paularas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 δεν έχω βάλει dr boom και το weapon που δίνει το + dmg σε minion και έβαλα 2x flamestrike και 1x ragnaros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Εγω εχω βαλει απλα x2 shieldmaiden και Dr Boom στον control warrior και παει πολυ καλα, εχω παει 6 με ελαχιστα παιχνιδια, νομιζω ειναι πολυ solid deck στο χαος που επικρατει atm. Παιζω επισης priest/paladin αλλα ο πρωτος δεν τα παει καθολου καλα δεν ξερω γιατι περιμενα να ειναι πολυ δυνατος ο priest στο gvg αλλα δεν πρεπει να εχω παρει ουτε 2 παιχνιδια οτι deck και να δοκιμασα.. O pala ειναι στο theme του ctrl warrior αλλα με πιο δυνατο late game οποτε θα τον βγαλω αν πεφτω σε πολλα mirrors πιο πανω, μεχρι το 4-5 ειναι αλλο meta ετσι και αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Shieldmaiden κ Dr Boom ειναι standard σε Control Warrior tho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Shieldmaiden κ Dr Boom ειναι standard σε Control Warrior thoΝαι εννοείται έγιναν πλέον standard, του sjow το κλασσικό που είπες και πριν όταν λέγαμε για το MVP legendary παίζω δεν υπονοώ ότι τις σκέφτηκα εγώ τις αλλαγές το λέγαμε και πριν. Γιατι υπάρχουν και κάτι πειράματα του kitkatz με explosive sheep και -1armorsmith τα οποία δεν μου αρέσουν. Δεν ήμουν τόσο sold για boom και ctrl warrior πάντως αλλα έχω αλλάξει εντελώς γνώμη λειτουργεί πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Το Ντεκ του midrange priest με voljin γενικά ειναι πολυ fun και καλό κατα τη γνώμη μου , ίσως θέλει κάποιες μικρές αλλαγές (κανά mind ctrl , +1 holy nova , +1 explosive sheep/holy smite ) Πολυ καλό το legendary του priest imo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ξαναπαιζω ρανκεδ μετα από καιρό και εχουμε ενα Mage που του έχουν έρθει όλα κουτί, με έχει διαλύσει, όμως στο τέλος δεν σιγουρεύει τη νικη του καιιιι: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ξαναπαιζω ρανκεδ μετα από καιρό και εχουμε ενα Mage που του έχουν έρθει όλα κουτί, με έχει διαλύσει, όμως στο τέλος δεν σιγουρεύει τη νικη του καιιιι: Hearthstone_Screenshot_12.24.2014.18.19.39.png Hearthstone_Screenshot_12.24.2014.18.20.13.png Calculated Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 ξεκινησα να παιζω λιγο constructed αυτο το gazlowe deck που λεγαμε πιο πριν, αλλα συναντησα πολυ aggro με μετρια αποτελεσματα , εβαλα 2 healing bots και σαν να παει καλυτερα παντως εχει πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 το γυρισα control warrior, ψιλοτραινο παει απο το 14 στο 10, θα δουμε στη συνεχεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Κι εδώ τραίνο με handlock. Κατάφερα να ανέβω 5 και πιέζω για 4. Όταν χάνω, 9 στις 10 είναι Hunter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ποιοι παίκτες πιστεύετε οτι είναι καλύτεροι για νέους παίκτες που δεν έχουν πολλές κάρτες οπότε ένα μεγάλο ποσοστό το deck μου αποτελείται απο τις βασικές? Μέχρι στιγμής παίζω πιο πολύ paladin και hunter. Αν και θα αρχίσω και την mage γιατί μου φαίνεται πολύ broken! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Γίνετε να πέσεις στο ranked?,νομίζω οτι ήμουν 19 και τώρα με εμφανίζει 22! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Οχι δεν γινεται να πεσεις.Απλα στο τελος καθε μηνα γινεται Reset το Ranked και αναλογα με το τι ησουν τον προηγουμενο μηνα ξεκινας αναλογα πχ ενας που τον προηγουμενο μηνα ηταν Legend ξεκιναει απο 16rank,ενας που ηταν Rank 11 ξεκιναει 19 κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 O frost mage δεν φαίνεται να αντέχει τωρα με το G vs G. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 O frost mage δεν φαίνεται να αντέχει τωρα με το G vs G. Hail to his new form.. The.. MECHA MAGE!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις