Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 O frost mage δεν φαίνεται να αντέχει τωρα με το G vs G. Ναι πλεον βλεπω να παιζουν ή Mech/Rush Mage ή Fatigue mage.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 O frost mage δεν φαίνεται να αντέχει τωρα με το G vs G. Μα είχε ήδη εξαφανιστεί από το Naxx και μετά. Επανεμφανίστηκε τώρα, αλλά και πάλι θέλει και μπόλικη τύχη. Εγώ βλέπω ότι το GvG ευνόησε πολύ τα aggro deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μια ηλιθιοτητα mill druid με tree of life που σε παει fatigue την εχετε πετυχει?? Πιο αηδια deck δεν εχω ξαναδει, 40 λεπτα game απλα για να σου τελειωσει τα threats και να μην μπορεις να τον φας. Φυσικα ειναι καλο μονο vs control decks ενας hunter πρεπει να του δινει καλο πονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μια ηλιθιοτητα mill druid με tree of life που σε παει fatigue την εχετε πετυχει?? Πιο αηδια deck δεν εχω ξαναδει, 40 λεπτα game απλα για να σου τελειωσει τα threats και να μην μπορεις να τον φας. Φυσικα ειναι καλο μονο vs control decks ενας hunter πρεπει να του δινει καλο πονο. Ωραιο innovative deck ,απο τα brainless decks που βλεπεις στο ladder ειναι καλυτερο τουλαχιστον ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 innovative σιγουρα και μπραβο σε αυτον που το σκεφτηκε αλλα πραγματικα ποιος θελει να παιξει το game ετσι?? Δηλαδη δεν παιζω καμια καρτα κανω μονο remove οτι πετας κατω heal και κερδιζω στο fatigue. Οκ μπορεις να παιξεις phat paladin με heals αν θες να πας fatigue οπωσδηποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αυτο ειναι το concept του mill , well αυτος το πηγε ενα βημα παραπανω αλλα still Ολοι παιζουν bgh , ολοι παιζουν καποιο removal . Εφοσον δεν πετας τιποτα κατω , ολα αυτα ειναι dead καρτες που απλα κρατανε στο χερι για να γινουν milled . Προσωπικα μου αρεσει αρκετα , αλλα obviously δεν ειναι deck για να ανεβεις κ θελει κ πολλα games για να το μαθεις Βγηκε κ mill mage αλλα meh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 του kripp είναι η ιδέα και το έβλεπα 3-4 μέρες το stream του που το σκέφτηκε έως που το έφτιαξε όπως ήθελε. σκέψου 4 μέρες ήταν rank 15 + - 2* για να το στρώσει... : p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειναι δικια του η αρχικη ιδεα το λεει και εδω εκτος αν λεμε αλλο deck, επισης δεν ειναι το κλασσικο mill οπως ειχε βγει μια rogue πχ. Αυτο ειναι καπως "περιεργο" , anyway δεν βλεπω λογο να το παιξω γιατι απλα θελω να παιζω τις καρτες μου.. Αν γινει τιποτα popular o handlock με jaraxxus πρεπει να το διαλυει το deck αν δεν εισαι ατυχος και κανεις discard τον jaraxxus. O kripp ετσι και αλλιως δεν νομιζω να παιζει ranked και αν εχει παιξει λιγο δεν τον εχω δει ποτε σε high ranks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 To original με τα heals κ τα Poison Seeds/Starfall + Tree of Life ειναι του ChaosFollowing , ο Kripp το δοκιμασε κ απο εκει το ειδαν ολοι , οπως κ εγω . Νομιζω πριν ο Kripp επαιζε ενα δικο του mill με meh αποτελεσματα http://www.hearthpwn.com/decks/140918-natural-remedies Mε προλαβε ο ^ Ο Handlock μαζι με CW ειναι απο τα καλυτερα του matchups νομιζω . CW σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 CW επαιζα οταν εχασα 2 φορες, ο handlock αν παιξεις jaraxxus δεν ξερω τι μπορει να κανει το deck με τα infinite 6/6 αφου δεν εχει καθολου win condition, αν δεν παιξεις jaraxxus για καποιο λογο τοτε ναι χανεις ασχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Kαθαρα απο fatigue χανεις αν κ βλεπω οτι εχει βαλει 2x FoN τωρα , not sure why Νομιζω στην αρχικη εκδοση δεν ειχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αν παιξεις jaraxxus turn 8+coin η turn 9-10 εισαι πολυ μακρια απο fatigue και οτι και να κανει αρκετα removals δεν εχει για καθε 6/6 και οτι giant εχεις παιξει πιο πριν, δεν το εχω παιξει το matchup αλλα θελω σιγουρα.. Δεν ειχε FoN ναι, ισως για το extra burst το θεμα ειναι τι εβγαλε ομως, γιατι μου φανηκαν ισα ισα οι καρτες για να πετυχει αυτο που θελει, ισως εβγαλε το owl και το ooze γιατι εχει ηδη 2x silence ετσι και αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Tα starfires εβγαλε τωρα που το διαβασα Το σχολιο του για το handlock matchup 75% winrate. You have 5 cards that kill giants outright, two of which can take out multiple ones. Starfire/Swipes can also do the trick along with attacking tenders/coldlights/watchers. 3 silences should be enough for the Twilight Drakes. Don't let them get in Molten range until the fatigue starts to hit, and you've already cancelled half their giants. If they panic and Jaraxxus on high health at this point you've probably already won. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Πάντως στο βίντεο, στο πρώτο ματς και τα 2 decks είναι σκέτο σίχαμα. Ο άλλος νομίζεις ότι παίζει zoo και ξεκινάει και κατεβάζει molten και sea giants μετά. Για Handlock, εγώ έχω βγάλει Jarraxus, γιατί έδινε τρελό value στον Harrison και έχω βάλει Alexstrazsa. Θεωρώ ότι δεν θα έχανα από αυτό το σίχαμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Tα starfires εβγαλε τωρα που το διαβασα Το σχολιο του για το handlock matchup 75% winrate. You have 5 cards that kill giants outright, two of which can take out multiple ones. Starfire/Swipes can also do the trick along with attacking tenders/coldlights/watchers. 3 silences should be enough for the Twilight Drakes. Don't let them get in Molten range until the fatigue starts to hit, and you've already cancelled half their giants. If they panic and Jaraxxus on high health at this point you've probably already won. Εγω τον savjz που ειδα προχτες να παιζει handlock με jaraxxus το διελυσε το συγκεκριμενο deck οκ μπορει να ειχε τυχερο draw αλλα δεν θα επαιρνα τα σχολια του kripp σοβαρα στο ranked, ουτε τα winrates που λεει στο rank 14.. Eιναι πολυ καλος στην arena αλλα και ο ιδιος λεει οτι δεν ασχολείται πολυ με constructed.. Ας υποθεσουμε οτι ριχνεις jaraxxus νωρις τι ακριβως κανει το deck για τα 6/6+αλλο threat every turn?? remove οκ μπορεις να τον σκοτωσεις πριν σου τελειωσουν τα removals?? Ο handlock πλεον παιζει και x2 antique healbot οποτε σοβαρη πιεση δεν θα του κανεις, ο τροπος να σκοτωσεις τον jaraxxus ειναι το burst το οποιο δεν διαθετει καθολου το συγκεκριμένο deck. Επισης αν γνωριζεις οτι παιζεις vs αυτου του deck μπορεις να ακυρωσεις καπως τα poison seeds combo με το να μη γεμίσεις ποτε το board οπως και να αποφυγεις το mill με excessive lifetaps etc. Η δυναμη του atm ειναι οτι δεν ξερεις με τι εχεις να κανεις και σε πιανει στον υπνο, οπως ειπα θελω να το ξαναπαιξω το matchup, αν το εχει καποιος μπορει να με κανει add να κανουμε practice. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις