haris013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 από goblins μπορείς να craftάρεις κάρτες ή οτι κάτσει απο packs?
haris013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Κανεις craft κανονικα έχω 700++ dust να ξεκινήσω το παραπάνω build ή να μαζέψω για κανα legendary? (έχω μόνο harisson jones απο legend)
Atallos1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δες καποια budget decks κ μετα δες κ τι καρτες εχεις Φτιαξει αυτο απο το οποιο εχεις τις περισσοτερες καρτες i guess
haris013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δες καποια budget decks κ μετα δες κ τι καρτες εχεις Φτιαξει αυτο απο το οποιο εχεις τις περισσοτερες καρτες i guess zoo έχω όλες εκτός απο τα naxx. ποιο άλλο αξίζει να δώ για να κάνω climb?
Atallos1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Zoo/Hunter ειναι τα πιο φθηνα ι guess κ σε πανε ανετα μεχρι legend Τωρα για τα αλλα δεν ειμαι σιγουρος , το mage deck που εβαλα το επαιζε ο Strifecro στο rank 5 προχθες που τον εβλεπα κ ειναι σχετικα φθηνο . Υπαρχουν κ αλλες φθηνες λυσεις αλλα δεν θα σε πανε πολυ μακρυα . Αλλα μεχρι το 10 φτανεις σιγουρα . Πριν κανα 2 σελιδες ειχα ποσταρει αλλα 2
Fulgore Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 zoo έχω όλες εκτός απο τα naxx. ποιο άλλο αξίζει να δώ για να κάνω climb? Για αλλη μια φορα το εχεις παρει τελειως λαθος το θεμα ειδικα μιας και εισαι νεος στο παιχνιδι.Με το να κανεις Copy Paste Decks αλλων ειδικα οταν εισαι καινουργιος χανεις ολη την μαγεια του να πειραματιζεσαι με διαφορετικα Decks,champions κλπ και εν μερη ειναι σαν να μην παιζεις καν το παιχνιδι.
xaniared Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 zoo έχω όλες εκτός απο τα naxx. ποιο άλλο αξίζει να δώ για να κάνω climb? Χωρίς κάρτες (ουτε καν Naxx) δε μπορείς να ανέβεις όσο καλός και να είσαι θα πέφτεις πάνω σε ολοκληρωμένα decks και θα χάνεις. Εσύ πρέπει να μάθαίνεις το παιχνίδι προς το παρον και να κανεις quests για να μαζευεις gold και dust μέχρι να φτιάξεις μερικά decks αξιόλογα. Για αρχή καλό ειναι να κάνεις craft κάρτες και legendaries που παίζουν σε πολλά decks
Fulgore Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Χωρίς κάρτες (ουτε καν Naxx) δε μπορείς να ανέβεις όσο καλός και να είσαι θα πέφτεις πάνω σε ολοκληρωμένα decks και θα χάνεις. Εσύ πρέπει να μάθαίνεις το παιχνίδι προς το παρον και να κανεις quests για να μαζευεις gold και dust μέχρι να φτιάξεις μερικά decks αξιόλογα. Για αρχή καλό ειναι να κάνεις craft κάρτες και legendaries που παίζουν σε πολλά decks Καλα που να το βρει το Dust για Legendaries στην αρχη.Καλυτερα να craft αρει 4 καλες Epic,ή ακομα καλυτερα 16Rare αν δεν εχεις καρτες παρα 1 Legendary.
xavier Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Καλα που να το βρει το Dust για Legendaries στην αρχη.Καλυτερα να craft αρει 4 καλες Epic,ή ακομα καλυτερα 16Rare αν δεν εχεις καρτες παρα 1 Legendary. καλυτερα να κραφταρει ενα legendary, τα rares αργα ή γρηγορα θα του κατσουν αν κανει τα dailies...τωρα για τα epics αμα υπαρχει καποιο συγκεκριμμμενο ντεκ που θελει να παιξει, τοτε οκ....
Fulgore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Εμεις μιλαμε για ατομο που ψιλο τωρα ξεκιναει να παιζει...1000φορες να αξιοποιησει το Dust σε Rare και Epics παρα στο να κραφταρει 1 Legendary που δεν θα δενει με τα υπολοιπα Decks... Και επισης αν εχει αρκετες Rare και Epic μετα θα μαζευει κυριως Dust Και αρα παλι Legendary θα κραφταρει...Το εχουν πει και οι Pro παικτες αυτο οταν τους ρωταγανε καθως ειναι και το πιο λογικο... Το να κραφταρω πχ Baron Geddon για ενα Warrior deck οταν μου λειπουν ολες οι αλλες βασικες καρτες οπως Shield Slam,Brawl κλπ μου ειναι αχρηστο.Επισης gold πρεπει να φυγουν και για καποιες καρτες απο Naxxramas πχ Deaths Bite κλπ
ADHD Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Εξαρταται παντα τι θελει να παιξει και τι replacements εναλλακτικες υπαρχουν, γιατι μερικα legendaries ας πουμε βασιζονται ολοκληρα decks πανω τους και αναγκαστικα εχουν priority απεναντι στα rares. Παντως βλεπω νεους παιχτες αμεσως στη brokenia να κανουν craft zoo/hunters και να θελουν να ανεβουν, γιατι ρε παιδια αμεσως τα ebola decks και laddering? Φτιαξτε το δικο σας deck πειραματιστειτε λιγο, δειτε τι combos μπορειτε να βγάλετε μονοι σας και γενικα διασκεδάστε με το game. Το ladder εκει ειναι δεν θα φυγει και καθε μηνα κανει reset δεν εχετε να κερδισετε κατι. Εγω οταν επιασα το hs στη beta επαιζα inner fire priest δικης μου επινόησης(η ετσι νομιζα προφανως θα υπηρχε κατι αναλογο) και πραγματικα ηταν η καλυτερη μου περιοδος στο παιχνιδι το διασκεδαζα περισσοτερο απο τωρα.
Fulgore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι εχουν μαθει ολοι το ετοιμο φαγητο Copy Paste Κλπ...Εγω επαιζα πχ Priest πριν βγει το Naxx που τον θεωρουσαν παντου σκουπιδι ειδικα οταν νερφαρανε και το Mind Control... Τωρα ο κοσμος εχει μαθει στα ετοιμα..Σκαμε τα δεκαδες ευρω,παιρνουμε πολλα Packs και φτιαχνουμε ετοιμα Decks σε χρονο μηδεν για να ανεβουμε και να την λεμε στον αλλον.Κατι σαν το League Of Legends ladder ενα πραγμα.
haris013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 άρα ρε παιδιά τι με συμβουλέβετε να κάνω? γενικά έχω σχετικά καλό pool με κάρτες, rare περισσότερες, λιγότερες epic. τι να βάλω σαν στόχο? ξέρω οτι είναι must το naxx και σκέφτομαι να αρχίσω να μαζεύω gold αλλά μου φαίνεται υπερβολικά πολύ τόσο gold και θέλω τουλάχιστον 4 wing να ανοίξω για να πάρω τις βασικές κάρτες. τι με συμβουλεύετε να κάνω σε πρώτη φάση? εγώ οταν μάζευα 100 gold άνοιγα pack. έχω κάποιο dust στην άκρη απο τις διπλές-τριπλές κάρτες(700++ dust). και 95 gold. να αρχίσω να μαζεύω για nax?
bomberb17 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν μόλις επιτέλους έφτασα 1600 dust και ψάχνω legendary να φτιάξω.. Τι προτείνετε; (έχω full naxx deck κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις