Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.hearthpwn.com/decks/125691-demonlock-you-face-malganisμε Loatheb αντι για Illidan

Και 2 budget decks για Rogue κ Mage 

Rogue

http://www.hearthpwn.com/decks/134803-budeget-effective-gvg-rogue-tempo-mech-synergy

Mage

OOTiUlR.png

Καλο το Mage deck αλλα οταν εξακολουθουν να παιζουν ολη την ωρα Rush Hunter και Zoo δυστηχως δεν θα το ευχαριστηθεις ποτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα δεν σκοπευω να κανω καριερα στο Hearthstone atm , εξου κ τα budget decks

Για casual ranked μια χαρα μου ειναι προσωπικα . Ξερω οτι ο αλλος για να ανεβει θα παιξει Hunter/Zoo ebola αλλα δεν με απασχολει ιδιαιτερα 

Βρε εγω μαζι σου.Αλλωστε εχω ριξει πολυ γελιο με τα Random του Portal.Απλα δυστηχως ακομα και τωρα παιζουν πολλοι Hunter και Zoo και αρα δυσκολα μπορεις να διασκεδασεις με Decks οπως το παραπανω.

Δεν θα τα νερφάρουν ποτέ αυτά τα 2 decks έτσι?

Λερναία ύδρα, ένα νερφάρουν, δέκα βγαίνουν από πίσω

Βασικα για τον Lock δεν με πειραζει τοσο μιας και μπορεις να παιξεις και αλλα decks.Τον δε Hunter ομως μακραν το πιο μισητο Class στο παιχνιδι.

Βασικα για τον Lock δεν με πειραζει τοσο μιας και μπορεις να παιξεις και αλλα decks.Τον δε Hunter ομως μακραν το πιο μισητο Class στο παιχνιδι.

+ όσα

Μιλάμε αν δω από κοντά άνθρωπο να παίζει facehunter (μακράν το πιο brainless deck στο game) θα του σπάσω το PC :devil:

Αμα εχεις κανει root το κινητο σου,απλα πρεπει να ξερεις τι κανεις,μετρια δυσκολια θα ελεγα για οσους ασχολουνται μετα κινητα τους. Ναι για τα κινητα ειχανε πει νομιζω αρχες Γεναρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...