σε σημειο να εχεις νευρα γενικα σταματα το για λιγο, ενα game ειναι στην τελικη το οποιο δεν εισαι αναγκασμενος να παιξεις ουτε λεφτα ειναι στη μεση ουτε να αποδειξεις τιποτα σε κανεναν εχεις οποτε σκεψου το ετσι και cool.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι δεν εχει rewards το παιχνιδι , δεν σου δινει κινητρο να παιξεις ranked Αντε κ εφτασα legend και μετα ? Φαυλος κυκλος grinding χωρις rewards . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Εκτος του one time cardback κανενα αλλο κινητρο, ειναι ωραιο ομως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 reward είναι το άνοιγμα του pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Uninstall.. Πειτε οτι θελετε,το παιχνιδι για μενα ειναι 80% τυχη. Οσο και αν θελω να παιξω εστω για λιγο,πρεπει να βγει για να ηρεμησω λιγο,γιατι τα τελευταια βραδια μονο νευρα... Ειμαι το πρωι κανω 4 νικες σερι στο ranked με control priest,ολα κομπλε,μπαινω αλλα 5 casual λογο που επαιζα απο κινητο παλι 5 νικες. Ερχομαι το βραδυ,θελω 1 νικη για το quest,και τρωω 6 ηττες σερι,παντα ο αλλος τελευταια στιγμη γυρναει το game... Τεσπα δεν θα κατσω να αναλυσω τα παιχνιδια,το game ειναι τυχη και ολο αυτος ο κοπος που κανουν ολοι στα ranked ειναι για 0 Rewards..Ποιο το νοημα τοτε?? Ετσι απλα ανεβα ψηλα και παιξε με τα νευρα σου και με την τυχη.. Καλυτερα να παιξω αλλα τυχερα παιχνιδια παρα αυτον τον καρκινο.. Have fun ,δεν θα λειψω σε κανεναν i know Γιαυτο αγαπητε κανε αυτο που κανω και εγω,μπαινε για τα Daily quests παιξει και Normals αν χρειαστει οπου εκει μπορεις να κανεις και Concede το game πιο ανετα αν βαριεσαι,και ανοιγε packs.Δεν χρειαζεται να το παιρνεις τοσο σοβαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daynight Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μια ηλιθιοτητα mill druid με tree of life που σε παει fatigue την εχετε πετυχει?? Πιο αηδια deck δεν εχω ξαναδει, 40 λεπτα game απλα για να σου τελειωσει τα threats και να μην μπορεις να τον φας. Φυσικα ειναι καλο μονο vs control decks ενας hunter πρεπει να του δινει καλο πονο. Ειναι αρκετα ευκολο να νικησεις γιατι καταλαβαινεις τι κανει απο τισ καρτες που χρησιμοποιει . Στο παλιο ηταν δυσκολο να το καταλαβεις πριν να ειναι αργα. Με priest ειδικα ειχα 0% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Έχει αρχίσει και γίνεται ιδιαίτερα σιχαμερό το game. Παίζω με warrior (control, τι άλλο) κατεβάζει Gromash, χτυπάει αλλά δεν έχει lethal και κατεβάζω, 2 molten και του παίρνω το Gromash με shadowflame στη sylvanas. Κατεβάζει shield maiden και κατεβάζω belcher. Κάνει brawl και μένει η shield maiden. Πιθανότητες 1 προς 5. Ε στα γ@μήδια δηλαδή. Καπάκι zoo. Με έχει κατεβάσει στο 5, έχω tauntarei 2 mountain και κατεβάζει juggler και 5 minions. Όλα πήγαν face. Το σπας μετά το γ@μήδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Το σπας το σπας εύκολα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Το έχω βιώσει από την ανάποδη. Παίζω control warrior ενάντια σε paladin. Έχω ένα 1/1 Acolyte of Pain κάτω και ο αντίπαλος 7 minions, κάποια και με taunt (δε θυμάμαι τι ακριβώς είχε πάντως ένα από αυτά ήταν Deathlord). Εγώ στα 5-6 life, αυτός στα 13. Παίζω Brawl και ζει το δικό μου, τον χτυπάω και πάει στα 12. Ο Deathlord του μου βγάζει Grommash, τον κάνω Cruel Taskmaster, ακριβώς 12. Προσωπικά θα με έκανα add να με βρίσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν το είδατε, αλλα με την τύχη ολα μπορούν να συμβούν.. Ο Αμαζ έχασε με το priest deck του απο mage με basic καρτες.. Στο reddit χαμος http://www.pcgamer.com/is-this-the-most-embarrassing-hearthstone-loss-ever/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ναι ο amaz εχει μαθει καλα να δημιουργει buzz γυρω απο το ονομα του, χαρακτηριστικα ειπε στους viewers του "να μην πανε στο reddit" το ακριβως αντιθετο απο οτι ηθελε δηλαδη.. Ολα για το χρημα και τα views, δεν λεω οτι εχασε επιτηδες αλλα δεν ειναι απιθανο να χασεις απο τον οποιονδήποτε η να κερδισεις τον οποιονδηποτε σε 1 game, οσο παιζεις ομως το πραγματικο σου skill και η θεση σου στο ranked ειναι απολυτα δικαια. Δεν καταλαβαινω γιατι εγινε θεμα 1 ηττα πραγματικα.. Και εγω εχασα απο basic mage deck vs ενα φιλο μου που απλα το βαλαμε για να του μαθω λιγο το game τοτε.. Ενας rank 15 παιχτης ειναι για rank 15 δεν φταιει η κακη του τυχη για αυτο, ενας κολλημενος στο rank 5 επισης. Απλα εχουν πετυχει το σωστο rng για να μενει ο casual και να φτανει παντα ψηλα ο pro. Φυσικα winstreaks/losestreaks ως αποτελεσμα της διακυμανσης μπορουν να στρεβλωσουν το αποτελεσμα βραχυπροθεσμα αλλα μακρυπροθεσμα ο καθενας ειναι εκει που ανηκει. in short ειναι καπως σαν το poker, το rng μπορει να μην ειναι υπερ σου αλλα οσο παιζεις περισσοτερο αν αξιζεις δεν θα σου σταθει εμποδιο να φτασεις εκει που αξιζεις. Εκτος αν μιλαμε για τουρνουα εκει οπως και στο poker το rng σχεδον κρινει παντα το αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις