Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον handlock?

Εγω πιστευω αυτο το deck εχει ζησει παρα πολυ , ειναι ακομα viable και κατι πρεπει να γινει με αυτο. 

Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να ανεβασουν κατα 2 μανα τους molten giants, mountain giants.

Δεν μπορει να κατεβαζει ο αλλος mountain giant 8/8 στον 4 γυρο, και με 0 μανα molten giant στον 5 γυρο, κατι δεν εχουν σκεφτει καλα στην blizzard.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να γινει κατι με το 1 deck που εχει μεινει να θελει λιγο skill σε high level?? :P Ευτυχως δεν εισαι designer στη blizzard να περασει η γνωμη σου, το deck το εχουν νερφαρει και παλι ειναι viable γιατι ειναι τρομερο αρχετυπο οπως ηταν και η αδικοχαμενη miracle απλα αυτη δεν αντεξε το nerf του auctioneer, αν ειναι να γινει face/trade minions απο turn 1 το game να μου λειπει..

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον handlock?

Εγω πιστευω αυτο το deck εχει ζησει παρα πολυ , ειναι ακομα viable και κατι πρεπει να γινει με αυτο. 

Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να ανεβασουν κατα 2 μανα τους molten giants, mountain giants.

Δεν μπορει να κατεβαζει ο αλλος mountain giant 8/8 στον 4 γυρο, και με 0 μανα molten giant στον 5 γυρο, κατι δεν εχουν σκεφτει καλα στην blizzard.

Mountain Giant στον τέταρτο γύρο σημαίνει είτε 3 γύρους χωρις minion/spell με 2 life tap aka -4hp είτε 2 νεκρούς γύρους, 1minion 3mana στην καλύτερη και -2hp με coin.

Ναι σίγουρα θέλει nerf....NOT!!!

Τον actioneer πιστευω τον νερφαρανε για να θαψουνε το miracle.

Κατι θα κανουν και για το handlock , δε μπορει να γινει τουρνουα και να δουμε παλι τα ιδια decks με περσυ ενω εχει βγει expansion.

Απο αυτη την αποψη ειπα οτι κατι πρεπει να γινει με τους giants, και πιστευω θα γινει, αν οχι με τους giants με κατι αλλο ωστε να μην παιζει το handlock στα ψηλα ranks..και φετος

Για ποιο λόγο να νερφάρουν handlock?

Btw όσοι θέλετε πραγματικά να βελτιωθείτε στην Arena, παρακολουθήστε (Youtube-Twitch) τον Ratsmah.

Απίστευτος..

Θα εβλεπα αν εξηγουσε κατι σε καποιο καθαρα instuctional video με δικα του tier list η πως αλλαξε το meta με το GvG αλλα το μονο που εχει ειναι 2ωρα vids με Arenes κ καποια coaching vids ακομα πιο μεγαλα που ειναι αδυνατον να τα δεις

Εξηγεί ρε, την ώρα που παίζει σχεδό σε κάθε play του μαζί με όλα τα πιθανά plays που θα μπορούσε να κάνει και τους λόγους που δεν τα κάνει.

http://www.hearthpwn.com/decks/141294-strifecros-mech-mage

Aggro mage στην ουσια 

Το εφτιαξα σημερα χωρις να εχω Loatheb κ Dr Boom 

Χωρις να εχω παιξει σοβαρα Hearthstone ever , rank 10 atm απο 16 σε κανα 2 ωρες

2-4 vs Hunter tho . Zoo πρεπει να ειμαι 3-1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...