Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να επικοινωνησουμε εμεις να αλλαξουν την OP shieldmaiden επειδη δεν κερδίζεις παντα turn 6 πατώντας κουμπάκια απλα.. Ολα ειναι μερος του παιχνιδιου αλλα οι aggro players ειναι απλα αστειο να γκρινιαζουν σε αυτο το meta.

έγω είπα για μια καρτα και εσύ κλαις για το μισο παιχνιδι. και ποτέ δεν ειπα οτι παίζω full aggro, το επινοήσες μονος σου

Δημοσ.

έγω είπα για μια καρτα και εσύ κλαις για το μισο παιχνιδι. και ποτέ δεν ειπα οτι παίζω full aggro, το επινοήσες μονος σου

Εσυ ξεκινησες τα QQ και σου απαντησα οτι δεν ειναι broken η καρτα σε σχεση με το μισο παιχνιδι οπως λες, αρα εχω δικιο σε αυτο που σου ειπα.

Δημοσ.

Εγω απλα αντι να απαντήσω ετσι κάθισα και σου εξήγησα για ποιο λογο δεν ειναι broken η καρτα, αυτη ειναι η διαφορα.

Δημοσ.

δεν φτάνει που κερδίζει 10 armor από τα shield block με μόνο 6 mana, έρχεται μετά άλλα 10 armor και αφήνει και στο board 5/5 minions. Συνολικά +20 armor. πως κερδίζεις μετά έναν warrior me 50hp? ( χωρίς να υπολογίσω το passive του). 

είναι το πιο σπασμένο deck αυτή τη στιγμή για μένα, και το πετυχαίνω συνέχεια στο 5-6 rank

Ναι γιατι φυσικα ο Warrior Θα προλαβει να τα παιξει ολα τα παραπανω που λες και θα ειναι και Full life...Δηλαδη αν εχει Rush deck απεναντι ο αλλος θα τον κοιταζει??

Δημοσ.

Ναι γιατι φυσικα ο Warrior Θα προλαβει να τα παιξει ολα τα παραπανω που λες και θα ειναι και Full life...Δηλαδη αν εχει Rush deck απεναντι ο αλλος θα τον κοιταζει??

είπα ότι θα αναγκαστείς να τους ρήξεις 50 dmg συνολικά για να νικήσεις όχι ότι θα είναι full life όλη την ώρα

Δημοσ.

Ναι αλλα πρεπει να μπορεσει να τα παιξει αυτο σου λεει, 6 mana ειναι η shieldmaiden αν εσυ εχεις κατω ξερω γω highmane/loatheb η board παλι dead ειναι. Το anique healbot για 5 mana κανει heal 8 και αφηνει 3/3 κατω, αν και δεν ειναι 5/5 ειναι 1 mana λιγοτερο, συνδιασε το με holy light/farseers/lay on hands/guardian of kings και θα μας πεις οτι ο paladin ειναι OP γιατι πρεπει να του κανεις 100dmg ξερω γω.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλα πρεπει να μπορεσει να τα παιξει αυτο σου λεει, 6 mana ειναι η shieldmaiden αν εσυ εχεις κατω ξερω γω highmane/loatheb η board παλι dead ειναι. Το anique healbot για 5 mana κανει heal 8 και αφηνει 3/3 κατω, αν και δεν ειναι 5/5 ειναι 1 mana λιγοτερο, συνδιασε το με holy light/farseers/lay on hands/guardian of kings και θα μας πεις οτι ο paladin ειναι OP γιατι πρεπει να του κανεις 100dmg ξερω γω.

Αυτο πηγα να γραψω και εγω μολις τωρα για τον Pala και το Heal που εχει.Οσο για το Antique Healbot ουτε λογος που εχει βρωμισει ο τοπος...

Δημοσ.

Στάνταρ καρτούλα για control deck.

Ειδικά με handlock, δύο τέτοιες, να τραβάει τα μαλλιά του ο κωλοzoo που σε κατέβασε στο 5 και εσύ με 2 tautnted Molten τσάμπα και healbot τον έστειλες για concede

Δημοσ.

Στο θέμα του παιχνιδιού για Android, είμαι απογοητευμένος.

Υποτίθεται ότι δεν είχε βγει τόσο καιρό γιατί κάνανε βελτιώσεις και το τροποποίησαν ώστε να δουλεύει ΟΚ και στην πλατφόρμα αυτή.

Το δοκίμασα σε Nexus 7(1st gen) και στο κινητό μου ZTE v967s. Στο 2ο απλά δεν έπαιξε, κολούσε στην αρχική οθόνη. Αν και δεν θα είχε σημασία λόγω των παρακάτω:

Στο Nexus με την 7άρα οθόνη, τα πάντα είναι μικροσκοπικά. Με το ζόρι μπορείς να διαβάσεις το οτιδήποτε. Δεν έχει γίνει κάποιος ανασχεδιασμός ώστε να ζουμάρουν λίγο, ή να διαχειριστούν τον όποιο χώρο καλύτερα. Απορώ που έχουν βάλει ως minimum τις 6ίντσες και απορώ διπλά πως το παίζουν μερικοί σε κινητό!

Μετά πάμε στο θέμα της ταχύτητας. Στο εν λόγω tablet, σέρνεται του κερατά.... Μιλάμε για πολύ μεγάλο ζόρι. Με πολύ κόπο έπαιξα ένα match. Και απορώ γιατί. Δεν έχει τίποτα 3D γραφικά, ούτε κάτι το ιδιαίτερο, γιατί χρειάζεται τόσο πολύ ισχύ για να τρέξει;

Εν ολίγοις, μου φαίνεται οτι δεν έγινε κανένα fine-tuning και απλά το έκαναν recompile για την πλατφόρμα αυτή όπως ακριβώς το είχαν. Κρίμα, γιατί θα με βόλευε, αλλά τελικά έγινε uninstall στο 10 λεπτο. :-(  

Δημοσ.

δοκίμασα χθες strife cro mage με μερικές δικές μου προσθήκες (flamestrike + rag) και είδα ότι εκτός από τους priest που ο cabal σου παίρνει τα ρομποτάκια και έναν πάλα πάει άνετα ίσως έως legend. μέσα σε κανά 2 ώρες πήγε acc παρατημένο από 21 σε 10 και όλα αυτά με gvg κάρτες αξίας ~600 dust 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα αρένα με priest, 12-1, δεύτερη φορά που πάω 12 wins. Πιστεύω ότι ο priest είναι πλέον απ' τα καλύτερα classes στην αρένα! Δεν χρειάζονται death, προτιμώ τα pain απ' την στιγμή που υπάρχουν οι μπόμπες (αν σου κάτσουν βέβαια). Μου έδωσε και 2 packs, me so happy :D Στο συγκεκριμένο draft βέβαια βοήθησε το γεγονός ότι είχα 4 temple enforcer. Μέχρι το 9-1 είχα συναντήσει ένα μάγο, αλλά στα τελευταία 3 games συνάντησα μόνο mages. Ένας απ' αυτούς είχε 3 flamestrike, αλλά με τόσο buffάρισμα που έπεφτε με τους temple enforcer, δεν του βγήκε το game :P

Ακολουθεί το deck και μερικές photos

461-albums267-picture38809.jpg

461-albums267-picture38810.jpg

461-albums267-picture38811.jpg

461-albums267-picture38813.jpg

461-albums267-picture38814.jpg

• Like 1
Δημοσ.

δοκίμασα χθες strife cro mage με μερικές δικές μου προσθήκες (flamestrike + rag) και είδα ότι εκτός από τους priest που ο cabal σου παίρνει τα ρομποτάκια και έναν πάλα πάει άνετα ίσως έως legend. μέσα σε κανά 2 ώρες πήγε acc παρατημένο από 21 σε 10 και όλα αυτά με gvg κάρτες αξίας ~600 dust 

Ανετα παει τρενο αν κ εχει issues με control warrior απ'οσο το επαιξα αλλα λογικο ειναι

Also , ειδα περιπου το ιδιο deck σε Druid μαζι με combo σε Legend κ πηγαινε εξαιρετικα

Δημοσ.

Έχω και εγώ ένα Build Strife με flamestrike αλλά δεν δοκίμασα + με Rag. 
Ποιες κάρτες έβγαλες και έβαλες αυτές τις 2?

Πάντως καλά πήγα και εγώ.. εχθές που ασχολήθηκα λίγο πήγα 13 μπαμ μπαμ...
Έφαγα μετά μερικές μάπες από κάτι Handlocks (δεν μου έβγαινε καθόλου το rotation...) και εν τέλει έπεσα στο Rank 14.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...