Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναλογα τι θες να παιξεις

Το πιο common απο GvG ειναι ο Dr Boom atm

Dr. Boom παίζει παντού.

εύκολα η πιο σιχαμένη κάρτα που έχω συναντήσει μέχρι τώρα από GvG

latest?cb=20141114211048

Γιατί έτσι?

Δημοσ.

Γιατί έτσι?

δεν φτάνει που κερδίζει 10 armor από τα shield block με μόνο 6 mana, έρχεται μετά άλλα 10 armor και αφήνει και στο board 5/5 minions. Συνολικά +20 armor. πως κερδίζεις μετά έναν warrior me 50hp? ( χωρίς να υπολογίσω το passive του). 

είναι το πιο σπασμένο deck αυτή τη στιγμή για μένα, και το πετυχαίνω συνέχεια στο 5-6 rank

Δημοσ.

Μονο 6 mana?? :P Η shieldmaiden ειναι μια πολυ καλη defensive καρτα, αν παιζεις control δεν υπαρχει καποιο προβλημα θα του φας το armor σιγα σιγα, αλλιως καλα κανει και δινει πονο στα aggro..

• Like 1
Δημοσ.

Μονο 6 mana?? :P Η shieldmaiden ειναι μια πολυ καλη defensive καρτα, αν παιζεις control δεν υπαρχει καποιο προβλημα θα του φας το armor σιγα σιγα, αλλιως καλα κανει και δινει πονο στα aggro..

αν εσένα σου φαίνεται λογικό επειδή σου αρέσουν τα control decks δεν έχω να προσθέσω κάτι

Δημοσ.

Αν παιζεις aggro και παραπονιέσαι για μια defensive καρτα στο 6 mana ουτε εγω εχω να προσθεσω κατι, ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.. :P

• Like 2
Δημοσ.

Antonidas με mechs φάση? Πλάκα θα έχει.

Δεν υπάρχουν σπασμένα decks, υπάρχουν σπασμένα class και αυτό atm είναι με διαφορά ο Hunter

Δημοσ.

αν εσένα σου φαίνεται λογικό επειδή σου αρέσουν τα control decks δεν έχω να προσθέσω κάτι

Ναι και μπραβο και μακαρι να ανεβασουν και αλλο τα Control decks.Να παιξουμε ουσιαστικα με ολες τις καρτες.Βαρεθηκα να βλεπω τα Aggro Decks να παιζουν με τα σαπια Leper Gnome και Undertake. Γιαυτο και ειναι τοσο μισητα τα Zoo και Hunter. Αρκετα τραβηξανε αυτα τα σαπια decks και αρκετα boost αρανε ολους τους αχρηστους ας μπουν σιγα σιγα τα σοβαρα Control decks στο παιχνιδι.

• Like 4
Δημοσ.

οκ και εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου...

τεσπα εχω καιρο μεχρι να ασχοληθω με το constructed...

ξεκινησα με 1900 χρυσο, παιζω μονο αρενες, εχω ανοιξει καμια 25αρια πακετα, και εχω 1300  gold , οποτε εχω δρομο ακομα....

ασχετο, αλλα αν καμια φορα εχετε χαμενο το board και δεν εχετε καμια ελπιδα και ο αντιπαλος εχει piloted shredder κατω. μπορειτε να το φατε και να ελπιζετε σε doomsayer...μια φορα ειχα εγω το board και μου βγηκε και εκνευριστηκα, τη 2η ομως το προσπαθησα σκοπιμα και οταν εκατσε, γονατισα...

Δημοσ.

Ναι και μπραβο και μακαρι να ανεβασουν και αλλο τα Control decks.Να παιξουμε ουσιαστικα με ολες τις καρτες.Βαρεθηκα να βλεπω τα Aggro Decks να παιζουν με τα σαπια Leper Gnome και Undertake. Γιαυτο και ειναι τοσο μισητα τα Zoo και Hunter. Αρκετα τραβηξανε αυτα τα σαπια decks και αρκετα boost αρανε ολους τους αχρηστους ας μπουν σιγα σιγα τα σοβαρα Control decks στο παιχνιδι.

το έχω ξαναπεί, πείτε τι δεν σας αρέσει να επικοινωνήσω με blizzard να τα κάνουμε delete

καλώς ή κακώς τα aggro decks  είναι μέρος του παιχνιδιού όπως και τα control. Το καλύτερο είναι να βρεθεί μια μέση λύση και για τα δύο

όλα τα άλλα είναι σκέτος πόνος

Δημοσ.

Να επικοινωνησουμε εμεις να αλλαξουν την OP shieldmaiden επειδη δεν κερδίζεις παντα turn 6 πατώντας κουμπάκια απλα.. Ολα ειναι μερος του παιχνιδιου αλλα οι aggro players ειναι απλα αστειο να γκρινιαζουν σε αυτο το meta.

• Like 1
Δημοσ.

το έχω ξαναπεί, πείτε τι δεν σας αρέσει να επικοινωνήσω με blizzard να τα κάνουμε delete

καλώς ή κακώς τα aggro decks  είναι μέρος του παιχνιδιού όπως και τα control. Το καλύτερο είναι να βρεθεί μια μέση λύση και για τα δύο

όλα τα άλλα είναι σκέτος πόνος

Αλλο Aggro γενικα οπως Rush paladin,warrior με Worgen ή Doomhammer shaman κλπ και αλλο να παιζω τα φτηνα Copy paste ZOo και Hunter.. Αυτη ειναι η μεση λυση αλλα κλασσικα η μαζα-σαβουρα προτιμαει τα σιγουρα Rush Zoo και Hunter.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...