paularas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 γιατί έκανες τώρα εγγραφή και προσπαθούν να κάνουν cross-out διπλά acc ενώ των άλλων ίσως είναι από λίγο πιο παλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Για stream σοβαρά θα το σκεφτώ μονο οταν βάλω την vdsl που εχει μεγαλύτερο upload αλλιως να κανεις stream και να μην πηγαίνει νερό για εμενα προσωπικά ειναι ψυχοφθόρο για τον αλλον που βλέπει , αν και του zeniath στο hearthstone δεν ηταν άσχημο but still Στην ουσία όμως σε πολύ καλύτερη ποιότητα στέλνω στο twitch αλλά το κάνει πάρα πολύ downgrade. Στέλνω για 720p και αφήνει μόνο μέχρι 380/420p να βλέπεις γιατί "δεν είμαι partner" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Στην ουσία όμως σε πολύ καλύτερη ποιότητα στέλνω στο twitch αλλά το κάνει πάρα πολύ downgrade. Στέλνω για 720p και αφήνει μόνο μέχρι 380/420p να βλέπεις γιατί "δεν είμαι partner" Ετοιμάσου για duels.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Κάτσε ξυπνάω για την ώρα, αγάλι αγάλι. Btw η blizzard είναι στόκος. Ακόμα τόσα χρόνια δεν έχει βάλει επιλογή να βάζεις funds με paysafecard. Που σκατά να βρίσκω τέτοια ώρα τράπεζα να πάω να πάρω pre-paid το μπελά μου μέσα. Όσο για το paypal άλλοι στόκοι και εκεί, ούτε εκεί δε σε αφήνει να κάνεις add funds στο paypal ballance σου με paysafecard. Και τώρα εγώ boosterakia πως? Ε? Ε? Θα έχεις τον παυλάρα να ανοίξει 50 με την μία και να μας κουνιέται και εμείς με το ζόρι να μαζεύουμε κανά gold για arena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 γίνε begger στην stormwind FUCKER! ΚΑΙ Ο PAULARAS ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΊΑΥΛΟ 3 ΌΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Πάλι τα @@ μας πήραμε από key... 2-3 πρέπει να είμαστε εδώ μέσα που δεν μας θέλει καθόλου τελικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Κάτσε ξυπνάω για την ώρα, αγάλι αγάλι. Btw η blizzard είναι στόκος. Ακόμα τόσα χρόνια δεν έχει βάλει επιλογή να βάζεις funds με paysafecard. Που σκατά να βρίσκω τέτοια ώρα τράπεζα να πάω να πάρω pre-paid το μπελά μου μέσα. Όσο για το paypal άλλοι στόκοι και εκεί, ούτε εκεί δε σε αφήνει να κάνεις add funds στο paypal ballance σου με paysafecard. Και τώρα εγώ boosterakia πως? Ε? Ε? Θα έχεις τον παυλάρα να ανοίξει 50 με την μία και να μας κουνιέται και εμείς με το ζόρι να μαζεύουμε κανά gold για arena Mην βγαλεις prepaid, ειναι αστειο να σου τρωει ευρα για να φορτωσεις την καρτα. Μια visa electron και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Πάλι τα @@ μας πήραμε από key... 2-3 πρέπει να είμαστε εδώ μέσα που δεν μας θέλει καθόλου τελικά... εχω μπει σε 5-6 giveaways αλλα @@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 εχω μπει σε 5-6 giveaways αλλα @@ Βρε σε 100 να μπεις, δεν παίζει, αν δεν σε πάει. Θα ήταν και ο zeniath στην παρέα, αλλά τον έφτιαξαν μάγκα άλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ακόμα είμαι ρε! Τα giveaways ακόμα τρέχουν και ας πείρα το key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν παίζει να πάρεις, κουβαλάς την ίδια κατάρα! Στην ελεημοσύνη κάποιου άλλου ελπίζουμε οι εναπομείναντες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Kαι εγω ακριβως την ιδια φαση με εσενα περναω. Πρωτο card game και νιωθω τερμα ηλιθια που με τρωνε τα Normal bots. Εν τελη τα εφαγα τα σκασμενα. Εχεις κανει custom deck? Αν ναι, καντο delete. Το τι βλακειες ειχα βαλει στο πρωτο deck, δεν λεγετε. Custom deck έχω για να νιώσω έστω και με τον δύσκολο τρόπο τι παίζει. Σήμερα δοκίμασα έπαιξα mage vs druid. Έφυγε στην πρώτη προσπάθεια. Μετά Druid vs Hunter τον έβγαλα 30/0 χωρίς να έχω ιδέα απο το deck του . Έχω την εντύπωση οτι υπάρχουν τρομερά class inbalances. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Eλα μην κλαιγεστε δεν ειστε μονοι Εκανα και εγω εδω comment http://www.pcgamesn.com/weve-got-load-hearthstone-beta-keys-and-please-no-running . Γενικα αν σας τυχει κλειδακι εχετε και μενα υπ' οψιν γιατι εχω ψηθει πολυ με το παιχνιδακι, παρολο που δεν εχω καμια εμπειρια με card games. Καλη συνεχεια στους τυχερους που πηραν key. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gongor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Καλά πάντως το http://www.pcgamesn.com/weve-got-load-hearthstone-beta-keys-and-please-no-running έχει Crasharei για τα καλά ! Ας ελπίσουμε πως τελικά θα πάρουμε και εμείς το πολυπόθητο key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 ειμαι τοοοοσο γκαντεμεις που πιστευω οτι θα παιξω μονο στην open beta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις