Radiatedsoul Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ποια ειναι η γνωμη σας για τον handlock? Εγω πιστευω αυτο το deck εχει ζησει παρα πολυ , ειναι ακομα viable και κατι πρεπει να γινει με αυτο. Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να ανεβασουν κατα 2 μανα τους molten giants, mountain giants. Δεν μπορει να κατεβαζει ο αλλος mountain giant 8/8 στον 4 γυρο, και με 0 μανα molten giant στον 5 γυρο, κατι δεν εχουν σκεφτει καλα στην blizzard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, ενώ το zoo και οι facehunters είναι μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Να γινει κατι με το 1 deck που εχει μεινει να θελει λιγο skill σε high level?? Ευτυχως δεν εισαι designer στη blizzard να περασει η γνωμη σου, το deck το εχουν νερφαρει και παλι ειναι viable γιατι ειναι τρομερο αρχετυπο οπως ηταν και η αδικοχαμενη miracle απλα αυτη δεν αντεξε το nerf του auctioneer, αν ειναι να γινει face/trade minions απο turn 1 το game να μου λειπει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Αν κάτι θέλει άμεσα νερφάρισμα είναι το γμημένο το zoo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ποια ειναι η γνωμη σας για τον handlock? Εγω πιστευω αυτο το deck εχει ζησει παρα πολυ , ειναι ακομα viable και κατι πρεπει να γινει με αυτο. Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να ανεβασουν κατα 2 μανα τους molten giants, mountain giants. Δεν μπορει να κατεβαζει ο αλλος mountain giant 8/8 στον 4 γυρο, και με 0 μανα molten giant στον 5 γυρο, κατι δεν εχουν σκεφτει καλα στην blizzard. Mountain Giant στον τέταρτο γύρο σημαίνει είτε 3 γύρους χωρις minion/spell με 2 life tap aka -4hp είτε 2 νεκρούς γύρους, 1minion 3mana στην καλύτερη και -2hp με coin. Ναι σίγουρα θέλει nerf....NOT!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Τα aggro decks είναι ο καρκίνος αυτού του παιχνιδιού. Aka Zoo, face, Murlocks και εσχάτως και Pirate rogue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Τον actioneer πιστευω τον νερφαρανε για να θαψουνε το miracle. Κατι θα κανουν και για το handlock , δε μπορει να γινει τουρνουα και να δουμε παλι τα ιδια decks με περσυ ενω εχει βγει expansion. Απο αυτη την αποψη ειπα οτι κατι πρεπει να γινει με τους giants, και πιστευω θα γινει, αν οχι με τους giants με κατι αλλο ωστε να μην παιζει το handlock στα ψηλα ranks..και φετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Για ποιο λόγο να νερφάρουν handlock? Btw όσοι θέλετε πραγματικά να βελτιωθείτε στην Arena, παρακολουθήστε (Youtube-Twitch) τον Ratsmah. Απίστευτος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Θα εβλεπα αν εξηγουσε κατι σε καποιο καθαρα instuctional video με δικα του tier list η πως αλλαξε το meta με το GvG αλλα το μονο που εχει ειναι 2ωρα vids με Arenes κ καποια coaching vids ακομα πιο μεγαλα που ειναι αδυνατον να τα δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Εξηγεί ρε, την ώρα που παίζει σχεδό σε κάθε play του μαζί με όλα τα πιθανά plays που θα μπορούσε να κάνει και τους λόγους που δεν τα κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 In other words http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pn16b/til_that_playing_hearthstone_on_my_tablet_while/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Παιζει το σιχαμα που εφτιαξε ο Strifecro να ειναι χειροτερο απο Zoo/Hunter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Παιζει το σιχαμα που εφτιαξε ο Strifecro να ειναι χειροτερο απο Zoo/Hunter για πες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 http://www.hearthpwn.com/decks/141294-strifecros-mech-mage Aggro mage στην ουσια Το εφτιαξα σημερα χωρις να εχω Loatheb κ Dr Boom Χωρις να εχω παιξει σοβαρα Hearthstone ever , rank 10 atm απο 16 σε κανα 2 ωρες 2-4 vs Hunter tho . Zoo πρεπει να ειμαι 3-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Έφαγε μια καλή ο RDU μόλις από ένα παρόμοιο deck με Alexstrazsa και Ragnaros μέσα όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις